Petra Segreta Luxury Resort & SPA... så snart jeg hører navnet vækkes min nysgerrighed. Dog ville jeg aldrig have gættet, hvad der egentlig ventede mig. Dette er en juvel, der skal opleves, også selvom det kan være lidt svært at finde, hvis du er på disse kanter for første gang. Derfor er beskrivelsen "et hemmeligt sted" passende i denne sammenhæng - og tro mig: Den halve time længere på landevejen med en forvirret GPS er alle minutterne værd, for omvejen førte mig igennem landsbyens marked med et liv og leben af handlende, som du kun oplever i 'det ægte Italien'.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Det føles næsten som om, at alle lokale fra Sardinien er samlet her i den lille, pittoreske landsby, San Pantoleo. Sådan er det, når det er markedsdag. Hvor godtfolk er (eller retter de gode råvarer), kommer godtfolk til. Derfor overser jeg skiltet inde i byen med en pil mod Petra Segreta Luxury Resort & SPA, men endelig er jeg fremme (og jeg tror, at jeg aldrig kommer hjem igen - her er så dejligt).

Allerede ved første øjekast er jeg forelsket. Forelsket i Petra Segreta Luxury Resort & SPA. Omgivelserne og beliggenheden er nemlig unik: Langt fra nysgerrige naboer og langt fra en høj sommerpuls, der mere hører sig til nede ved kysten. Det føles som om, at jeg bogstavelig talt er havnet i en anden verden, og hvis du er naturelsker, så vil du også falde for landskabet omkring Petra Segreta - og din puls vil dag for dag banke en lille smule langsommere, for du er omgivet af ro og Sardiniens smukke natur. Det er luksus for mig. At komme helt ned i gear uden på nogen måder at gå på kompromis med komforten.

På Petra Segreta Luxury Resort & SPA skal du nyde og glæde dig til servicen, udsigten fra terrasserne og dit rejseselskab - et (livsnyder)ophold her er særlig oplagt, hvis du skal fejre noget helt særligt med ham eller hende, du holder allermest af. Uanset årsagen til dit valg af Petra Segrata, så er jeg overbevist om, at du vil falde godt til. For du er nemlig gæst hos værterne Luigi og Rosella. Rosella er arkitekt, og hun har derfor en naturlig sans for detaljerne - det være sig både inde som ude. Luigi er derimod køkkenchef, og hans passion er at få dine smagsløg til at holde ferie også. Filosofien bag menukortet er at blande regionale, kulinariske oplevelser med et mere klassisk, italiensk køkken - og naturligvis med de mest friske og lokalområdets bedste råvarer.

Betragt havet, bådene og livet i det fjerne

Petra Segreta Luxury Resort & SPA er et tilflugtssted, hvor du automatisk glemmer alt om hverdagens stress og jag, og da hotellet ligger på en forhøjning, så er det balsam for sjælen at betragte bugten og havet ude i det fjerne. Selvom landsbyen, San Pantaleo, ikke ligger mere end blot et par kilometer fra Petra Segrata, så får du alligevel fornemmelsen af at være havnet en smule på den berømte alfarvej. Noget som jeg selv personligt værdsætter.

Jeg parkerer lejebilen, og begiver mig op mod receptionen. Det smukke lys fra solen og den klare himmel sammen med naturens grønne nuancer, den azurblå swimmingpool og husenes beige farver skaber en skøn harmoni. Jeg får helt et kuldegys igennem hele kroppen, for det er sjældent, at tingene går så meget op i en højere enhed.

Til historien hører, at selvom Petra Segreta er 'fully booked' under mit besøg (selvom det er september måned), så er her så stille, at jeg ville kunne høre en knappnål falde. En velklædt herre træder frem i døråbningen ved receptionen og med et bredt smil lyder det fra hans læber: Hjertelig velkommen!

Jeg tager "artigt" min højre hånd frem og rækker den frem mod hans - det er tid til at præsentere mig selv. Han ser helt forbløffet ud. Det viser sig nemlig, at han er Petra Segreta's piccolo, så han er slet ikke vant til at de ankommende gæster introducerer sig sådan: ) Han beder mig tage plads i en af de bekvemme sofaer inde i lobbyen. Så vil han sørge for at hente et glas friskpresset appelsinjuice til mig og give besked om min ankomst til hotellets direktør. 

Lobbyen er smagfuldt indrettet i naturlige farver og leder mine tanker hen til én af de lodges, som jeg engang har besøgt i Sydafrika. Mens jeg sidder her og nyder hver slurk af min appelsinjuice, så får mine øjne pludselig øje på en åbning, der findes i forlængelse af lobbyen. Det er vejen ud til den lille terrasse, og inden for et splitsekund er mine ben (inkl. glasset med appelsinjuice) på vej uden for - det er simpelthen for fristende. Jeg fortryder ikke "byttet" for her fra terrassen har jeg alt, hvad jeg behøver: Juice samt herlighedsudsigt over landskabet, bugten og havet.

Vundet prisen som det mest romantiske hotel i Europa

På Petra Segreta Luxury Resort & SPA er der en vis atmosfære i luften! En særlig følelse af velbehag rammer dig. Om det er grundet omgivelserne, hotellets arkitektoniske design eller det gennemførte serviceniveau skal jeg lade være usagt. Det er nok en kombination af det hele. Det er da heller ikke uden grund, at Petra Segreta for nogle år siden vandt prisen som det mest romantiske hotel i Europa, og jeg er ikke overrasket. Jeg har nemlig selv lyst til at blive og aldrig rejse herfra igen: ) Desværre tillader tiden det ikke, for jeg ville ellers gerne have nået at prøve hotellets lille SPA, der ligger adskilt fra resten af "herlighederne". Også den udendørs og opvarmede swimmingpool med jacuzzi og "vandfald" frister, men det må blive næste gang... Ligesom Il Fuoco Sacro, der er navnet på fine-dining-restauranten kan også lokke mig tilbage hertil.

Her er det ikke bare maden, der holder et højt niveau - takket være køkkenchefen Luigi Bergeretto. Stilen inde i restauranten er holdt i et "magasin-landligt" design, og når du sidder og nyder din mad, så har du mellem "bidderne" muligheden for at falde i staver over udsigten fra verandaen. Hvis du bevæger dig videre fra Il Fuoco Sacro, så kommer du frem til Osteria del Mirto, som er en bistro med en lidt mere enkel menu og en varm atmosfære. Osteria del Mirto serverer hver dag både frokost og aftensmad, og Il Fuoco Sacro er desuden her hvor du får serveret din morgenmad. Til frokost og aften vil jeg anbefale dig at bestille bord i god tid hjemmefra.

Godt at vide om Petra Segreta Luxury Resort & SPA

Eftersom hotellet har en unik beliggenhed, så er der flere, som ikke kan lade være med at holde deres bryllupsfest netop her. Vejen hertil slingrer sig via buske, planter og træer, og som allerede nævnt, så kan det være en udfordring at finde hertil allerførste gang - selv en GPS kan have sine udfordringer: ) Petra Segreta Luxury Resort & SPA er et voksenhotel, men her findes mulighed for at leje en babyseng til EUR 40 pr. nat.

Hvis du ikke kan sidde stille på din ferie og gerne vil ud at opleve Sardinien, så er de behjælpelige i receptionen med at komme med gode idéer til netop det, der vil passe dig bedst. Det kan være at leje en privat båd for en dag, bestille en tur på hesteryg, dykning, snorkling, bestille greenfee's og meget mere. Hvad med guided bjergvandring eller prøve den som dybhavsfisker? Også vin- og madsmagninger kan de hjælpe med at arangere for dig. 

Læs mere om Petra Segreta Luxury Resort & SPA

Officiel kategori

Hideaways' kategori

432 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, San Pantaleo - ca. 2 km
 • Nærmeste sandstrand, Spiaggia di Portisco - ca. 8,4 km
 • Den skønneste, hvide sandstrand, Spiaggia di Rena Bianca - ca. 9,3 km
 • Nærmeste by med en lille havn, Cannigione - ca. 12 km
 • Costa Smeralda - ca. 15 km
 • Nærmeste golfbane, Pevero Golf - ca. 14 km
 • Smag på pecorino-ost i Gavoi - ca. 155 km
 • Kulturrige Sassari med gotisk og maurisk touch - ca. 125 km
 • Den caribiske strand ved Stintino - ca. 158 km
 • Her trives jetsettet, Porto Cervo - ca. 15 km
 • Udgravningerne ved Arzachene - ca. 11 km
 • Olbia lufthavn - ca. 25 km
 • Alghero lufthavn - ca. 151 km

Værelser

Her findes totalt 24 værelser og fem forskellige værelseskategorier, hvoraf Hideaways tilbyder de fleste af disse. Værelserne, der er indrettet i en skøn blanding af landlig "behome" med doucede farver og forskellige typer af træsorter. De ligger spredt over flere bygninger, hvilket indebærer, at du har lidt længere fra nogle af værelserne til swimmingpoolen og receptionen - til gengæld har du endnu mere privatliv i denne ende af matriklen.

Badeværelserne er bygget af smukke sten og har enten bruseniche eller badekar. De fleste madrasser er én stor, men der er også mulighed for at få to adskilte af slagsen (skal sendes ned til hotellet som en forespørgsel efter din bestilling). 

Dobbeltværelser på ca. 20m2 (har ikke nogen specific udsigt)
Dobbeltværelse (deluxe) på ca. 25 m2 inkl. egen veranda på ca. 10 m2 (har ikke nogen specific udsigt)
Juniorsuiterne er på ca. 30 m2 inkl. overdækket veranda på ca. 12 m2 (har udsigt over havet og flod)
Suiterne er på ca. 55-65 m2 og de er klart de mest romantiske: )

... suiterne har så god plads, at der også er blevet plads til en ekstra afdeling med siddepladser inden for. 
Uden for er der en privat veranda på ca. 20 m2 inkl. opvarmet pool og udsigt over Cannigione-bugten.

Faciliteter på værelserne:

 • A/C
 • WiFi
 • Satellit-TV (LCD)
 • Minibar
 • Telefon
 • Safetyboks
 • Hårtørrer
 • Eksklusive toiletartikler
 • Badekåbe og tøfler
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Petra Segreta Luxury Resort & SPA:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for privat pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada di Buddeo-C.P. 130
07026 Olbia

Koordinater

Latitude: 41.0518
Longitude: 9.4460

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Sardinien, Palau
 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Afstand til havet: ca. 100 m
 • Pool
Italien, Sardinien
 • Nærmeste lufthavn: 88 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sardinien, Palau
 • Nærmeste lufthavn: 46 km
 • Nærmeste strand: ca. 80 m
 • Pool