Luksusferie på Sicilien

Hos Hideaways finder du en række fantastiske luksusrejser til Middelhavets største ø, Sicilien. Rundt omkring på Sicilien, særligt ved øens mange skønne bugter, ligger ad-skillige luksushoteller og kurbade. Hvis du er til komfort og kropslig forkælelse, er der rigtigt mange muligheder på Sicilien, som også byder på et væld af flotte strande, aktive vulkaner og dramatiske landskaber.

Ikke mindst i området omkring Taormina er der flere spas og hoteller med wellness-centre. Og ikke nok med at området har masser af luksus. Taormina byder også på kulturelle og historiske oplevelser, med gamle borge og endda ruiner fra et teater helt tilbage fra øens græske periode. Luksusferie på Sicilien er mere end luksus for kroppen, det er også luksus for sjælen.

De overdådige luksushoteller danner perfekte rammer om en uforglemmelig luksusrejse til Sicilien. Her kan du få massage udenfor i tusmørket i det lune aftenvejr, mens solen går ned i baggrunden. En luksusferie på Sicilien er meget langt væk fra den grå hverdag hjemme i Danmark. Der er noget eventyrligt - ja nærmest magisk over Sicilien og dens mange detaljer, som kan opdages på egen hånd eller på guidede ture.

Rejs fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til en af de tre store lufthavne på Sicilien. Herefter går det i lejet bil frem til dit bestemmelsessted og dage fyldt med forkælelse. God tur!

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller