Boutique hoteller i Toscana

Toscana er lig med kunst og mode, så det er også her, at du finder de lækreste boutiquehoteller. Vi har udvalgt vore hideaways med stor omhu, så vi er sikre på, at du får den bedste service og de skønneste oplevelser.

Boutiquehotellerne er mindre hoteller, som specialiserer sig i luksus og delikat indretning. Ofte har boutiquehotellerne et specielt tema eller en særlig stil, der går igen i alle værelser. Som regel er værelserne ikke ens, men individuelt indrettet med sans for materialer af god kvalitet. Boutiquehotellerne er sjældent kædehoteller. De er tværtimod enestående og i en klasse for sig selv. Vore hideaways i Toscana er udvalgt med henblik på at forkæle dig og give dig den ferie, som du fortjener.

På et boutiquehotel i Toscana kan du hellige dig din ferie, uanset om du vil opleve kunst og kultur, vandreture og natur eller blot vil tilbringe romantiske dage sammen med partner. Boutiquehotellerne søger for, at alle gæster føler sig velkomne fra første øjeblik. Serviceniveauet er højt, og vore hideaways skal ikke bare være enestående i indretning og stil, men også i beliggenhed og stemning. Boutiquehotellet er en stor del af din ferie, og det skal give dig en uforglemmelig oplevelse.

Klik her hvis du vil vide mere om konceptet "Boutique Hoteller"  

>> Læs mere om boutique-hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér