Familieferie i Toscana

Forkæl din familie med en familieferie i Toscana. På en familieferie i Toscana kan I være sammen døgnet rundt, mens I nyder de smukke landskaber, de maleriske middelalderlandsbyer og spændende attraktioner. Du finder et stort udvalg af hoteller og ferieboliger, som er velegnet til en rejse med børn. Du kan bestille en pakkerejse, hvor der indgår flyreje, hotel eller feriebolig og lejebil. Vil du selv stå for familiens transport til Toscana, kan du naturligvis også bestille indkvartering uden fly og lejebil.

Se priser på familieferie i nedenstående oversigt eller læs mere om alle rejser til Toscana med Hideaways, specialist i rejser til Italien.

Skræddersyet tilbud på familieferien

Hos Hideaways kan du altid få tilsendt et gratis tilbud på en skræddersyet familieferie, hvis du ikke finder en rejse online her på hjemmesiden, der opfylder familiens behov. Klik på nedenstående link og få et uforpligtende tilbud på årets familieferie til Toscana eller et andet rejsemål i programmet hos os.

>> Bestil skræddersyet tilbud

Aktiviteter for hele familien

En familieferie i Toscana er lig med afslapning og hygge. Italienerne elsker blonde, blåøjede børn, så vær forberedt på, at de får særbehandling på restauranter og cafeer. Der er masser af tilbud for hele familien i Toscana, uanset om I helst vil slappe af ved stranden eller poolen, eller om I gerne vil opleve renæssancebygninger og beundre smukke kunstværker. Hvis der er flere generationer med på familieferien i Toscana, kan I sagtens finde aktiviteter, der tilfredsstiller alles behov. Børnene elsker en dag ved stranden med rigelige forsyninger af italiensk is, mens forældrene måske gerne vil benytte sig af Toscanas mange kulinariske tilbud. Bedsteforældrene er måske interesseret i de mange museer og charmerende pladser i de mange smukke byer og landsbyer. Alle generationer kan samles om en tur på det lokale marked, hvor de kan beundre de flotte grøntsager, samt smage på lokalt producerede oste og vildsvinepølser. Et besøg på chokoladefabrikken i Perugina kan også med sikkerhed nedbryde eventuelle generationsskel. En familieferie i Toscana samler familien og giver hyggelige oplevelser, som alle familiemedlemmer kan mindes og tale om bagefter.

Læs mere om seværdigheder i Toscana og få inspiration til ferien på vores rejse-inspirations-blog.

Andre rejsemål i Italien

Toscana er det mest besøgte rejsemål i Italien, når det gælder familieferie, men hvorfor ikke gå mod strømmen og f.eks rejse til Umbrien. I Umbrien rækker pengene langt, og det er jo altid værd at tage med, hvis det er hele familien, der skal afsted. Prisniveauet i Umbrien, og desuden også på Sicilien, er noget lavere end i Toscana og på Sardinien, og det gælder både prisen på hoteller og ferieboliger, samt leveomkostninger. Klik på nedenstående link og læs mere om rejsetemaer i Italien.

>> Sådan kan du rejse med Hideaways
>> Læs mere om familieferie i Italien

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér