Ferieboliger på Sicilien

Der er mange muligheder for at finde en charmerende og autentisk feriebolig på Sicilien. Det kan være en lille hyggelig feriebolig i byen eller ude ved kysten, en ferielejlighed enten inde i byen eller ude på landet, en ferielejlighed på en agriturismo eller vingård eller måske jeres helt egen villa, hvor det kun er jer, der bor. Hos Hideaways har vi rejst Sicilien rundt og håndplukket et program af ferieboliger til konkurrencedygtige priser. Du kan bestille en pakkerejse til Sicilien, hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil, eller hvis du selv vil arrangere transporten til Sicilien, kan du "nøjes" med at bestille ophold. Læs mere om de udvalgte ferieboliger i nedenstående oversigt eller om alle rejser til Sicilien.

Finder du ikke en rejse eller feriebolig på Sicilien, der opfylder jeres ønsker, fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Kort information om Sicilien

Sicilien har alt at byde på, hvad enten man ønsker en ren afslapningsferie ved swimmingpoolen eller stranden, en storbyferie med kultur og historie på programmet, eller måske en aktiv ferie med cykel- eller vandreture. Faktisk byder Sicilien på nogle af landets bedste vandresteder. Der er for eksempel mange muligheder for at vandre på vulkaner, enten på Etna, der er Europas største aktive vulkan, eller på de mange mindre vulkaner på de Æoliske Øer, der ligger en lille sejltur nordøst for Sicilien.

Med sin placering ude i Middelhavet omgivet af vand til alle sider, byder Sicilien naturligt nok også på mange muligheder for svømmeture i havet, sejlture og dykker- og snorkelture. Sicilien har en imponerende flora og fauna under vandet, for dem der skulle have lyst til at udforske det. Det smukke koboltblå hav udgør den perfekte ramme for sejlture til de Æoliske Øer. Det er en smuk og afslappet måde at fordrive en feriedag på.

Mad og drikke

Fisk er næsten en uundgåelig spise her på Sicilien, hvor de friske råvarer som tun, sardiner, sværdfisk og skaldyr bogstavelig talt er lige udenfor døren. For madelskere, der holder af ”alt godt fra havet”, er en tur på restaurant i Sicilien derfor lig med forkælelse hver gang. Dem med en sød tand vil også holde af Sicilien, for sicilianere sværger til alskens desserter og søde sager og kan spise noget med sukker i morgen, middag og aften. En af de mest kendte sicilianske desserter er ’cannoli’, der er knasende sprøde kagerør med fyld af ricotta ost, chokolade og pistacier eller kandiserede citrusfrugter.

Der er alle muligheder for at købe friske råvarer på Sicilien, enten i butikkerne eller på et af de mange markeder, og det er nemt at lade sig friste. Bor man i en feriebolig med eget køkken, kan man jo købe lidt med hjem og kokkerere i køkkenet. Hvis ikke, må man nyde det sicilianske køkken på en af de mange gode restauranter. Det er en god idé at se efter, hvor de lokale selv går hen, når de går ud at spise – for vil de spise der, er det sikkert en restaurant, der er værd at prøve, og dette gælder ikke kun, når du holder ferie på Sicilien men i alle regioner i Italien.

Mad og drikke på Sicilien er en vigtig del af rejsen, få inspiration til din ferie i vores blog om rejser, læs f.eks blogindlæg om mad og drikke, seværdigheder, kulturen, klima og geografi samt meget mere.

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér