Hotelanmeldelser af Villa Favorita Relais

Læs personlige anmeldelser af Villa Favorita Relais som ligger på Sicilien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Favorita Relais. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Utroligt beliggenhed - men husk at få en balkon.

Villa Favorita ved Noto havde også en utrolig god service. Især var receptionen uforlignelig med bl.a. hjælp til en kort besøg i plantagen ved høsten af oliven. Vore værelse var lillebitte med en lille balkon med en betagende udsigt over by og hav. Dette havde vi selv arrangeret direkte med hotellet. Receptionen oplyste at Hideaways ved direkte booking godt kunne få større værelser med veranda/balkon. Maden var god men vist ikke hver dag gourmet - men det var servicen til gengæld.
8,7

9,0

Hyggeligt autentisk hotel

Hyggeligt hotel med fin service ligger tæt på den hyggelige by Noto.
8,0

Roligt og checket

Selv om tæt på E45 var det meget roligt og ordentligt. Hyggelig lobby med fine bøger til inspiration til nye opdagelser. Fra vore balkon og fra poolområdet lækkert kig til Noto. Huset har god egen vin til helt rimelige priser.
8,0

forkert adresse

Den oplyste adresse svarede ikke til hotellets adresse. Det betød, at vi kørte rundt i mere end en time for at finde det korrekte sted. Til sidst lykkedes det ved at Google stedet, men det er jo ikke hele tiden, at der er god netforbindelse på Sicilien. Ellers udmærket sted.
Svar fra Hideaways
Kære Lena Jeg er glad for at høre, at I har nydt opholdet på Villa Favorita : ) Det er ærgerligt, at I skulle bruge en times tid på at finde hotellet, men Villa Favorita har desværre ikke noget vejnummer, så derfor er det, som du også selv skriver, en god idé at køre efter Google Maps. Mange hilsner Amalie
7,8

Svar fra Hideaways
Kære Birger Jeg er glad for at høre, at I nød opholdet på Hotel Villa Favorita - det er et dejligt hideaway! Det fantastiske ved Villa Favorita er, at Corrada og Anna Maria har været tro mod det gamle herresæde fra 1700-tallet, hvorfor du oplever autenticitet og charme kombineret med et moderne hotel. Det er også derfor, at de 36 værelser varierer meget i størrelse, da søstrene har valgt ikke at lave alt for meget om på gården : ) Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang. Mange hilsner Amalie
8,0

Vi opgraderede til et større værelse, da det vi havde fået var minimalt. Alt blev godt efter det!!!
9,6

Flot autentisk feriested.

Meget hyggelige rammer på dette feriested. Og man får en god og venlig service på stedet. Det gamle barokby Noto tæt på er meget spændende at besøge.
6,3

Forårsferie på Sicilien

Dejlig ferie, dejligt hotel, men værelset for lille til prisen. Maden der serveres i restauranten er ikke i overensstemmelse med de forventninger man har til et 4-stjernet hotel. Menukortet er det samme både til frokost og til aften, og består af simple pastaretter, retter med hakket kød og salater bestående af kinakål! - meget ringe mad.

Hideaways' gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,4 af 10
Baseret på 9 anmeldelser