Hotelanmeldelser af Su Lithu Hotel

Læs personlige anmeldelser af Su Lithu Hotel som ligger på Sardinien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Su Lithu Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,0

Smuk udsigt og venligt personale

Udmærket hotel og køkken og interessant omegn med gode muligheder for vandre-og bilture.
7,3

Ro og fantastisk udsigt

Tag hertil hvis du vil nyde ro og fred og venligt personale. Udsigten er helt fænomenal fra deres restaurant. Og fordi vi havde valgt et værelse med balkon og udsigt, var det også helt fantastisk her. Det er dejligt at hotellet er så lille (17 eller 18 værelser), så det hele virker meget familiært. Selve stilen og værelsesindretningen lod dog noget tilbage at ønske. Det hele virker meget gammelt og lidt slidt. Og badeværelset (særligt badet) var meget lille. Vi boede der 3 nætter. Det passede godt, da byen og det lokale udbud ikke var så stort.
9,8

En perle.

Su Lithu er en perle i udkanten af en autentisk Sardisk by. Her kan du tage del i hverdagen i byen og samtidigt trække dig tilbage til roen på hotellet. Her bliver du behandlet med største omsorg af personalet i et velplejet miljø som er fuldt med kunsteriske udsmykninger. Udsigten over dalen er fantastisk!
8,3

Hyggeligt hotel

Man føler sig meget velkommen og ventet når man ankommer til hotellet. Det er et hyggeligt hotel med fint serviceniveau og mad, samt en god beliggenhed for ture inde på øen. Vi havde en fantastisk udsigt fra vores værelse/balkon og nød roen.
10,0

Dejlig bryllupsrejse til Sardinien og Hotel Su Lithu

Vi nød vores ophold på Hotel Su Lithu i fulde drag. Vi havde et dejligt værelse med udsigt over den lille bjergby Bitti. Hotellets personale var utrolige hjælpsomme og søde, som sardinerne generelt. Restauranten på hotellet lavede god mad, der kunne indtages på restaurantens balkon med samme flotte udsigt som fra værelset. På vores sidste aften på hotellet serverede de spumante og frugt på vores værelse i anledning af at det var vores bryllupsrejse. Helt perfekt.
Anbefaling til kommende gæster
Vi havde lidt problemer med at finde frem til hotellet vha. GPS fra Olbia. Så her er lige en lille rutevejledning. Kør syd ad SS131 til afkørsel mod Bitti af vej SP73. Følg SP73 til den ender i et T-kryds ved SS389 og drej til højre. Følg SS389 til i ankommer til Hotel Su Lithu på højre hånd. Giv jer selv den oplevelse at spise på en af de utallige agriturismo der findes på Sardinien. Det er som regel hyggelige landlige omgivelser med dejlig mad.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,7 af 10
Baseret på 5 anmeldelser