Hotelanmeldelser af Castellare di Tonda

Læs personlige anmeldelser af Castellare di Tonda som ligger i Toscana. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castellare di Tonda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6,8

Dejligt sted men dårlig service

Stedet og omgivelserne er skønne. Lejligheden er simpel men den fungerer. Al personale vi kom i kontakt med var sure og ikke på nogen måde service minded. Det var lige fra ind-tjeck til restautant besøg. Ligeledes var der meget ubehageligt lys i restauranten (bogstaveligt talt garage-spots) så man ikke kunne nyde maden.
Svar fra Hideaways
Hej Rikke. Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Castellare di Tonda. Jeg er glad for at høre, at I har haft en god ferie i Toscana : ) Jeg giver dig ret i, at Castellare di Tonda er et dejligt sted, og derfor er det meget ærgerligt, at I ikke oplevede personalet som værende gæstfrie og serviceminded. Jeg kan også se, at rengøringen ikke levede op til jeres forventninger, hvilket også er ærgerligt, og jeg håber, at I gik i receptionen for at få ekstra rengøring. Til en anden gang så skal du endelig også huske, at du altid kan kontakte os, hvis du oplever udfordringer under opholdet, for jeg ville selvfølgelig gerne have haft mulighed for at hjælpe jer i situationen. Mange hilsner, Amalie
8,0

Rigtig dejligt sted. Dejlige lejligheder. Deres aktiviteter var dog lidt mangelfulde. Det var meningen man kunne leje cykler. Der stod så 5 der ikke så ud som om de havde været brugt længe. Man kunne også ride. Dette var så rigtig svært at få tid til selvom vi var der 10 dage. Men det lykkedes og undervisningen og rideture var alle pengene værd. Vil meget gerne tilbage
9,5

Fantastisk ferie med Hideaways

Vi havde en helt igennem fantastisk ferie i Toscana på en stor farm, hvor vi også mødte en tysk familie som vi nu skriver sammen med, og forhåbentlig skal mødes med til næste år. Castellare di Tonda ligger dejligt centralt i Toscana og der er ikke langt til Pisa, Firenze og Sienna. Vi valgte at booke en ridetime for vores datter, og det var en stor og god oplevelse for hende.
8,3

Skønt feriested

Det er første, men bestemt ikke sidste gang vi har været i Toscana. Castellare Di Tonda er et skønt sted. Venligt personale, dejlig lejlighed og skøn pool med fantastisk udsigt. De kunne med fordel have lidt mere service i lejlighederne. 6 glas er lige lidt nok. En lidt større butik med mulighed for at købe flere dagligdagsvarer ville være dejligt. Restaurant og aktiviteter er lidt til den dyre side, men næste gang er vi bedre forberedt ;-)
8,3

Fantastisk smukt, og dejlig stille

Vi rejste med vores to drenge, 11 og 13 år, til Toscana og boede her i 5 nætter, og vi er meget tilfredse! Fint men ganske enkelt hus, rent og pænt. Poolen var lige ved vores hus, så vi kunne nemt gå frem og tilbage, hvis vi havde glemt noget derhjemme. Store fine områder som drengene kunne spille fodbold på. For det meste var det bare os ved poolen, og naboerne så vi næsten ikke. Stilheden og udsigten var fantastisk. Vores drenge havde lidt internet abstinens den første dag (wifi var til rådighed, men virker ikke særlig godt), men derefter kom de ind i det fredelige ferie humør og blev faktisk både gladere, mere tilfredse og mere kreative. Restauranten og deres buffet middag var helt magisk, rigtig godt hver aften, helt fantastisk! I den lille butik kan du kun betale med kontanter, og den nærmeste ATM er ca. 15 minutters kørsel væk, så det er godt at være forberedt på det. Receptionen kan ikke hjælpe med kontanter. Den eneste ulempe er, at rengøring ikke er inkluderet, kun slutrengøringen, det er lidt ligesom at leje en hytte, hvor man så er nødt til at købe opvaskemiddel, opvaskebørste, toiletpapir, køkkenrulle, og eventuelle viskestykker. Havde vi indset det før, så ville det have været, men vi havde helt enkelt overset det. Men personalet var venlige og hele stedet var super hyggeligt. Vi kommer helt sikkert til at rejse tilbage!
10,0

Fremragende perle i Toscana

Helt igennem tilfreds med alt. Fantastisk beliggenhed, hvor vi alle havde en rigtig dejlig ferie.
7,0

5,7

Rolig beliggenhed

Roligt beliggende med skøn udsigt ud over vinmarker og det toscanske landskab.
Anbefaling til kommende gæster
Spis på Casa Masi, hvis I ønsker en god madoplevelse. Beliggende 3 - 4 km. fra lejligheden
8,0

8,0

8,0

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,0 af 10
Baseret på 11 anmeldelser