Flyferie Sorrento

Sorrento og de øvrige byer på Sorrento-halvøen er nemme at nå med fly fra Danmark. Mest oplagt er det at flyve til enten Rom eller Napoli. Der er mange flyselskaber, der flyver til de to byer, også flere lavprisselskaber. Flyver du til Rom, er det hurtigst at tage højhastighedstoget derfra og videre til Napoli, og så bussen eller toget det sidste stykke til Sorrento. Lander du i Napoli, er det bare at tage toget eller bussen derfra og til Sorrento.

Fra Rom vil det bare tage nogle timer, inden du er fremme i Sorrento. Fra Napoli skulle turen kunne klares på en times tid. Så alt i alt er det en overkommelig tur.

En anden mulighed er selvfølgelig, at vi bestiller en lejebil til dig, samtidig med at du bestiller dit hideaway hos os. Så holder bilen klar til dig i lufthavnen, når du lander, og du kan tage den direkte tur frem til dit rejsemål. Fordelen ved en lejebil er også, at du har en bil til rådighed under hele dit ophold.

Når nu du vælger en flyferie til Italien, kan du jo også vælge at bruge et par dage på en storbyferie i for eksempel Rom eller Napoli, inden du tager til Sorrento eller på vejen hjem fra Sorrento.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér