Agriturismo i Toscana

Agriturismo er et forholdsvist nyt begreb, der dækker over overnatning på steder, hvor der produceres fødevarer af den ene eller den anden art. Det kan være en vingård, en olivenlund med ferieboliger eller bondegårdsferie. Agriturismo er en spændende måde at besøge Toscana på. Toscana er berømt for sine lækre egnsretter og gode vine, og her kan du komme helt tæt på produktionssteder og –metoder. Børnene vil synes, at det er sjovt at opleve en ægte, italiensk bondegård med dyr, som I måske får lov at klappe eller fodre. Børnene får også lov at opleve, hvordan mælk forarbejdes til ost, eller oliven presses til olie.

Se priser og udvalg af agriturismos i nedenstående oversigt eller læs mere om alle rejser til Toscana med Hideaways.

Der findes flere slags agriturismo i Italien. Udover den primitive bondegårdsferie er der efterhånden også en del steder, der fokuserer på wellness og forkælelse. Her kan du slappe helt af og nyde stedets fortolkning af egne produkter ved hvert måltid. Mange af de mere luksuriøse steder indenfor agriturismo tilbyder flotte værelser af hotelstandard, en dejlig, svalende swimmingpool og smukke omgivelser overalt. Nogle overnatningssteder er meget børnevenlige med legeplads og børnevenlig pool. Undersøg på forhånd, hvad det enkelte sted tilbyder, så du finder netop den form for agriturismo, der passer til dig og din familie.

Andre rejsemål i Italien

Agriturismo er et begreb fra Italien og det er bestemt ikke kun i Toscana, du kan finde autentiske og charmerende steder at bo på din ferie. Hos Hideaways tilbyder vi rejser til andre rejsemål i Italien f.eks Sicilien, Amalfikysten, Sardinen og Umbrien.

Umbrien

Store dele af Umbrien er stadigvæk den dag i dag landbrugsland, og derfor finder du også et ret stort udbud af agriturismo i denne region. Klik på nedenstående link og læs mere, om hvilke hoteller og ferieboliger, du kan bo på i Umbrien, når du rejser med Hideaways.

Læs mere om agriturismo i Umbrien

Sicilien

Jeg har selv haft fornøjelsen flere gange at bo på nogle meget charmerende agriturismos under mine rejser til Sicilien, og jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme. En af de store fordele ved at bo på hoteller og ferieboliger, der er et agriturismo, er, at du næsten med garanti kan stille ekstra høje forventninger til maden, vel og mærke uden at skulle betale mere end andre steder. Læs mere om ferieboliger og hoteller på Sicilien via nedenstående link.

Læs mere om agriturismo på Sicilien

>> Læs mere om agriturismo

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér