Rejser til Castagneto Carducci

På et højdedrag i Toscana, blot 10 km fra havet, ligger en af de mest berømte, etruskiske byer i Italien, Castagneto Carducci. Byen ligger omkring det imponerende, middelalderlige slot, som ligger på bakkens højeste punkt, og som i dag er et sted, hvor der afholdes events og fester. Byen hed oprindelig Castagneto Marittimo, men fik sit nye navn i begyndelsen af 1900-tallet for at hædre den berømte, italienske digter, Giosuè Carducci, som tilbragte størstedelen af sin barndom her. I dag er byen et roligt, lille område, som om sommeren betragtes som en oase tæt på havet.

Velkommen til Italien med Hideaways. Vi er specialister i rejser til Castagneto Carducci og andre byer i området, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller under dit ferieophold.

Aktiviteter under din ferie i Castagneto Carducci

Castagneto Carducci er en hyggelig, lille middelalderlig by, som består af smalle gyder, smukke torve og små butikker. Hvis du ønsker en ægte, italiensk atmosfære og et godt udgangspunkt for strandliv i Toscana, er Castagneto Carducci det helt rigtige valg. Marina di Castagneto Carducci er den strand, der ligger tættest på Castagneto Carducci. Der er ca. et kvarters bilkørsel dertil, og her finder du både private badestrande med liggestole og parasoller samt offentlige strande, hvor du kan brede håndklædet ud.

Men du behøver selvfølgelig ikke forlade byen for at få en begivenhedsrig dag. Castagneto Carducci har et hyggeligt centrum, som du bedst oplever ved at slentre rundt til de forskellige udsigtssteder for at nyde det omgivende landskab. Gå heller ikke glip af et besøg i il Centro di Valorizzazione Casa Carducci, hvor du kan få mere at vide om digteren, som har givet navn til byen og desuden besøge et arkiv med digte og dokumenter, som er relateret til ham. På din tur gennem byen vil du helt sikkert bemærke Palazzo Comunale, som majestætisk vogter over byen i starten af Via Marconi. I dag huser paladset rådhuset og dets administrative kontorer.

Castagneto Carducci er en skøn oase efter en begivenhedsrig dag på stranden, og du kan slå dig ned og få en aperitif eller middag om aftenen. Der er adskillige restauranter, trattorier og vinbarer i Castagneto Carducci, så du finder helt sikkert noget, der passer dig. Nyd gerne de klassiske, toskanske retter på et sted med panoramaudsigt.

Transport

Fly
Pisa Galileo Galilei International Airport ligger cirka en times bilkørsel fra Castagneto Carducci. Ryanair flyver bl.a. til denne lufthavn. Firenzes lufthavn, Amerigo Vespucci, ligger også i overkommelig afstand (godt to timer med bil). Vi anbefaler, at du lejer en bil i lufthavnen, så du har mere frihed under dit ferieophold.

Tog
Den nærmeste station ligger i Donoratico, hvorfra du kan komme videre til Castagneto Carducci med offentlig transport (bus).

Bus
Om sommeren tilbyder kommunen en gratis pendulbus (In Borgo In Bus), som om aftenen kører dig fra Marina di Castagneto til Bolgheri og Castagneto Carducci.

Læs mere om Castagneto Carducci

Rejsemål i Toscana

Find rejsen til Toscana her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér