Blot en halv times kørsel fra Palermos lufthavn ligger Il Baglio della Luna. Du kører sydpå parallelt med havet og drejer derefter ind i landet de sidste 10 minutter inden du ser indkørslen til det lille, historiske hus. Som en oase ligger det der og putter sig i det frodige sicilianske landskab. Du befinder dig på landet med er nær ved både havet og den pulserende storby, Palermo. Et skønt sted der vil falde i de flestes smag.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Et historisk hus med en hyggelig atmosfære

Il Baglio della Luna er en typisk 1800-tals gård, der bærer præg af de mange forskellige folk, der har boet i regionen gennem årerne, og som har haft indflydelse på den sicilianske arkitektur specielt i landdistrikterne. Huset, som er en gammel fæstning, har arabiske rødder og er blevet brugt som lager for fødevarer og som hjem for bønder. Man har bevaret den originale stil og nænsomt renoveret huset samtidig med, at der er tilført den komfort, som gæsterne forventer. Il Baglio della Luna har ingen egen restaurant, men ikke langt derfra finder du et typisk trattoria, Antica Falconara, hvor du får 10% rabat. Morgenmaden serveres dog på hotellet.

Hvordan skal du få tid til det hele...?

Vælger du Il Baglio della Luna har du et vældig godt udgangspunkt til at besøge den vestlige del af Sicilien. Et vidunderligt område med en fantastisk historie og strande, som man bare drømmer om. Her er så meget at se og gøre, så det kan blive svært at få tiden til at slå til.

Vi kan begynde med strandene. San Vito Lo Capo, som ligger en time derfra med bil er en personlig favorit, som jeg varmt kan anbefale. Her kan du slikke sol på de lyse sandstrande og bade i krystalklart vand. Også i Palermo findes fine strande som Mondello, hvor du har mere puls og aktivitet. Mellem Balestrate, som ligger 15 minutters kørsel fra hotellet og Castellmare del Golfo finder du endnu en lang, flot strand.

Historiske byer og landsbyer findes der en overflod af på Sicilien, og du befinder dig her nær en del af dem. Du kan tage en tur til Trapani's gamle bydel med hyggelige stræder og få noget god mad på en af de mange restauranter. Eller du kan tage til Marsala, der bl. a. er kendt for sin dessertvin, som netop hedder Marsala. Mere italiensk bliver det vist ikke, og her kan du også besøge den statelige kirke, tage en tur rundt på fiskemarkedet eller kigge på minder fra romertiden. Og ligesom mange andre steder på Sicilien spiser du guddommelig godt her.

Erice, den romantiske middelalderby har en fantastisk udsigt, Castellmare del Golfo med sin autentiske atmosfære, blodige historie og vuggende fiskerbåde, naturreservatet Lo Zingaro – listen har ingen ende.

Godt at vide

Il Baglio della Luna passer til dig, som vil have et hyggeligt ”hjørne” med et venligt personale og mulighed for at opleve det autentiske Sicilien. Her findes ingen overdådig luksus og som tidligere nævnt ingen bar og ingen restaurant. Men i hotellets have og på den hyggelige gårdsplads kan du slappe af og nyde opholdet.

Da der ikke findes pool har du som gæst mulighed for, gratis, at benytte den, der findes på søsterhotellet Borgo degli Angeli, som ligger ca. 1,5 kilometer fra Il Baglio della Luna. For at komme derhen må du benytte bil, da der ikke findes nogen cykel- eller gangsti langs landevejen. WiFi findes i alle fællesrum samt på værelserne.

Det er godt at vide, at Il Baglio della Luna holder bryllupper og andre arrangementer i løbet af året, specielt i maj og september. Italienske bryllupper er ganske sjove at opleve på tæt hånd. De er meget store, hyggelige og de mange gæster fester til live musik mm.

Læs mere om Il Baglio della Luna

Officiel kategori

Hideaways' kategori

7,0 Vores gæsters
bedømmelse
122 anmeldelser

Hoteltype

Faciliteter

 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Alcamo – 7,8 km
 • Nærmeste restaurant, Antica Falconara – 800 m
 • Nærmeste strand i Balestrate - 9 km
 • Flere restauranter, Partinico - 10,6 km
 • Nærmeste by med shopping og restauranter, Marsala – 74,6 km
 • Byen Trapani med færge til øen Favignana – 56,2 km
 • Charme og autenticitet i bergbyen Erice – 66,2 km
 • Siciliens ”Copacabana” ved San Vito lo Capo – 63,3 km
 • Palermo lufthavn – 37,7 km
 • Catania lufthavn – 265 km

Værelser

På Il Baglio delle Luna kan til tilbyde ophold i dobbeltværelser for op til 2 personer samt junior suite for op til 3 personer. Samtlige værelser er indrettet i siciliansk stil med charme tilsat lidt arabisk krydderi.

Alle værelser er forskellige med fælles for dem er, at de er holdt i dejlige varme farver, nogle har endvidere balkon eller terrasse. Det er muligt på anmodning at få morgenmaden bragt på værelset uden ekstra betaling.

Dobbeltværelserne har dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.
I juniorsuiten er der en lille opholdsafdeling, hvor en eventuel ekstra seng vil blive placeret.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • TV
 • Minibar
 • Badeværelse med hårtørrer
 • WiFi
 • Barneseng mulig i juniorsuite
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Il Baglio della Luna:

 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Contrada Bosco Falconeria SS 113 km 318.300
90047 Paratico

Koordinater

Latitude: 37.9968
Longitude: 13.0305

Il Baglio della Luna er ikke tilgængelig i øjeblikket

Il Baglio della Luna er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

På Il Baglio della Luna har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Sicilien. Jeg vil anbefale dig at flyve til Palermo lufthavn, der ligger ca. 30 minutters kørsel fra Il Baglio della Luna. Du finder aktuelle priser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden.

Foruden lufthavnen i Palermo, som ligger på den nordvestlige del af Sicilien, så findes der 3 andre internationale lufthavne på øen. Disse kan du naturligvis også flyve til, men vær opmærksom på, at afstandene er store og der f.eks. fra Catania lufthavn til Il Baglio della Luna er ca. 3,5 timers kørsel. Bor du på Il Baglio della Luna vil jeg anbefale dig, at du lejer en bil.

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Læs mere

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Sicilien
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Sicilien, Agrigento
 • Nærmeste lufthavn: 158 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sicilien
 • Nærmeste lufthavn: 101 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi