Familieferie på Sicilien

Sicilien er et godt sted for en familieferie, både for børnefamilien med mindre eller større børn og for hele familien, der er på familieferie med deltagelse af flere generationer, for der er så mange forskellige ting at foretage sig. Læs mere om de forskellige håndplukkede hoteller og ferieboliger i nedenståen oversigt og bestil gerne et skræddersyet tilbud hvis I f.eks er mange, der rejser sammen.

Læs mere om rejser til Sicilien eller bestil gratis skræddersyet tilbud

 

Hvorfor rejse til Sicilien med familien?

Sicilien har det hele: Sol, strand, vand, kultur, historie, natur og muligheder for at være aktiv. Man kan tage sammen på familieferie på Sicilien, og så kan alle alligevel komme hjem med følelsen af at have lavet det på ferien, som de gerne ville.

Soldyrkerne og strandfolket kan boltre sig på stranden eller ved swimmingpoolen. Når det bliver for varmt, kan de trække ind i skyggen med en bog eller en kølig drink. De kultur- og historieinteresserede vil opdage, at der er rigeligt at se og opleve på Sicilien, der har så rig en historie og så mangfoldig en kultur. De naturinteresserede vil finde masser af steder, der er værd at besøge, og ellers vil de bare kunne nyde naturen der, hvor de nu er. For dem, der gerne vil være aktive på ferien, er der mange muligheder for at cykle, vandre eller spille golf for eksempel. Eller tage på snorkel- og dykkerture. Når dagen er gået, kan alle i familien helt sikkert blive enige om at samles om et godt måltid mad.

Du kan læse meget mere om rejser til Sicilien her på Hideaways eller en af de andre spændende regioner i Italien som f.eks Toscana eller Umbrien

 

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér