Velkommen til Fattoria di Pietrabuona, en meget populær ejendom, der ligger mellem Lucca og Firenze. Udover det maleriske landskab med oliventræer og frodige, kuperede bakker, som ejendommen er omgivet af, er du også tæt på flere af Toscanas mest elskede seværdigheder. Lejlighederne er rustikke og enkle og byder på en hyggelig og fredelig atmosfære.

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Gården, der ejes af familien Galeotti Flori, ligger på Zano-bakken (også kaldet Svizzera Pesciatina in Vallerina) og dækker hele 40 hektar. På dette store område ligger 7 bygninger (gamle gårde), som er blevet renoveret med omhu for at bevare den originale charme. I alle syv bygninger er der mellem en og tre lejligheder, og det er i en af disse lejligheder, du kommer til at bo. Vi vil gerne understrege, at disse lejligheder absolut ikke er luksuriøse, men du får derimod et fantastisk udgangspunkt for en ferie i Toscana, mens du bor et hyggeligt og skønt sted. Det er netop det, der gør, at dette sted har fået så høje karakterer af deres gæster.

Vandring, cykling eller ren afslapning

Det er ofte de voksne gæster, der sætter pris på landlig idyl mere end børnene. Vi er dog overbevist om, at selv de mindste gæster vil nyde opholdet på Fattoria di Pietrabuona. De har nemlig store, udendørs områder at bevæge sig på, og der er også en legeplads til de små. Det er også muligt at spille bordtennis eller bare gå på opdagelse rundt om på ejendommen. Her kan du f.eks. finde Tuscany Disc Golf, der lyder som en golfklub, men forskellen er, at du kaster en frisbee i stedet for at slå til en golfbold. Lyder det spændende? 

Nyder du at cykle, er der fine muligheder for dette, eller også pakker du de bekvemme vandrestøvler med i kufferten, så du kan begive dig ud til fods. Der er en 6 km lang rute kaldet ”Nordic Walking”, som du kan følge. Når du er ”hjemme”, kan du bare slappe af ved poolkanten (6x12 m), eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en SPA-dag? Montecatini Terme ligger kun 15 km væk. Hvis du har lyst til at tage en dukkert i havet, ligger strandene ved Viareggio kun omkring en times kørsel fra ejendommen. Her er det også muligt at spise dig mæt i fisk og skaldyr.  

Fra stald til lade til vinkælder

Det, der er så charmerende ved Toscana, er, at intet går til spilde. Her tænker jeg på det faktum, at man har set muligheder for at skabe nogle hyggelige lejligheder i selv en gammel staldbygning. Præcis som man har gjort her på gården. Lejlighederne er spredt ud over de forskellige bygninger, og alt fra stalden til laden til vinkælderen er blevet omdannet til lejligheder. På denne måde har man kunnet bibeholde den gamle historie og charme. En ting mere, som jeg sætter pris på, er, at ejerne har valgt at beholde bygningernes originale navne som Casetta di Zano, Casa di Gigli og Stalle... bare for at nævne nogle af dem. På gården bliver der produceret egne produkter, som f.eks. honning, olivenolie og kastanjemel, og disse varer kan du købe med hjem fra den lille gårdbutik.

Vælg det værelse, der passer dig bedst

Vi kan tilbyde dig ti forskellige lejligheder, der alle har personlige navne, som traditionen kræver. Lejlighederne ligger i de forskellige huse, og for at du kan få et overblik over de forskellige lejligheder, har vi angivet afstanden til poolen under afsnittet ”Værelser”.

Derfor skal du vælge Fattoria di Pietrabuona

 • Du sætter pris på en god beliggenhed
 • Du vil bo hyggeligt i grønne omgivelser
 • Du ønsker et sted med selvforplejning
 • … og med mulighed for at spise udenfor under åben himmel
 • Du kan lide at bevæge dig i naturen

Godt at vide om Fattoria di Pietrabuona

Et sæt sengelinned og håndklæder samt el, gas og vand er inkluderet. Hvis du ønsker at skifte sengelinned og håndklæder, kan dette gøres mod gebyr. Opvarmning af lejlighederne betales efter forbrug. Slutrengøring betales på stedet; €35 for 2-3 personer, €50 for 4 personer og €60 for 5-7 personer. En fælles vaskemaskine samt grill er til rådighed. Internet er tilgængeligt. Barnestol og -seng kan lånes gratis og efter anmodning. Det er muligt at medtage husdyr på forespørgsel og mod gebyr. Lokale afgifter og turistskatter betaler du på stedet. Et depositum er fastsat. Køkkenet skal efterlades rent, og affaldet skal bæres ud. Varme er efter forbrug

Morgenbuffet kan tilkøbes på stedet og den leveres til lejligheden. Hvis du bestiller på forhånd (kontakt receptionen), kan der forberedes enkle måltider bestående af kolde retter til aftensmad. Foran Villa Galeotti Flori er der et busstoppested, men vi anbefaler, at du lejer en bil. Den nærmeste togstation ligger i Pescia. Toget tager dig til Lucca, Firenze og Cinque Terre. Et ca. tidspunkt for din ankomst skal meddeles, og ankommer du mellem kl. 21.00-23.00, bliver der opkrævet et gebyr €25 og mellem 23.00-24.00 et gebyr på €50 - ankomst efter kl. 21 skal aftales med Fattoria di Pietrabuona. Du kan ikke ankomme efter kl. 24.00.

Læs mere om Fattoria di Pietrabuona

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,4 Vores gæsters
bedømmelse
33 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Pescia: ca. 3.1 km
 • Besøg de berømte termer i Montecatini Terme: ca. 14 km
 • Marliana: ca. 17 km
 • Charme og hygge i Lucca: ca. 24 km
 • Pisa med sit skæve tårn på Piazza del Duomo: ca. 51 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze: ca. 81 km
 • Firenze Lufthavn: ca. 61 km (1h 0m)
 • Pisa Lufthavn: ca. 66 km (1h 0m)
 • Bologna Lufthavn: ca. 144 km (1h 50m)
 • Rom Ciampino Lufthavn: ca. 353 km (3h 40m)
 • Rom Fiumicino Lufthavn: ca. 373 km (4h 0m)

Værelser

Der er lejligheder, der kan rumme mellem 2 til 6 personer, og de fleste er i to plan. Nogle lejligheder har tv i det ene soveværelse. Wi-Fi er uden for husene. Casa di Mezzo og Stalle har Wi-Fi i Villa Galeotti Flori, som ligger få meter væk fra de to huse.  Alle lejligheder har deres egen gårdhave, hvor du kan nyde dine måltider. Det er også muligt at grille. 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at alle lejligheder er enkelt møbleret, og ingen lejligheder er identiske.

Lejlighed med 2 soveværelser, Casa di Mezzo (ca. 70 m²) til 4+1 pers., ligger i Podere Villa. I stueetagen har du en opholdsstue med en stor, åben pejs. En trappe op finder du et rummeligt køkken, et soveværelse, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, ovn, køleskab, fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 2,5 km.

Lejlighed med 2 soveværelser, Casa di Gigi (ca. 75 m²) til 4 + 1 pers, ligger i Podere Villa. I stueetagen har du en stue med pejs og et rummeligt køkken. Ovenpå er der et soveværelse, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, ovn, køleskab, fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 2,5 km.

Lejlighed med 1 soveværelse, Stalle (ca. 40 m²) til 2 + 2 pers, ligger i Podere Sondino. I stueetagen har du en rummelig stue med pejs, et tekøkken og et badeværelse med bruser. Ovenpå er et soveværelse. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, køleskab med fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 1 km.

Lejlighed med 2 soveværelser, Cinghiale (ca. 52 m²) til 4 pers, ligger i Podere Sondino. I stueetagen har du en stue med tekøkken, et soveværelse og et rummeligt badeværelse med bruser. En vindeltrappe fører dig til et soveværelse og et badeværelse med badekar og bruser. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, ovn, et lille køleskab med fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 1 km.

Lejlighed med 1 soveværelse, Villetta Vetro (ca. 40 m²) til 2 pers, ligger i huset Podere Piastriccio. Den lille lejlighed har A/C. Ovenpå har du en stue med tekøkken (du kommer til denne lejlighed via en lille, smal vej). I stueetagen har du et soveværelse (150 cm seng) og et badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, ovn, et lille køleskab med fryser, elkedel og kaffemaskine. A/C er til rådighed mod et gebyr og er tilgængelig i perioden 15/6 - 31/8. Afstanden til poolen er ca. 700 m.

Lejlighed med 1 soveværelse, Casa Piccola (ca. 47 m²) til 2 + 2 pers, ligger i huset Podere Piastriccio. I stueetagen har du en stue og et køkken. Ovenpå er et soveværelse og et badeværelse med bruser/karbad. Lejligheden er udstyret med ovn, et lille køleskab, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 700 m.

Lejlighed med 2 soveværelser, Casa Grande (ca. 75 m²) til 4 + 1 pers, ligger i huset Podere Piastriccio. I stueetagen har du en stue med en gammel, åben pejs, køkken, soveværelse og badeværelse med bruser/badekar. En vindeltrappe i jern fører dig op til anden sal, hvor der er to soveværelser. Lejligheden er udstyret med ovn, køleskab med fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 700 m.

Lejlighed m. 2 soveværelser, Pietro (ca. 75 m²) til 6 + 1 pers, ligger i huset Podere Sondrino. I stueetagen har du en stue med pejs, et køkken og et soveværelse. Ovenpå er der et soveværelse med bruser, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser/badekar. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, ovn, et lille køleskab med fryser, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 1 km.

Lejlighed m. 2 soveværelser, Tinaia (ca. 78 m²) til 6 pers + 1 barn u. 2 år, ligger i huset Podere Cima a Zano. I stueetagen har du indgangen, et soveværelse og et badeværelse med bruser/badekar. Ovenpå er et soveværelse og et badeværelse med bruser/badekar. I lejligheden er der også et køkken, en stue og en hems med to senge. Afstanden til poolen er ca. 300 m.

Lejlighed m. 2 soveværelser, Casetta di Zano (ca. 92 m²) til 6 pers + 1 barn u. 2 år, ligger i huset Podere Zano, og historien siger, at huset tilhørte den by, der lå i området 1000 år f.Kr. Der findes kun denne lejlighed. Indgangen har du på 1. etage, hvor du også har en stue med åben pejs, to soveværelser og to badeværelser. Nedenunder er en spisestue og køkken, et fællesrum og et badeværelse. Udenfor har du en brændeovn og grill. Lejligheden er udstyret med ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, elkedel og kaffemaskine. Afstanden til poolen er ca. 10 m. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Fattoria di Pietrabuona :

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via per Medicina 2
51017 Pescia

Koordinater

Latitude: 43.9322
Longitude: 10.6923

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 57 km
 • Afstand til centrum: ca. 7 km
 • Pool
Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 145 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Montaione
 • Nærmeste lufthavn: 56 km
 • Afstand til havet: ca. 75 km
 • Pool

Andre hoteller Toscana

Læs mere