Hotelanmeldelser af Masseria degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af Masseria degli Ulivi som ligger på Sicilien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria degli Ulivi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Ro og fred på dejlig afslappet landsted

En perle i den sydlige del af Sicilien, og dog tæt på Noto med alle muligheder for shopping og byliv. Et dejlig pool område med masse af plads og ikke mindst en fantastisk restaurant.
10,0

8,0

Pænt sted med fine udenomsomgivelser og dejlig roligt med mange interessante byer og oplevelser i området. Dog skal det anføres, at værelset var LILLE - MEGET LILLE - Vi blev noget forundrede, da vi ved afrejsen blev afkrævet 12 Euro (i turistskat) på dette sted. Kan det virkelig være rigtigt????? Det var jo ikke nogen campingferie. Her troede vi, at alt var betalt!
Svar fra Hideaways
Kære Ole Jeg er glad for at høre, at I har nydt opholdet på Masseria degli Ulivi. Jeg giver dig helt ret i, at det er et dejligt hideaway med en god beliggenhed : ) Det er meget normalt, at man skal betale turistskat lokalt på destinationen. Du kan læse mere i vores FAQ her: https://www.hideaways.dk/kundeservice/faq#turistskat I har bestilt et dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven, og denne værelseskategori er mellem 14-16 m2. Det er også muligt at vælge et større værelse som for eksempel et dobbeltværelse (superior) eller et familieværelse. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang Mange hilsner, Amalie
8,0

Herligt miljø og rart personale

Hjemligt og smuk indkvartering Hvis maden var lidt bedre var det blevet til 5 stjerner
10,0

Her var bare så dejligt!

Et meget smukt sted med stor ro, uden at det dog var kedeligt. Trods en lille kommunikationsfejl omkring mad og vores ankomst, blev der alligevel arbejdet for at vi kunne få noget at spise selvom kl. var omkring 23 - der blev bestilt bord på en nærliggende og hyggelig restaurant - så alt var godt. Dejligt ophold, i smukke og "ikke krukkede" omgivelser.
10,0

Smukt, roligt, lækkert. Bedre end på hjemmesiden.

Ikke helt let at finde. Bil er et must. Gennemført istandsat. Meget rent. Fin swimmingpool, tennisbane og have. God mad og fint vinkort. Meget stille om aftenen.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,3 af 10
Baseret på 6 anmeldelser