Nord for Olbia ligger et af Sardiniens mest populære områder, nemlig kysten Costa Smeralda. Fortsætter du yderligere 20 minutter med bil rundt om bugten, kommer du til Cannigione og Villa del Golfo Lifestyle Resort, tidligere Hotel Relais Villa del Golfo & SPA. Det er svært ikke at sætte pris på de mange overnatningssteder på Sardinien, for generelt er kvaliteten høj, men når de samtidig ligger i gåafstand til en by, føles det ekstra godt. Umiddelbart synes du måske, det lyder lidt mærkeligt, men når du befinder dig på Sardinien, vil du forstå, hvad jeg mener, for mange steder ligger ganske isolerede midt i øens smukke natur. 

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Men selv om du let kan gå til Cannigiones lille centrum og havnen fra hotellet, så føles det, på grund af placeringen, alligevel en anelse afsides, og du kan koble helt af uden at blive forstyrret af støj og larm. Det første, som slog mig, da jeg parkerede bilen, var, at hotellet ligger i et kuperet landskab, hvilket i dette tilfælde betyder, at du har en bedre udsigt over havet og kommer væk fra vejen. Heldigvis behøvede jeg heller ikke gå særlig langt, for på min tur rundt fik jeg et lift med hotellets golfbil, som også transporterer dig som gæst, hvis du ønsker.

"Der findes endnu en parkeringsplads" siger receptionisten, som tager mig under sine vinger, indtil hotellets kvindelige direktør tager over. Det er heldigt, tænker jeg stille for mig selv, da jeg så, at de øverste værelser ligger lidt oppe ad bakken. Men det viser sig hurtigt at være hele besværet værd, for sikken en udsigt de har. Det er ikke underligt, at man har valgt at placere de bedste værelser netop her på bakken, for de har samtidig deres egen pool og terrasse, så bedre bliver det ikke. Ja her ville jeg gerne bo!

Jeg føler mig godt tilpas

Som størstedelen af hotellerne på øen er dette hotel også indrettet i den fine, sardiske stil, hvilket jeg personligt sætter stor pris på, fordi det betyder en behagelig og smagfuld indretning i naturens egne farver. Det første der møder dig, når du træder ind gennem døren er en dejlig lobby med hvide vægge, buet loft og siddepladser, samt receptionen naturligvis, som er åben 24/7.

Loungebaren og restaurant Miraluna, finder du en etage op sammen med en dejlig udendørs terrasse med bekvemme loungemøbler, og det er også her du finder poolen med saltvand. Fra terrassen har du udsigt over den fine bugt og havet, og når jeg sidder der og nyder min friskpressede appelsinjuice, føler jeg mig rigtig godt tilpas. Ved siden af mig sidder et ungt par og spiser frokost, og jeg kigger lidt diskret for at se, hvad de har på tallerkenen. Jeg kan hurtigt konstatere, at det ikke bare ser godt ud, men at køkkenet virkelig har lagt sig i selen for at præsentere de udsøgte retter på bedst mulig vis. Jeg kan nemt forestille mig, hvordan det vil være at sidde netop her, mens solen går ned og lysene rundt omkring tændes, og tænker endnu engang, hvor dejligt det ville være, at kunne sove mindst én nat på hvert af de steder, jeg besøger. Det er naturligvis ikke muligt, men når den følelse indfinder sig, ved jeg, at hotellet har netop det, jeg leder efter.

Et stilfuldt hotel med traditionelle værdier

Ordet traditionelt kan måske lyde lidt kedeligt i mange menneskers ører, men i mine lyder det trygt, for så ved jeg, at du vil få en god oplevelse. Et hotel med traditionelle værdier har som oftest gæstens trivsel som første prioritet, og det er netop sådan det er her på Villa del Golfo Lifestyle Resort. Her kan du få gode råd, tips og hjælp med at bestille forskellige aktiviteter, og noget som jeg vil anbefale er, at prøve en bådudflugt. Personligt har jeg desværre ikke prøvet netop den som dette hotel tilbyder, men jeg har været på en tilsvarende for år tilbage, hvilket var en oplevelse for livet. Sardinien er trods alt "Europas Caribien" og den bedste måde at forstå dette på, foregår ude i skærgården, hvor naturlige hav-pools hele tiden dukker op med krystalklart vand i alverdens blå og smaragdgrønne nuancer. Men du behøver ikke tage langt væk for at nyde det fantastiske hav, for hotellet tilbyder "strandservice" bare 150 meter væk. Længes du efter sand mellem tærerne, så er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, og en del af dem er helt magiske. Har du ikke egen bil, kan du benytte hotellets gratis shuttlebus, som tager dig til Barca Bruciata stranden.

En dag "hjemme" kan være rigtig dejlig

Selv om jeg altid selv er på farten i løbet af min ferie, forsøger jeg at tage mindst en dag eller to, hvor jeg laver absolut ingenting. Og det er faktisk lidt undervurderet og måske også noget af en kunst, at kunne slappe af og nøjes med at bevæge sig fra poolen til baren og tilbage igen, men også rigtig dejligt, når det lykkes. Hotellet har, som allerede nævnt, en pool i hovedbygningen, og nyt for 2020 er en dejlig infinitypool, beliggende i kort afstand op ad bakken. Placeringen betyder, at du naturligvis har en dejlig udsigt over bugten. Naturlige materialer, vandfald og opvarmet vand (saltvand) bidrager til behagelige badetider. Der er også et afslapningsområde og en lille bar.

Hvis du vælger at unde dig selv en dag hjemme, men alligevel synes, at det begynder at trække lidt i kroppen, så er der flere aktivitetsmuligheder. Bl.a. kan du spille bridge, billard, læse en bog eller besøge hotellets SPA Armonia,  hvor du kan bestille forskellige slags behandlinger. Der er også et stort fitnesscenter, hvor du rigtigt kan komme til at svede.

Om aftenen kan du nyde den velsmagende mad i hotellets restaurant MiraLuna, hvor de traditionelle middelhavsretter serveres ude på terrassen med levende lys, for at skabe den rette stemning. Hvis du får lyst til lidt variation, kan du altid gå en tur ind til Cannigiones lille centrum. Turen tager ca. 15 minutter, afhængig af, hvor hurtigt du går. Selv om byen ikke er så stor, så er der alligevel flere barer og restauranter at vælge mellem. Hvis du har lyst til at prøve de ægte sardiske specialiteter, anbefaler hotellet også sin anden restaurant, Agriturismo La Colti, som ligger ca. 4½ km væk. På gården dyrker de alle grøntsagerne selv, og maden som serveres er af høj kvalitet. Det er også her på La Colti at der afholdes madlavningskurser.

Derfor skal du vælge Villa del Golfo Lifestyle Resort

 • Den fine beliggenhed tæt på havet 
 • ...og i gåafstand til et lille centrum
 • Mulighed for at nyde solen fra poolkanten
 • ...Men også helt tæt på havet
 • Shuttleservice til stranden
 • Mulighed for privat pool
 • Komforten med bar og restaurant på hotellet
 • De smukke omgivelser og udsigter
 • Du kan tage på flere, fine udflugter
 • ...du kan f.eks. nyde en flot sejltur   

Godt at vide om Villa del Golfo Lifestyle Resort

Strandservice betales på stedet. Fri shuttleservice til strandene Barca Bruciata Beach. Vejen til hotellet kan både ses og høres fra hotellets udendørs terrasse. Hotellet kan bestille madlavningskurser og vinsmagninger på forespørgsel....og alle mulige aktiviteter både til lands og til vands. Hotellet har egen sejlbåd. Dette hotel er ikke egnet til børn under 10 år. Hvis du ønsker tidlig check-in eller senere check-ud, kan det lade sig gøre mod et tillæg. Denne service skal dog forudbestilles. Turistskat betales på stedet.Hvis du tilvælger halvpension, så kan du vælge imellem hotellets tre restauranter som inkluderer en agriturismo, der ligger lidt væk.

