Rejser til Barga

Hvad siger du til at bo i én af Italiens smukkeste middelalderbyer, fuld af toscansk charme og idyl, samtidig med at du er tæt det centrale og nordlige Italiens største attraktioner?

Barga, der har omkring 10.000 indbyggere, ligger ca. 37 kilometer nord for provinshovedstaden Lucca i regionen Toscana, omgivet af grønklædte bjerge, kastanjetræer, vinmarker og olivenlunde - og længere ude det mægtige bjerg, Pania della Croce, som er en del af de apuanske alper. Byen er samtidig den vigtigste by i dalen "Media Valle", der krydses af floden Serchio.

Velkommen til Italien med Hideaways, vi er specialister i rejser til Barga og andre rejsemål i regionen Toscana hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Vil du selv arrangere rejsen til Braga kan du naturligvis blot booke dit hotelophold igennem os, men du kan også vælge at bestille en pakkerejse inkl. fly, hotel og evt. en lejebil der står klar til dig i lufthavnen ved ankomsten til Toscana.

En af Italiens smukkeste middelalderbyer

Byen befinder sig på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien og tiltrækker mange nye fastboende fra ind- og udland med sin smukke domkirke, sin mange skønne pladser og huse, og sin udsigt over det omkringliggende landskab fra sin position på en høj bakke i Media-dalen. Især blandt kunstnere har byen opnået stor popularitet på grund af dens maleriske skønhed og sine årlige musikfestivaler.

Selv om Barga ikke er særligt stor, rummer den adskillige restauranter, pizzeriaer, butikker, barer og indkøbsmuligheder, som gør det bekvemt at opholde sig i byen, da du ikke behøver at tage videre til andre byer i området for at handle ind eller gå på restaurant.

Oplevelser og seværdigheder

Med sin beskedne størrelse er det begrænset, hvor mange seværdigheder Barga rummer, men byen byder dog alligevel på flere interessante historiske seværdigheder, hvorunder de største er domkirken, Collegiata di San Cristoforo, og det velbevarede teater, Teatro dei Differenti, hvor der ofte finder kulturelle arrangementer sted. 

Men de helt store seværdigheder i området oplever du på en dagsudflugt fra byen i en lejebil, eftersom Barga ligger tæt på flere af Toscanas allerstørste attraktioner, såsom Lucca, Firenze og Pisa.

Lucca

Provinshovedstaden Lucca, der ligger kun omkring 37 kilometer fra Barga, er berømt for sin rige historie, hvor den først blev grundlagt af de sagnomspundne estruskere, senere blev en romersk koloni og siden - fra år 1160 og hele 500 år frem -  på eventyrlig vis forvandlede sig til hovedstaden i Italiens største bystat. I dag bærer byen utallige spor fra sin dramatiske historie, herunder de usædvanligt velbevarede, fire kilometer lange, fæstningsmure, der stammer fra renæssance-tiden.

Se alle rejser til Lucca med Hideaways her.

Firenze

Regionshovedstaden Firenze var engang en af den vestlige verdens stormagter, et kunsterisk, økonomisk og politisk kraftcentrum, som hele Europa refererede til, og som endnu i dag bærer uvurderlige kustneriske og historiske skatte, ikke mindst fra renæssancetiden.

Se alle rejser til Firenze med Hideaways her.

Pisa

Mange italienere siger, at Pisa har mere Middelalder end Rom, flere romerske levn end Firenze og mere autentisk charme end ni ud af ti italienske byer. Og det er der noget om. Derudover har byen naturligvis det berømte skæve tårn, som er en del af den historisk unikke plads, Piazza dei Miracoli, der er Pisas religiøse, kulturelle og turistmæssige centrum, og som ud over Campanilen (Det skæve Tårn) huser domkirken, dåbskapellet og kirkegården Camposanto.

 

 

 

Læs mere om Barga

Rejsemål i Toscana

Find rejsen til Toscana her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér