Hotelanmeldelser af Il Poggio Luxury Country Resort

Læs personlige anmeldelser af Il Poggio Luxury Country Resort som ligger på Sicilien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Poggio Luxury Country Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Superhyggelig ferie

Il Poggio har en flot beliggenhed i rolige, landlige omgivelser med udsigt til bjerge, hav, græssende køer og olivenlunde. Vi blev taget særdeles venligt imod, selvom vi ankom sent, der var information om alt vigtigt og ønsket, og hver morgen var der et rigtig fint morgenmåltid, - hver dag med sine variationer. Vores værelse var rigtig hyggeligt indrettet, og rengøringen var i topklasse. Il Poggio ligge indenfor gåafstand til et par spisesteder (nok flere om sommeren) og ellers er der ikke langt at køre til de nærmeste småbyer med butikker og restauranter.
8,8

Alle forventninger indfriet

Lille hyggeligt resort i landlige omgivelser, men alligevel tæt på strand, Etna oma. Dejlig fred og ro, med plantager og masser af skønne view til bjerge og floddalen. Flink betjening, som opfyldte alle vore forventninger. Masser af vandremuligheder i nærområdet. Rådighed over bil er et must.
8,8

Hyggeligt med fantastisk udsigt

Hotellet ligger lidt afsides, men den lille rejse fra Giardini Naxos, er det hele værd, da udsigten, roen og det hjælpsomme personale løfter alt.
8,6

Skøn beliggenhed

Flyrejse og hotellet var helt som det skulle være. Biludlejningen var også ok men vi var ikke informeret om at Keddy var en del af Eurocar og personalet i lufthavnen viste ikke noget om det så det tog lang tid inden vi fandt frem til det efter at vi googlede os frem til at det var eurocar.
8,0

Et meget hyggeligt sted med en god, men lille lejlighed og med fin service fra de 2 medarbejdere på stedet. Morgenmaden var helt i top, da Alex hver morgen havde et tableau med udskåret frugt. Det skal bemærkes, at ind- og udtjek foregår på Il Poggio og IKKE på det nærliggende hotel (som anført i Jeres skrivelse)
Svar fra Hideaways
Kære Ole Hvor er jeg glad for at høre, at I har nydt opholdet på Il Poggio Country Resort, og jeg giver dig helt ret i, at det er et dejligt sted : ) Jeg har kontaktet Il Poggio angående check ind og check ud, og de har bekræftet, at dette nu foregår på Il Poggio. Jeg beklager, at I havde fået anden information fra vores side, men desværre har hotellet glemt at informere os om ændringen. Dette er nu opdateret på vores hjemmeside - mange tak :) Mange hilsner, Amalie
8,9

Hyggeligt hide-away

Vi ankom til Il Poggio i nattens mulm og mørke, men blev venligt modtaget i Monache - lidt svært at finde i mørke. Vi havde lejet lejligheden - den var fin og stor. Vi havde vores egen terrasse med en dejlig udsigt. Personalet var særdeles imødekommende og fik os til at føle os godt tilpas. Poolen var fin og ren - og igen var udsigten smuk. Kan absolut anbefales.
8,3

Smukke omgivelser og hjemlig atmosfære

Min kæreste og jeg havde et dejligt 7 dages ophold på Il Poggio agriturismo :) Vi følte os meget hjemme på det lille hotel - ikke mindst pga de søde og gæstfri hosts! Hotellets omgivelser er så smukke og det var det perfekte sted at trække sig tilbage efter dagens biludflugt.
8,8

Lille og hyggeligt sted med god flot udsigt

Ligger fint på bakketop med store teresser og 360 grader flot udsigt. Hyggelig stemning med kun 6 værelser og en lille reception. Venlige og hjælpsomme ansatte. På den ene side (rum 2) skal der påregnes lidt trafik støj fra nærliggende vej og WiFi var meget svagt på værelset. God værdi til prisen.
7,5

Mulighed for ro og fred

Dejligt lille sted med gode muligheder for at få slappet af. Ligger naturskønt tæt på flere skønne naturoplevelser. Synes dog I bør tydeliggøre, at der ikke er tale om egen terrasse - men et fællesområde med havemøbler.
10,0

En skøn ferie

Sicilien er en skøn ø, med mange vidunderlige steder, hjælpsomme mennesker.
8,0

Meget dejligt agriturismo

Il Poggio er et super dejligt og velholdt agriturismo. Personalet er rigtig søde, men taler knapt så godt engelsk, hvorfor det kan være lidt svært at få tips og ideer af dem til at besøge restauranter mm., men man kan sagtens få dem til at booke borde, bestille pizzær mv.

Hideaways' gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,7 af 10
Baseret på 11 anmeldelser