Læs mere om Villa del Golfo Lifestyle Resort

Officiel kategori

Hideaways' kategori

412 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Den vidunderlige skærgård, La Maddalena Archipelago - ca 18 km
 • Nærmeste by, til fods, Cannigione - 1,3 km
 • Palau, med flere restauranter - ca 12,3 km
 • Hyggelig by! Tag båden til Korsika, Santa Teresa in Gallura - ca 31 km
 • Marinaen med alla luksusyachter, Porto Cervo - ca 19 km
 • Den velbevarede bastion i Alghero (her findes også et marked) - ca 166 km
 • En af Sardiniens billedskønne strande, La Pelosa i Stintino - ca 177 km
 • Den lille middelalderby med krogede gader, Bosa - omkring 170 km
 • Grotte med stalakitter og stalagmiter, Grotta di Ispinigoli - ca 131 km
 • Fantastisk bådtur til, Grotte del Bue Marino - ca 139 km
 • Graven fra bronzetiden, Tomba dei Giganti - ca 36,6 km
 • Oplev det "autentiske" og tag til de bjergrige områder, Barbagia - cirka 29 km
 • Costa Smerlda med strandene Poltu di Li Cogghji - ca 20 km
 • ...og Spiaggia del Principe anses for at være nogle af Europas fineste
 • De mystiske runde stenhuse, Nuraghehusen, Su Nuraxi (Barumini) - ca 283 km
 • Det historiske Goceano og slottet Il castello del Goceano - ca 120 km
 • Alghero lufthavn - ca 159 km
 • Olbia lufthavn - ca 32 km

Værelser

Der findes flere forskellige værelsestyper (totalt 56værelser), de fleste har balkon eller terrasse med havudsigt. Vælger du en suite (superior) eller en suite (luxury) kan du få din egen lille pool. Bor du på et værelse som ligger lidt længere fra hovedbygningen, kan du blive hentet og bragt med golfbil. Badeværelserne har badekar eller bruser.

I hovedbygningen finder du:

Charming seaview på ca. 25 m² har et opholdsområde med bord og lænestol. Alle har et møbleret udendørsareal på ca. 10 m² og havudsigt. Disse værelser er den senest renoverede.

Ca. 150 meter fra hovedbygningen ligger der blandt andet:

Suite på ca 45 m² består af soveværelse, opholdsstue, badeværelse samt en veranda på ca 15 m²

Suite (superior) på ca 55 m², består af soveværelse med queensize seng, opholdsstue, badeværelse med massage dusch og separat toilet. Større udeområde med bekvemme møbler og nogle har have. Privat udendørs pool på ca 25 m² samt to solsenge. 

Suite (deluxe) på ca 65 m², ligger på en høj over hovedbygningen. Der er soveværelse, opholdsstue og badeværelse. Terrassen er på ca 20 m² med en dejlig udendørs pool på ca 25 m², udendørs møbler og solsenge. I suiten findes der både DVD og radio, og i prisen indgår også en privat stuepige. Børn under 12 år er ikke tilladt på disse værelser.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Wi-Fi
 • Sat-TV
 • Værdiboks
 • Telefon
 • Badeværelse med bruser eller kar, hårtørrer, badekåbe og slippers
 • Te/kaffemaskine fines i Charming Seaview, Suite, Suite (superior) ogSuite (deluxe)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Villa del Golfo Lifestyle Resort:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Mulighed for privat pool
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Monti Corru Loc. La Conia
07020 Cannigione

Koordinater

Latitude: 41.1187
Longitude: 9.4399

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Sardinien
 • Nærmeste lufthavn: 135 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sardinien
 • Nærmeste lufthavn: 88 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sardinien
 • Nærmeste lufthavn: 34 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi