At Agriturismo Le Capanne får gode anmeldelser fra de besøgende, er ikke så svært at forstå. Her er det kærlighed og passion for kulturen, omgivelserne og livet i almindelighed, som er i højsædet, og sådan som det er tradition i Toscana. Den familiære stemning er mærkbar, og gården drives i dag af tredje generation, hvilket vil sige Gabriele og hans kone Irene. 

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Men vi vil gerne pointere, at det også er mor Margherita og far Vincenzo, som bidrager til helheden, så det kan meget vel tænkes, at du også støder på dem. Og hvem kan være bedre til at holde alle trådene sammen end netop mor og far?

En økologisk tankegang

... eller overskriften kunne også være - passion for kvalitet, for det er netop det det handler om her på Agriturismo Le Capanne. Gabriele Mazzechi er ikke bare ejer men også agronom, og hans kærlighed til naturen har gjort, at han selv producerer vin, olivenolie og bælgfrugter med organiske og biodynamiske metoder. Det vil bl.a. sige, at han ikke benytter pesticider eller nogen former for kemikalier. Denne tankegang ligger helt klart i tiden, hvilket vi er mere end taknemlige for. Du har naturligvis mulighed for at besøge vinmarkerne, olivenlundene og vinkælderen, hvor der afholdes olivenolie- og vinsmagninger. Du kan besøge gårdens frugtmarker, og hvis du har lyst, er du velkommen til at plukke fra træerne. Kommer du i høsten, kan du gå en tur i skoven og plukke svampe, bær og kastanjer. 

Du er omgivet af livets træ

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg personligt er dybt forelsket i denne del af Toscana, som jeg har tilbragt mange somre i. Dels på grund af den smukke natur med sine bløde bakker, som er fyldt med vinstokke og oliventræer, men også fordi naturen er lidt mere rustik, end man ser det i de mere "velpolerede" områder i Toscana. Det føles ægte, hvis man kan sige det, og her lever og bor man i al sin enkelhed. Denne gård ligger i smukke grønne omgivelser, og når du skal dreje fra den lille, smalle og dårligt asfalterede vej, er det let at misse det lille, diskrete brune skilt, som viser dig ind på en grusvej. Og det er netop det, jeg holder så meget af, for skal jeg bo på landet, ja så skal jeg bo på landet!

Gården har blot fire lejligheder

Så er der også en anden vigtig faktor, og det er, at der kun er fire lejligheder på gården. Perfekt i mine øjne, ikke mindst hvis du, ligesom jeg, længes efter en fredfyldt ferie, hvor det eneste der bør forstyrre mig er fuglekvidder og vindens susen. Ja det skulle da så lige være en eller anden traktor som brummer ude på en af markerne... Trods den landlige beliggenhed er du ganske tæt på en af mine favoritbyer, nemlig Castiglion Fiorentino, og det tager blot omkring et kvarter at køre dertil. 

Dæk gerne op udendørs

Der hører en have til gården, hvor der er borde og stole, så du kan nyde din mad og den gode vin under åben himmel. Der er også mulighed for at grille, hvilket kan være en fordel, hvis du har lyst til at tilberede et godt stykke kød som den berømte "bistecca alla fiorentina". De dage hvor du har lyst til at "blive hjemme", kan du hygge dig i en af de solstole som du finder ved poolen, med eller uden parasol. 

Hvis du vil være aktiv

Der er så meget at se og gøre i Toscana, at det let kan føles som om, at dagene ikke slår til. Du kan hoppe ind i bilen og besøge steder som Cortona, Arezzo, Trasimenersøen, Pienza, Montalcino og Montepulciano, for blot at nævne nogle af alle de vidunderlige byer, du ikke bør gå glip af, men prøv også at stoppe ved den lille perle Montichiello, som næsten ingen har hørt om - og tak for det :) Du kan også blive på gården, hvor du kan gå skønne ture eller cykle rundt i bakkerne, eller du kan deltage i et af de madlavningskurser, som afholdes på stedet. Værterne kan også hjælpe med at arrangere ture og yoga-timer. Alle aktiviteter er på forespørgsel, så er du interesseret, er det en god idé at sige til, når du ankommer. Du kan leje cykel på stedet efter tilgængelighed. 

Godt at vide om Agriturismo La Capanne

Lokal turistskat betales på stedet. Affald skal bæres ud og køkkenet skal gøres rent inden afrejse. El, gas og vand er inkluderet i prisen. Det samme er sengelinned og håndklæder. 

Hvis du skal bo i Villa Mezzavia; depositum på 250 EUR skal aflægges ved ankomst. Slutrengøring koster 150 EUR. Varme er efter forbrug. Huset ligger omkring 7 km fra gården og de øvrige lejligheder. 

Hvis du skal bo i en lejlighed; depositum på 150 EUR skal aflægges ved ankomst. Slutrengøring koster 70-90 EUR alt efter størrelsen på lejligheden. Varme er efter forbrug.

Læs mere om Agriturismo Le Capanne

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
31 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med restauranter og shopping, Castiglion Fiorentino - ca 7,5 km
 • Vidunderlige Cortona med sit hyggelige centrum - ca 17,5 km
 • Arezzo - en dejlig filmkulisse - ca 25 km
 • Trasimenersøen og Castiglione del Lago i Umbrien - ca 35 km
 • Pienza med sin fantastiske udsigt - ca 50 km
 • Siena, Italiens måske mest populære middelalderby - ca 78 km
 • Pisa med Det skæve tårn - ca 183 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze - ca 99 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti - ca 97 km
 • Etruskernes bjergby, Volterra - ca 130 km
 • De “1000” tårnes by, San Gimignano - ca 125 km
 • Roms lufthavn, Fiumicino - ca 240 km
 • Firenzes lufthavn
 • Firenzes lufthavn, Peretola - ca 116 km
 • Bolognas lufthavn, Guglielmo Marconi - ca 202 km

Værelser

Der er kun fire lejligheder på gården. De er alle indrettet rustikt, som man bruger i Toscana og har synlige træbjælker og stengulve. Selv møbleringen er rustik. Du betaler et depositum på 150 euro på stedet, samt slutrengøring på 70-90 euro afhængig af lejlighedens størrelse. Den lokale turistskat betales på stedet. El, gas og vand er inkluderet ligesom sengetøj og håndklæder. Varme (hvis du rejser i for- og efterårssæsonen) betales efter forbrug. Køkkenet skal efterlades rengjort og affald skal fjernes. 

Lejlighed m. 2 soveværelser (Castagneto) ligger i stueplan og består af et køkken med ovn, opholdsrum med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Der er direkt udgang til haven. Ca.77 m²

Lejlighed med 2 soveværelser (Noceto) ligger i stueplan og består af et køkken med ovn, opholdsrum med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltenge og to badeværelser med toilet og bruser. Der er direkte udgang til haven. Ca. 81 m²

Lejlighed med 2 soveværelser (Bosco) ligger på 1. sal og består af køkken med ovn, opholdsrum med åben pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Ca.69 m²

Lejlighed med 2 soveværelser (Oliveto) ligger på 1. sal og består af køkken med ovn, opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Ca. 74 m²

Villa Mezzavia ligger seperat fra de andre lejligheder (ca 7 km væk) og har sin egen have og pool. Huset er i to plan og er på omkring 300 m². Der er plads til 10 personer. I stueetagen er der en opholdstue med en åben pejs, køkken, spisestue, et soveværelse og et badeværelse med bruser. Oppe ad trappen er der tre soveværelser, to enkeltværelser og tre badeværelser med bruser. Her er A/C, Wi-Fi og køkken med blandt andet opvaskemaskine og ovn. Der er også vaskemaskine og strygefaciliteter samt parkeringsmuligheder. 

Faciliteter:

 • Wi-Fi
 • Strygefaciliteter
 • Vaskemaskine
 • Køkken med ovn
 • Badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Agriturismo Le Capanne:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser
 • Mulighed for privat pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Pieve di Chio 106
52043 Castiglion Fiorentino

Koordinater

Latitude: 43.3607
Longitude: 11.9860

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 108 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 44 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
 • Nærmeste lufthavn: 48 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Toscana

Læs mere