Hvis jeg skal være helt ærlig, så var besøget på Hotel Delfino kærlighed ved første blik. Jeg var ellers lidt skeptisk inden besøget, for navnet ”Delfino” virker på mig en smule ikke#særlig#opfindsomt, men jeg må unægtelig hale min skepsis i land, for her er ganske enkelt fantastisk! Et vaskeægte gemmested, og jeg vil bede dig om ikke at sprede nyheden (bliver svært), for her er så meget godt i vente, hvis du søger en ferie med ”con bella vista” efter de smukkeste 'la dolce vita' foreskrifter – her på Hotel Delfino er du nemlig så heldig at få "hele pakken", uden at det bliver for meget.

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

13. juni står der i kalenderen. Det er dagen, hvor jeg får en oplevelse, som jeg faktisk ikke helt havde forudset. Oplevelsen bliver længere end normalt. Hvorfor? Fordi der er noget, der holder mig tilbage i at tage videre. Hvad kan det være? Såmænd ”bare” Hotel Delfino. Hvor ligger det? Midt mellem Sorrento og Amalfikysten og med den herligste udsigt til naboøen Capri. Hvorfor? Nu skal du høre…

Dansk sommer i starten af juni

Sorrento og Amalfikysten ligger langs Italiens sydlige breddegrader og det samme gælder dermed Hotel Delfino. Regionen hedder Campanien, og det er ikke nogen hemmelighed, at det er et af mine favoritområder i det bestøvlede land. Her føler jeg mig hjemme, selvom mit danske modersmål hører hjemme mere end 2100 km væk fra Italiens farverige ”citron-metropol”.

Her er temperaturer, som vi kun kan drømme om oppe i ”det kolde nord” og på trods af det faktum, at jeg besøger Hotel Delfino i starten af sæsonen. For en sikkerheds skyld er badetøjet pakket med i inspektionstasken, og det viser sig at være et en god idé, for solen ender med at varme matriklen op til svømmedag, men mere om det senere. Termometret viser 26 grader, og der er ikke en sky i sigte, hvorfor Hotel Delfino tager sig ud fra sin allerbedste side, da Fiat Punto’en drejer ind ad via Nastro D'Oro uden for Massa Lubrense. Heldigvis er parkeringspladsen overdækket med ”stråtag” så solens varmeste stråler ikke når igennem forruden af bilen.

Kan du bedre forstå nu, hvad jeg mener med overskriften ”dansk sommer”? Campanien er for alle, der ønsker lune temperaturer fra maj til oktober, og det er svært at finde et bedre sted at nyde dem end her på Hotel Delfino.

Frokost på terrassen med udsigt til Capri

Rundvisningen på Hotel Delfino er en smule anderledes end normalt, for her er mange niveauer og udsigtspunkter at besigtige såvel inden- som udenfor. Vi starter i lobbyen, der ikke gør så meget væsen af sig, men så snart du bevæger dig hen mod vinduespartiet ved havet, så får du en helt anden oplevelse. Herfra kan du se over til Capri, du kan følge bådene der sejler til og fra fastlandet og du kan desuden få et godt overbliksbillede af de mange niveauer, som kendetegner Hotel Delfino. F.eks. kan du se ned over swimmingpoolen og den tilhørende Miracapri-bar, der hele dagen er serveringsdygtig i kolde drikke. Du kan heroppe fra også se afdelingen med værelserne, der fra deres balkon har panoramaudsigt og lige neden for, hvor du står kan du få et glimt af den ene restaurant, Punta San Lorenzo, hvor du kan sidde behageligt i skyggen ude på terrassen og nyde en frokost eller en middag – selvfølgelig krydret med herlige views over kysten, havet og Capri.

Det er så fristende, at jeg takker ”ja” til tilbuddet om en let frokost efter rundvisningen, og det fortryder jeg ikke. Foruden den inkluderede herlighedsværdi, så er betjeningen ’humoristisk formel’ og kokken ved bestemt godt, hvordan han skal sammensætte regionens råvarer til en dejlig smagsoplevelse, hvor flere urter og grøntsager stammer fra egen baghave. Og som en lille sidebemærkning, så er en ”let frokost” på italiensk ikke, hvad vi forstår ved ordet ’let’ – nej, jeg kunne nærmest trille tilbage til mit hotel i Sorrento efter at have taget den sidste bid: )

Brudeparret er lige på trapperne

Nej, bare rolig – det er ikke undertegnede, der tog en hurtig beslutning om at blive foreviget: ) Men det kunne det nu ellers godt være, for rammerne passer bestemt ind i den mere romantiske afdeling. Det ved italienerne selv alt om. Derfor afholder Hotel Delfino flere bryllupper i løbet af sæsonen, og jeg får en smagsprøve på begivenhederne. For på terrassen er der dækket op med adskillige velkomstdrinks og prosecco-flaskerne står klar til at blive åbnet med et festligt bifald. I restauranten er der desuden dækket op med utallige blomsterdekorationer og lokalet ligner et festlokale, hvor musikeren er kommet før tid for at afstemme guitarens klang.

Det gode ved Hotel Delfino er, at de tager hånd om alle deres gæster - bryllup eller ej. Derfor bliver du som gæst ikke berørt af de festlige begivenheder, men kan nyde hotellet på vanlig vis. Og jeg må sige, at det var en positiv oplevelse, for jeg bemærkede stort set ikke, at der var et bryllup, selv efter at festdeltagerne var ankommet og musikeren spillede de italienske bryllupsviser.

109 trappetrin til det azurblå hav

Efter frokosten kan det varmt anbefales at ”slå mave” nede ved havet på en solstol og falde i staver til bølgerne, der slår ind på klipperne. Det er afslapning på den måde, hvor du ikke behøver hverken en bog eller musik i ørerne for at falde til ro – her kan du ”nøjes” med udsigterne og det azurblå vand, som du også kan tage en dukkert i. Her er nemlig lavet en lille indhegning, hvor du kan svømme rundt, og det er en fin kontrast til det rolige vand oppe i swimmingpoolen.

Op og ned er også en form for oplevelse, og det kan heldigvis gøres i etaper, for der er mere end 100 trin oppe fra hotellet og helt ned til havet. Så selvom du ikke er på aktiv ferie, så kan du godt komme hjem med en lidt bedre kondition, hvis du tager turen dagligt: )

Kort fortalt hvad der venter dig på Hotel Delfino

 • Swimmingpool med saltvand fra havet – åben fra kl. 09 til 18 dagligt
 • Solsenge, parasoller og poolhåndklæder ligger klar til dig
 • Eller tag en Middelhavsdukkert nede ved plateauet i det mest krystalklare vand
 • To restauranter, hvor den ene bruges til morgen- og aftensmad (La Rotonda)
 • To barer, der tilsammen holder åbent fra kl. 09 til midnat
 • Shuttle-service flere gange dagligt til og fra Sorrento
 • En rolig og meget uforstyrret beliggenhed centralt på Sorrento-halvøen

Godt at vide om Hotel Delfino

Som du næsten nok fornemme, så får Hotel Delfino mine varmeste anbefalinger. Og det er på trods af, at hotellet ligger en smule afsides i forhold til andre restauranter og byliv. Her er fire fortjente stjerner på hoveddøren – og det er ikke mindst på grund af beliggenheden og udsigtspunkterne, hvor selve standarden er til en stor 3'er på karakterskalaen. Et lille resort, hvor du ikke behøver at bevæge dig uden for matriklen, hvis du bare ønsker en ferie i afslapningens tegn sammen med den eller dem, du holder af.

Dog vil jeg anbefale dig at have en lejebil til rådighed, for så kan du, når det passer dig, tage på oplevelser i nærområdet – alt fra Sorrento, Vesuv, Napoli, Pompeji, Positano eller tage færgen til Capri. Hotellet tilbyder shuttle-service til og fra Sorrento flere gange om dagen, og det tager ca. 20 minutter hver vej alt efter trafikken. Det er en fin gestus, for det betyder også, at du kan have en hel dag i byen, spise middag og så tage den sidste bus tilbage til hotellet – og dermed få lov til at drikke et (ekstra) glas vin til maden uden at tænke på selv at køre bil eller tage en taxa. Du finder den opdaterede tidstabel i receptionen.

Du kan flyve både til Rom og Napoli, og vælger du Rom, så vil jeg anbefale dig at tage en så tidlig flyvning på udrejsen og så en sen flyvning på hjemrejsen. På den måde skal du ikke stresse, og du kan gøre køreturen (der i øvrigt er meget smuk gennem Campanien og Lazio) til en udflugtsdag og f.eks. på hjemturen gøre et stop ved det gamle munkekloster, Montecassino, der ligger midt mellem Napoli og Rom.

Hotel Delfino har ankomstdage: tirsdage, fredage, lørdage og søndage og her kræves minimum 7 dages ophold!

 

Læs mere om Hotel Delfino

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,2 Vores gæsters
bedømmelse
1211 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Massa Lubrense – ca. 2 km
 • Storbyliv i det mondæne Sorrento - ca. 11 km
 • Smeraldo-grotten ved Conca dei Marini – ca. 34 km
 • Krøyers maleriske Ravello – ca. 47 km
 • Fotogene og farverige Positano – ca. 24 km
 • Udgravningerne i Pompeji – ca. 35 km
 • Vulkanen og Monte Vesuv – ca. 58 km
 • Napoli er dejlig, historisk og absolut et besøg værd – ca. 58 km
 • Napoli lufthavn – ca. 61 km
 • Rom lufthavn – ca. 289 km

 

Værelser

De 66 værelser holder en god og jævn standard, her er hvad der skal være uden at det på nogen måder bliver prangende – jo, det skulle da lige være, hvis du vælger et værelse med havudsigt, og hvor du fra din balkon har udsigt til Middelhavet, klipperne og Capri. Det har til gengæld en wow-faktor: )

Størrelsen er gennemsnitlig og passer bedst til to personer, men der er mulighed for en opredning, så skal I blot være opmærksomme på, at pladsen kan være lidt trang.

Værelserne, der ikke har havudsigt, ligger til modsatte side og da de ikke har balkon, så kan du benytte dig af de mange fællesområder med udendørs terrasser. Udsigten her fra disse værelser er ikke imponerende sammenlignet med de øvrige, for her er kig til enten haven eller stengærde – til gengæld er prisen billigere sammenlignet med værelserne med havudsigt.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Safetyboks og minibar
 • Fladskærms-TV
 • Badeværelse med kar eller bruseniche
 • Hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Delfino:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Nastro D'Oro Massa Lubrense
80061 Sorrento

Koordinater

Latitude: 40.6003
Longitude: 14.3307

Sådan kan du rejse

På Hotel Delfino har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil en samlet rejse inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Hotel Delfino på Sorrento-halvøen. Nærmeste lufthavn er Napoli, der ligger ca. 1-1½ times kørsel fra Hotel Delfino (alt efter de trafikale forhold). Du finder aktuelle priser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden.

Foruden Napoli lufthavn, så kan du også vælge at flyve til enten Rom Fiumicino eller Rom Ciampino lufthavn, som størstedelen af Hideaways gæster vælger som ankomstlufthavn på deres ferie til Sorrento-halvøen. Årsagen er, at der hertil findes daglige og direkte flyforbindelser, som du kan læse mere om, når du søger din rejse. Transporttiden til Hotel Delfino er ca. 3 timer igennem Lazio og Campaniens smukke landskaber. Det optimale er at vælge en formiddagsafgang på afrejsedagen og en eftermiddags- eller aftenafgang på hjemrejsen for at det passer med kørslen til og fra Hotel Delfino ved Sorrento. Jeg anbefaler dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold uanset om du flyver til Napoli eller Rom lufthavn.

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Læs mere

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Campania, Sorrento
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Campania, Sorrento
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
Italien, Campania, Sorrento
 • Nærmeste lufthavn: 55 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi