Da jeg kørte ned mod hotellet ad nogle meget smalle og snoede bjergveje, var jeg allerede meget spændt på, hvad der nu ville gemme sig for enden af vejen. Boutique Hotel Torre di Cala Piccola var det sidste hotel, jeg skulle besøge på denne rejse til Toscana, så jeg håbede naturligvis, at rejsen skulle sluttes af med manér.

Mikkel Krohne-Sørensen
Besøgt af
Mikkel Krohne-Sørensen

Det blev den! 100 meter over havet, nærmest hugget ind i klippen af Monte Argentario, med små stier, som forbinder bygningerne og med det ældgamle, spanske fæstningstårn fra det 17. århundrede, ligger hotellet med den skønneste udsigt til Middelhavet og øen Giglio.

Boutique Hotel Torre di Cala Piccola drives af parret Michela og Roberto, som har skabt et meget charmerende og uspoleret hideaway ved Middelhavet. Noget, som ellers er meget sjældent, da masseturismen desværre også har sat sine aftryk på den toscanske kystlinje.

Kun 800 meter fra hotellet har du adgang til vandet, og jeg skriver adgang, fordi det netop ikke skal forstås således, at der er en sandstrand. I stedet for er der en lille bugt, hvor små solterrasser er blevet hugget ind i klippevæggene. Her kan du solbade, og her kan du tage dig en svømmetur i Middelhavet. I bugten er der også en lille restaurant, som i sæsonen serverer både mad og drikke, så du ikke skal hele vejen op til hotellet, hvis du løber tør for drikkevarer eller bare bliver sulten af at ligge og dase.

Du kommer ikke til at kede dig

Der er masser af muligheder for aktiviteter, som hotellet gerne hjælper dig med at finde. Hop med på en bådtur i den toscanske ’acuipelago’, tag på en dykkertur eller forsøg dig med en vinsmagning hos en af de lokale producenter. Vælger du vinsmagningen, så husk dog at sørge for transporten hjem, inden du tager afsted, for hotel Torre di Cala Piccola ligger ikke lige ved et busstoppested eller anden offentlig transport.

Du kan naturligvis også bare blive på hotellet og nyde udsigten fra poolen, mens du drikker et godt glas hvidvin eller en drink fra hotellets bar. Poolen er helt speciel, og når du ligger i den, får du en fornemmelse af, at vandet i poolen og havet smelter sammen – sådan noget kaldes vist en infinity pool, men da denne pool er af lidt ældre dato, er jeg lidt forsigtig med at bruge ordet. Alligevel er poolen og udsigten fra poolområdet noget af det, der gør hotellet helt specielt. Her kan du nyde solnedgangen med udsigt til Middelhavet, og ifølge Michela og Roberto er det da også poolen, der er stedets helt store trækplaster om sommeren.

Restauranten

Boutique Hotel Torre di Cala Piccola ar en restaurant, som naturligvis er åben for hotellets gæster, men også for udefrakommende. Da hotellet ligger i et område, hvor mange romere har deres sommerhuse, kommer de også ofte for at spise på restauranten. Prisniveauet ligger i den højere ende, men den mad, jeg fik serveret, var virkelig skøn, og vinen var heldigvis ikke så dyr i forhold til maden. Du skal nok regne med, at det vil koste ca. EUR 40,- per kuvert, hvis du vil have både mad og vin. Med i prisen får du i øvrigt den skønneste panoramaudsigt over havet og Giglio.

Du er naturligvis ikke tvunget til at spise på restauranten, men vil du prøve noget andet, skal du være opmærksom på, at den eneste restaurant, som ligger i gåafstand, er restauranten, som ligger nede i bugten, hvor du også finder ”stranden”. Denne restaurant har jeg desværre ikke besøgt, så her tør jeg ikke udtale mig om hverken maden, vinen eller prisniveauet. Du kan også tage bilen og køre ud og finde en restaurant i nærheden, men vær opmærksom på, at du skal køre lidt for at finde det nærmeste sted.

Godt at vide om Boutique Hotel Torre di Cala Piccola

Stranden (eller badeområdet) ligger ca. 800 meter fra hotellet, og du skal gå ned ad trapper for at komme dertil. Eller tag bilen. I sommersæsonen har hotellet en lille bus, som kører frem og tilbage flere gange om dagen. Da stranden i virkeligheden mere er en lille klippebugt, er det ikke altid tilladt at bade, da det kan være farligt, hvis bølgerne er høje. Spørg i receptionen om de mener, det er tilladt at bade, inden du tager af sted. Alternativt er der sandstrande ikke så langt fra hotellet, hvor der ikke er de samme restriktioner i forhold til at bade. Strand service skal reserveres dagligt. De tidspunkter, hvor stranden er tilgængelig, er mellem 11.00 og 16.00. 09.000-13.00 og 14.30-18.30.

Til dette hotel hører der faktisk en lidt særlig historie. Boutique Hotel Torre di Cala Piccola igger på en halvø, hvor der er udsigt til øen Giglio. Nu tænker du nok, at den har jeg hørt om før, og det har du sikkert også, for Giglio var nok mest kendt som en afslappet ferieø, før den blev kendt for ulykken, da krydstogtskibet Costa Concordia stødte på grund udenfor øen. Da jeg besøgte hotellet første gang i oktober 2012, kunne man stadig se skibet ligge ovre ved Giglio, men i dag er bjærgningsarbejdet færdigt.

Derfor kommer vi gerne igen

Jeg kommer gerne igen for at sidde ved poolen en varm sommeraften og se solen gå ned over Middelhavet, mens jeg får mig et koldt glas vin. Selvom der ikke er en decideret sandstrand, så holder jeg meget af den intime atmosfære, som er i bugten ved Boutique Hotel Torre di Cala Piccola , og i øvrigt er jeg egentlig godt tilfreds med, at jeg ikke skal slæbe en halv sandkasse med hjem på hotellet, når jeg har været ude at bade – men det er jo en smagssag.

Læs mere om Boutique Hotel Torre di Cala Piccola

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
1019 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste kystby, Porto Santo Stefano – ca. 9 km
 • Charmerende Porto Ercole – ca. 17 km
 • Siena – måske Italiens mest elskede middelalderby – ca. 127 km
 • Pisa med sit skæve tårn – ca. 213 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze – ca. 195 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti – ca. 167 km
 • Etruskernes bjergby, Volterra – ca. 167 km
 • Tårnenes by, San Gimignano – ca. 167 km
 • Rom Fiumicino lufthavn – ca. 153 km
 • Firenze lufthavn – ca. 206 km
 • Bologna lufthavn - ca. 292 km

Værelser

Først og fremmest er du heldig at kunne vælge den udsigt, der passer dine ferieønsker bedst, når du vælger at bo på Boutique Hotel Torre di Cala Piccola. For her findes værelser med havudsigt, og de værelser hedder seaside. De ligger vendt mod havet, men de kan have vegetation foran, og derfor har vi valgt ikke at kalde den "med havudsigt". Er det vigtigt for dig med udsigt over bølgen blå, så kontakt os endelig, så vi kan finde den rigtige værelsestype til dig. Indretningen er fin og meget typisk for middelhavshoteller.

Boutique Hotel Torre di Cala Piccola har dog ikke samme toscanske, rustikke charme, som mange af de landsteder, jeg har besøgt i regionen. I stedet for er værelserne meget lyse og rummelige, og møbleringen er nok ikke den mest moderne, men det er en udmærket base.

Faciliteterne:  

 • Aircondition
 • Wi-Fi el. Internet via kabel
 • Minibar
 • Satellit-TV
 • Safetyboks
 • Badeværelse med hårtørrer og slippers
 • Børneseng på forespørgsel

 

 

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Boutique Hotel Torre di Cala Piccola:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via della Cala. Cala Piccola - Monte Argentario Grosseto
58019 Grosseto

Koordinater

Latitude: 42.4046
Longitude: 11.0926

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Umbrien
 • Nærmeste lufthavn: 192 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 77 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Umbrien
 • Nærmeste lufthavn: 150 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Toscana

Læs mere