Hotelanmeldelser af Villa Fitalia

Læs personlige anmeldelser af Villa Fitalia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fitalia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,5

Et hyggeligt hotel

Vi boede i den ældre bygning. Værelset var ganske småt og mørkt, men sengene var skønne. Poolen var ren og velligeholdt. Den nye bygning var elegant, maden var god og personalet var hyggeligt og serviceminded.
8,5

Udmærket hotel i landlige omgivelser

Hotellet har værelser af OK standard, dog med begrænset plads på terasser/ balkoner. Poolen - på søsterhotellet - er stor og indbydende, og pool-området har megen plads, gode liggestole, pool-håndklæder, det hele til fri afbenyttelse. Personalet et meget hjælpsomme og imødekommende. Glimrende morgenmad, med tilhørende ægge-menuer. Hotellet ligger noget afsides, men i fredelige landlige omgivelser, med begrænsede muligheder for indkøb af vand o.lign.
8,8

Super

Kan kun give de bedste anbefalinger. Alting var i top. Som glutenallergier blev der i den grad sørget for at der til en hver tid var et glimrende alternativ både til morgenbuffet og aftensmad. Meget store roser til hele personalet, som alle var utrolig søde og opmærksomme. Og....er man til bare at drive den af ved poolen og læse bøger, behøver man ingen bil....vil man se lidt af omgivelserne, er en bil et must. Uden for hotellet er der ingen steder at gå hen.
6,9

Vi og vore to venner ankom kl.24. Ledte efter receptionen, men alt var mørkt og tillukket. Måtte ringe til hotellet, og det viste sig, receptionen lå på den anden side af gaden, hvilket vi ikke opdagede i mørket. Vore venner fik to flotte værelser med stor tagterrasse. Jeg og min mand et ildelugtende værelse i bunden, hvilket blev udskiftet dagen efter. Utroligt et firestjernet hotel fordeler to så forskellige værelser til to par venner.
Svar fra Hideaways
Kære Gitte Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Hotel Principe di Fitalia. Jeg beklager, at I fik tildelt 2 meget forskellige værelser ved ankomsten, men jeg er selvfølgelig glad for at høre, at det løste sig dagen efter, og at I var tilfredse med det nye værelse. Jeres biludlejningsfirma var Sixt, som også stod på jeres bekræftelse, og derfor kan jeg ikke forstå, at I blev sendt til WinRent. I sådan en situation er det meget vigtigt at kontakte Auto Europe, så de kan hjælpe jer direkte i situationen. Auto Europe har en meget god kundeservice, og kontaktinformationer står både på jeres billejevoucher samt på vores hjemmeside: www.hideaways.dk/kundeservice/faq/billeje Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkomne en anden god gang, og så kontakt os endelig direkte, hvis I oplever mangler eller uregelmæssigheder i forhold til jeres bestilling. Mange hilsner, Amalie
8,5

Dejligt sted; skøn morgenmad men isoleret og overpriser.

Sødt og opmærksomt personale og dejlige omgivelser. Ikke meget at lave for børn og unge. Nødvendigt med bil for at komne til by og kyst. Shuttleservice ok men på bestemte tidspunkter og ikke praktisk for aftensmad i siracusa. Aftensmad på hotel for dyr ift kvaliteten.Godt udgangspunkt for udflugter til sydøstlige sicilien.
9,7

Fantastisk ophold.

Hvilket sted, helt fantastisk. Vi havde en uge på Hotel Principe de Fitalia, med adgang til søsterhotellet. En god blanding af nyt og gammelt. Personalet er meget venligt, god stemning. Super lækkert mad, og gode vine.
9,6

Rent luksus

Høj, høj service, altid med smil på læben.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,6 af 10
Baseret på 7 anmeldelser