Billeje på Sicilien

Skal du rejse til Sicilien er den helt rigtige måde at opleve øen på med billeje. Sicilien er Middelhavets største ø og fuld af spændende seværdigheder, som er nemmest at nå i en bil. Rejser du med Hideaways til Sicilien kan du bestille billig billeje fra anerkendte udlejningsselskaber og samtlige biludlejningspriser er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Når du bestiller en rejse, vil du i søgemaskinens andet trin kunne tilvælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov.

Lufthavne:

Der findes tre lufthavne på Sicilien, Palermo, Catania og Trapani lufthavn, og det er muligt at bestille billeje i dem alle. Ønsker du ikke at afhente din lejebil i en lufthavn, kan du via nedenstående link søge priser på mange andre udlejningssteder på Sicilien. Bemærk at det også er muligt at bestille afhentning af lejebilen i en lufthavn og aflevere den i en anden, f.eks hvis du skal på en bilrundrejse.

Søg priser på lejebiler med Autoeurope

Palermo lufthavn

Palermo er den største by på Sicilien, og lufthavnen betjener dagligt mange flyselskaber. Palermo og dermed lufthavnen ligger på den nordvestlige side af øen ca. 3 timers kørsel fra Catania. Fra Danmark er der i skrivende stund kun SAS som flyver direkte fra København til Palermo lufthavn, men der findes naturligvis mange andre flymuligheder, hvis du mellemlander i f.eks. Paris, Rom, Milano, Frankfurt eller Mallorca lufthavn. Palermo lufthavn hedder officielt Aeroporto di Palermo Falcone e Borsellino og har lufthavnskoden: PMO

Catania lufthavn

Catania lufthavn med det officielle navn Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini og lufthavnskoden: CTA, er for mange rejsende indgangsporten til Sicilien. Lufthavnen som er opkaldt efter en sicilianskfødte komponist Vincenzo Bellini, ligger godt fire kilometer sydvest for Catania by. Catania lufthavn er den travleste på Sicilien med forbindelse til adskillige europæiske destinationer herunder Danmark, hvor Norwegian i skrivende stund flyver direkte fra København.

Catania lufthavn

Foto: Catania lufthavn ligger ganske nær Etna

Trapani lufthavn

Trapani Lufthavn ligger omtrent midt imellem Marsala og Trapani på det vestlige Sicilien. Lufthavnen som har det officielle navn 'Vincenzo Florio Airport Trapani-Birgi' og lufthavnskoden: TPS, benyttes både af militære og civile fly. For prisbevidste ferierejsende er lufthavnen interessant, da den blandt andet benyttes af det irske lavprisflyselskab Ryanair. Der er i øjeblikket ingen direkte fly til Trapani Lufthavn fra Danmark.

Biludlejningsfirmaer

På Sicilien finder du alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, men også mange små lokale biludlejningsselskaber. Et af de udlejningsfirmaer som er meget stærke på Sicilien og i resten af Italien, er Magiore. Hos Hideaways har vi valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje på Sicilie, da AutoEurope er kendt for gode service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi fravalgt flere udlejningsselskaber, som er kendt for at have lave priser men også meget dårlig service.

Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Sicilien billeje du ser online hos Hideaways er inklusiv samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer så du trygt kan køre så meget du ønsker under din ferie på Sicilien. Du har mulighed for at vælge forskellige prisklasser af biler og tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer: Den skriver jeg - Her bare 2 linjer om forsikringer og så ellers henvise hertil https://www.hideaways.dk/kundeservice/billeje/autoeurope

Fri kilometer Den skriver jeg - Som tidligere nævnt er alle biler du lejer på Sicilien inkl. fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank Den skriver jeg

Ekstra udstyr Den skriver jeg

Typer af lejebiler

En af fordelene ved at samarbejde med AutoEurop på Sicilien er det enorme udvalg af lejebiler, som tilbydes. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. På Sicilien kan du blandt andet leje biler af mærkerne Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Er du blot på udkig efter den billigst mulige lejebil til din ferie, er Mini-kategorien nok den mest interessante. Har du taget hele familien med til Sicilien, er der naturligvis også gode tilbud at finde på store lejebiler. Ved din rejsebestilling hos Hideaways kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer. Ønsker du at krydre ferien på Sicilien med en unik køreoplevelse, er det ligeledes oplagt at benytte det solrige klima til at leje en cabriolet og mærke den lune vind i håret, når du suser afsted.

Oplev Sicilien med bil

Solsikre Sicilien indbyder til afslappende stunder med en kølig drink ved poolen eller ved en af øens skønne strande, men også for dig som først og fremmest rejser for at udforske nye kulturer og seværdigheder, er Sicilien det helt rigtige rejsemål. Middelhavets største ø byder således på et væld af fascinerende kulturhistoriske seværdigheder og masser af spektakulær natur.

Templernes Dal

Er det en ferie med enestående kulturhistoriske oplevelser, du ønsker dig på Sicilien, er en udflugt til Agrigento det sydvestlige hjørne af øen næsten et must. Her kan du i Valle dei Templi (Templernes Dal) opleve en sand perlerække af antikke græske templer, som hører til de bevarede i Middelhavsområdet. I Templernes Dal kan du for eksempel se Concordiatemplet, der blev opført omkring 430 f.Kr., men som sin alder til trods i dag er et af de bedst bevaret græske templer i verden.

Tempel på Sicilien

Fotokilde: Wikipedia

Palermo - Siciliens hovedstad

I Siciliens hovedstad, Palermo, gemmer der sig mange unikke kulturoplevelser. Storbyen kan ved første indtryk virke lidt rodet og hektisk, men det ville være en skam ikke at bruge en dag på at besøge nogle af byens historiske seværdigheder, som vidner om Palermos dramatiske og omtumlede fortid. Tiltrækningen ved Palermo er dog i ligeså høj grad livet i gaderne og ikke mindst de mange restauranter, caféer og barer, hvor kan du smage på en bred vifte af lokale retter fra det sicilianske køkken.

Europas højeste vulkan, Etna

Af de mange smukke og unikke naturoplevelser der venter dig på Sicilien, er Europas højeste og mest aktive vulkan, Etna, i en klasse for sig. Holder du af enestående naturoplevelser, bør en udflugt til Etna nationalparken derfor stå højt på din ønskeliste for ferien. Unesco har tilføjet Etna og den omkringliggende nationalpark til deres liste over vedensarv, og et besøg her er en chance for at opleve både den imponerende vulkan og parkens unikke plante- og dyreliv. Der er normalt åbent for besøg på Etna året rundt, men i perioder med udbrud kan dette naturligvis ændre sig. Kommer du i sommerhøjsæsonen, kan der være ret tæt trafik på vejene mod vulkanen, men selv her er det en særlig oplevelse at køre på vejene, som krydser gamle lavastrømme.

Dette er bare nogle få af de mange berømte seværdigheder på Sicilien, og derudover giver billeje dig også mulighed for i eget tempo at opdage mere ukendte, men ofte mindst ligeså interessante åndehuller rundt om på øen. En lejebil gør det ligeledes nemt at udforske Siciliens kystlinje og opsøge de bedste strande. Læs mere i Maries blogindlæg om Siciliens bedste strande

Mere information om billeje hos Hideaways.

Ovenstående informationer om billeje på Sicilien er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Sicilien, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér