Feriebolig i Sorrento

Sorrento er den ideelle ferieby for dem, der ønsker at opleve smukke udsigtspunkter, lækker gastronomi og lune, stjernebestrøede nætter. Sorrento kaldes også for la gentile, den venlige by, fordi den er fyldt med grønne områder med citron- og appelsintræer, og fordi byens indbyggere er så venlige og gæstefrie. En feriebolig i Sorrento er en herlig måde at opleve byen på fra den langsomme morgenstund over dagens hektiske gadeliv til det afslappede folkeliv på fortovscafeerne om aftenen. Det er ikke uden grund, at mange berømtheder gennem tiderne har haft feriebolig i Sorrento. Allerede romerne indså, at byen er noget særligt, og i århundredet før vor tidsregning var de velhavende familier allerede i gang med at bygge pragtvillaer langs kysten.

Ferieboligens placering

Bestem hjemmefra, hvad I vil opleve på jeres ferie i Sorrento. Hvis I på forhånd ved, at I vil bruge meget tid på at opleve byen og dens seværdigheder, kan I vælge en feriebolig, der ligger bekvemt i forhold til bymidten og offentlig transport. Hvis I har bilen med og vil bruge den til ture rundt på Amalfikysten, er det en fordel af vælge en feriebolig med mulighed for parkering og nem adgang til vejnettet.

Oplevelser for alle

Sorrento har noget for enhver smag, uanset om man er 8 år og helst vil bruge dagen på isspisning og leg, eller om man er 50 år og interesserer sig for kunst og arkitektur. Sorrento har et af Italiens bedste provinsmuseer med en uovertruffen samling af kunst og porcelæn fra ind- og udland. Byens kirker og klostre er både smukke og historisk interessante. Det er også fascinerende at se resterne af den gamle, græske bymur, der enkelte steder stadig er bevaret. Børnene vil elske en tur i en af de mange parker eller en udflugt til Pompeji, hvor man sagtens kan forestille sig, hvordan byen så ud, inden asken begravede den. Børn og voksne får via fortællinger og udstillinger et indtryk af de romerske soldater i gaderne, prangende sælgere på markedet og togaklædte administratorer i færd med at købe romersk fast food fra en bod på gaden.

Fantastisk natur

Sorrentos beliggenhed på Sorrento halvøen med udsigt over bugten og Napoli gør byens udsigtspunkter til attraktioner uden sidestykke. Husk at tage kameraet med, for det blå vand og de brogede bjergsider med Vesuv i baggrunden er et snapshot værd. Tag vandrestøvler med i kufferten, så I kan udforske de mange afmærkede vandreruter i bjergene omkring Sorrento.
 

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér