Vandreferie Sorrento

Sorrento-halvøen, der ligger helt mod vest i den syditalienske region Campanien, er fyldt med smukke vandreruter. Der er både kortere og længere ruter, så der er udfordringer og muligheder for alle typer af vandrere, fra nybegynderne til de mere erfarne.

Langs Amalfikysten finder du de ældgamle vandrestier, der for mange år siden var eneste mulighed for transport mellem de små byer, der ligger klistret opad klippesiderne, hvis man da ikke ville sejle mellem byerne. På de gamle æselstier langs kysten skal du være forberedt på mange trin op og ned, men du bliver belønnet med en helt fantastisk udsigt på den kyststrækning, der ofte kaldes ikke bare Italiens smukkeste, men verdens smukkeste.
Også i baglandet i bjergene bagved kysten finder du mange afmærkede vandreruter, der varierer i både sværhedsgrad og længde. Undervejs på ruten kommer du forbi hyggelige landsbyer, små agriturismoer, citron- og olivenlunde.

Byen Sorrento, der ligger næsten helt ude for enden af Sorrento-halvøen, er et godt sted at bruge som base på din vandreferie. Her er smukt, hyggeligt og afslappet. Og der er mange både korte og længere vandreture, der så at sige begynder lige uden for døren; langs kysten til de små hyggelige fiskerlandsbyer, i bjergene bagved byen eller måske til øen Capri, der er perfekt til en dagstur fra Sorrento.

Læs mere om rejser til Sorrento med Hideaways

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér