Hotelanmeldelser af Etna Hotel

Læs personlige anmeldelser af Etna Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Etna Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,5

Utrolig udsigt - hvis du har den

Etna Hotel har en meget god og hjælpsom service alle steder. Da der var bøvl med en taxa kørte direktøren os til stationen - til den spændende og anbefalingsværdige togtur rundt om Etna. Når man skal bo på Etna Hotel er udsigten op på bjerget det absolutte højdepunkt. Vi så en sen aften et udbrud af en høj søjle glødende lava. Vi ville have være skuffet hvis vi skulle have boet uden udsigt.. Hotellet har en rigtig god restaurant, som man kommer til udefra - men ligger eller i et lidt slidt kvarter. Når du køre fra lufthavnen til hotellet skal du have mønter eller små sedler til den ene paystation.
7,4

7,0

Skuffede forventninger

Vi ankom til hotellet i styrtregnvejr, og det blev derfor en lidt dårlig start mellem os og Etna hotel. Men desværre blev det aldrig rigtig en god date. På Hideaways hjemmeside fremhæves Hotellet med værtinden der passer hotel og gæster som et barn. Men vi oplevede desværre hverken at møde værtinden på de 4 dage vi var der - stort set kun unge piger og en natportier, der ikke var super serviceminded og imødekommende. Hotellet er ok charmerende, men hotellet egner sig ikke til regnvejrs- og kølige dage. Vi havde bestilt superior værelse, og fik et mørkt og køligt værelse, hård madras på sengen, og ingen opholdsmøbler. Der var terasseområde med udsigt til Etna (fint). Hotellet har ikke nogen bar eller loungeområde hvor man kan hygge sig med en drink eller kop kaffe. Restauranten er ikke en integreret del af hotellet. Hideaways har på både hjemmeside og på telefon fremhævet dette hotel som noget særligt, og det gav os desværre nogle forventninger der ikke helt blev indfriet. Det blandede vejr havde selvfølgelig nok også en betydning. Hotellet ligger i et byområde, der er meget lidt charmerende - trafikeret gade, med meget lidt fortov - rigtig meget affald i gaderne og mange tomme og forladte bygninger.
Svar fra Hideaways
Kære Berit Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Etna Hotel. Jeg er ked af at høre, at Etna Hotel ikke levede op til jeres forventninger, for det er nemlig et hideaway, der normalt får gode anmeldelser fra vores gæster. Det er ærgerligt, at I ikke fik mødt Rosanna under jeres ophold, for hun er som beskrevet i teksten og holder meget af at byde sine gæster velkommen. Er hun ikke på hotellet, så er der en af hendes ansatte, og de plejer også at være servicemindede. Som vi skriver i teksten, så ligger Etna Hotel i en byzone, dog med en skøn udsigt til Etna fra den anden side af hotellet. Jeg vil dog give dig ret i, at alt ser mere indbydende ud i sollys, og når I dermed tidligere på ferien havde boet på vores hideaway Agriturismo Vecchia Masseria, der ligger i landlige omgivelser, så kan jeg godt forstå, at I synes, at byen omkring Etna Hotel ikke er charmerende. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden god gang. Mange hilsner, Amalie
7,7

Ophold på Hotel Etna 20180901

Dette har været en dejlig oplevelse. Både mht. Hideaways´s service hvor de overraskende ringede dagen før afrejse og spurgte om alt var ok. Det havde vi aldrig prøvet før med andre rejseselskaber. Hotel Etna var et roligt sted med god service. Dog vil jeg ikke anbefale hotellet til børnefamilier, da aktiviteter for børn var begrænset til en pool. Byen Giarre var ikke noget at skrive om, så vælg hotel Etna for afslapning.
8,5

Dejligt sted

Dejligt hotel. Dejligt værelse - vi havde valgt et superior med terrasse hvilket vi bestemt ikke fortrød. Havde en skøn udsigt til Etna. Poolområdet fungerede godt med en poolbar og morgenmaden var fin. Ved siden af hotellet ligger en restaurant, hvilket er godt, da der er lidt langt til øvrige restauranter (anbefaler at køre til andre restauranter, da fortove ikke er det der er mest af i området).
8,8

Dejligt sted

Vi var rigtige glade for selve hotellet. Byen havde vi så lidt udfordringer ved, da man skal huske at man ikke kan gå nogle steder, men man skal køre. Om det er til købmanden eller spisested, så skal man køre. Der er ikke fortorv og mange biler. Men hotellet var dejligt. Flot beliggenhed og rart personale. Morgenmaden er varieret og frisk. Receptionisterne er meget hjælpsomme. om det er med ture eller frimærker.
9,5

Super hyggeligt lille hotel

Dejligt lille hotel som havde skønt pool område, fine værelser med en form fir balkon eller lille terrasse på alle værelser (så vidt vi kunne se). Super beliggenhed i forhold til Etna, hvilket var vores formål med opholdet som også kun var tre nætter. Men der udover lidt mærkeligt beliggende midt i ingenting - kræver bil st komme ned til lille by ved vandet/strand selvom om kun 3-5 km væk. Kan anbefale hotellet, især hvis Etna skal udforskes. Også meget fin morgenmad, og naturligvis rent, pænt, hyggeligt indrettet og godt personale.
8,0

Romantik i fuld flor

Sødt personale, lille velholdt hotel, udemærket mad på hotellet. Hygge og charme. Man betaler 2 euro pr håndklæde for en uge. Endvidere betales byskat når man tjekker ud.
8,3

Super hyggeligt

Super hyggeligt og dejligt afslappende.
7,5

9,0

Støn

Der er støj fra trafikken.....
Svar fra Hideaways
Kære Lars Hvor er det dejligt at høre, at I har nydt opholdet på Etna Hotel : ) Hotellet skiller sig ud blandt andre hideaways ved at ligge i byområdet. Derfor kan der forekomme trafikstøj såvel i gården som på værelserne ud mod vejen. Dog skal det nævnes, at de få værelser der vender mod vejen har særlige vinduespartier, hvorfor støjgener vil være sjældne. Mange hilsner, Amalie
8,0

Etna Hotel

Vi havde et skønt værelse med udsigt til Etna. Vi fik dejlig mad på hotellet med en meget fin betjening
6,3

Marts 2018

På rejse sydpå kan det være et problem at have gluten allergi. Men ikke på dette hotel. Restauranten tilknyttet hotellet var super søde og kunne endda servere glutenfri pasta. Og 100 meter fra hotellet lå en fin butik med glutenfri vare, også friskbagt brød og pizza. Hotellet i sig selv er et fristed, men omgivelserne inviterer ikke til spadsereture eller andet. En bil er et must.......
8,5

Hyggeligt med meget søde mennesker og dejligt køkken.

9,0

En fantastisk oase i Giarre / Riposto

En vingård der er ændret med nænsom hånd til hotel. Meget velholdt og passet. Bare ved indkørslen bliver man ført tilbage i tiden - fred og ro. Værelse 311 - ikke stort men med hvad man behøver, samt en altan med en fantastisk udsigt til Etna. Et serviceminded personale der gjorde alt hvad de kunne for at gøre opholdet så behageligt som muligt. Resturanten der er tilknyttet hotellet kan varmt anbefales.
10,0

Fantastisk fredeligt og smukt i luxuriøse rustikke omgivelser

Hotellet var helt fantastisk og lå som en lille oase i en ellers lidt slidt by, Giarre - som trods sit lidt forfaldne udseende havde stor charme og Siciliansk autensitet. Vores værelse lå med udsigt til Etna, servicen var helt i top og personalet meget meget venlige og hjælpsomme. Alt var superrent og pænt, morgenmad i atriumgården, dejlig frokost i rolige omgivelser ved poolen, med landskab som slående udsigt. Derudover også en fantastisk restaurant tilknyttet hotellet, med det sødeste personale og god kok. Vil anbefale hotellet til hver en tid, hvis man har brug for at komme ned i gear i smukke og rolige omgivelser.
8,8

Lille perle ved foden af Etna

Dejligt hotel, med de sødeste mennesker. Ligger perfekt til mange udflugtsmål, men der skal køres til alle.
10,0

Herligt sted med topservice

I receptionen fandt vi en del materiale og meget velvillige hjælpere i forhold til gode råd og udskrivning af kort, samt vejledninger til hvor man bedst kunne parkere og mange andre ting. Dejligt sted med en herlig udsigt til Etna, samt dejlig fred og ro på området generelt. Det er tilladt at bevæge sig rundt i Citronplantagen som ligger bag hotellet.
8,0

Hyggeligt hotel med udsigt til Etna.

Lille hyggeligt hotel med super fantastisk service. Super friske piger ved morgenbuffet, som efter få dage vidste, hvad vi gerne ville drikke. Rigtig god service i receptionen, med hensyn til udskrift af diverse kort / rejseplaner. De trænger måske til lidt vedligeholdelse af låne cykler, som vi benyttede til ture til stranden. Selve området udenfor hotellet er lidt kedeligt, såfremt man ønsker lidt shop/by.
Anbefaling til kommende gæster
Rigtig hyggelig restaurant i Riposto ned til vandet, kan anbefales Le Botti.
10,0

9,3

Hotellet ligger godt til udflugter på Sicilien

7,0

Fint hotel i kedeligt område

Fint hotel og god service. Rent og pænt. Vi var heldige at få et af de 3 gode værelser med udsigt til pool og Etna, de andre har enten udsigt til atriumgård eller meget trafikeret vej. Hotellet ligger i et kedeligt og trist kvarter, så det anbefales at man har bil, så det er muligt at komme lidt rundt og kigge på andre områder. Byerne Giarre og Riposto virker trøstesløse, og er ikke særlig spændende, der sker ikke meget. I dansk forstand vil vi ikke betegne stranden i Riposto som en strand.
Anbefaling til kommende gæster
Vær opmærksom på at hotellet ligger forholdsvis tæt op ad en trafikeret vej, i et lidt trist område, og at der er langt til den nærmeste gode strand. Det er derfor nødvendigt at have bil for at kunne komme rundt. Byerne Naxos og Taormina er fine og kan nås på en god halv time.
9,7

Godt hotel med god restaurant

Fint udgangspunkt for ture på Østsicilien. Selve byen er ikke så interessant, men hotellet er ganske fint med pool og restaurant. Personalet hjælper gerne.
Anbefaling til kommende gæster
Tur til Etna: Kør til Refugio Sapienza, tag kabelbanen og minibus+guide. Tur til Siracusa og Nota: Oplev historiens facetter. Tur til Taormina: Turistby - men spændende - Vi tog også til Savoca og fik granite med kaffe på den lille café fra "Godfather"-filmen. Gode bademuligheder i Naxos. Messina er også interessant.
10,0

Boeed med udsigt til Etna

8,0

8,0

8,0

8,0

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,5 af 10
Baseret på 28 anmeldelser