Ferieboliger i Toscana

Toscana er det rejsemål i Italien, som hvert år har flest danske besøgende, der holder ferie i en af de mange charmerende ferieboliger, der ligger i og omkring hver en lille landsby med respekt for sig selv. Hos Hideaways forstår vi godt, hvorfor det er så populært at holde ferie i Toscana, og vi har vi brugt utallige timer på at finde de helt rigtige ferieboliger, når vi taler om sammenhæng mellem kvalitet og pris. Du finder derfor et godt udvalg af ferieboliger beliggende de rigtige steder i Toscana, så du både kan slappe af og er tæt på mange af de kendte seværdigheder i byer som f.eks Firenze, Lucca, Siena osv. Hos Hideaways finder du både ferieboliger, der er velegnet til en familieferie eller "gode til par". Læs mere om de rejsetemaer, vi opdeler de forskellige ferieboliger i hos Hideaways, eller klik på en af nedenstående ferieboliger.

Priser og ledige ferieboliger

I nedenstående oversigt kan du se de vigtigste informationer, "fra priser" og hvilke ferieboliger, der er ledige. Finder du en feriebolig, der passer til dine ønsker og behov, så tryk "læs om ferieboligen", og du vil kunne læse en udførlig beskrivelse af hver feriebolig, samt foto, kort, alle priser og meget mere.

Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget her på Hideaways - har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Husk også, at vi altid meget gerne laver et gratis skræddersyet tilbud på en rejse der er tilpasset 100% jeres ønsker og behov. Du kan få et tilbud på en pakkerejse inkl. flyrejse, feriebolig og lejebil, eller du kan vælge kun at bestille ophold i en feriebolig i Toscana.

Klik her og bestil skræddersyet tilbud til Toscana

Specialist i rejser til Toscana

Alle, der arbejder hos Hideaways, har i mange år arrangeret rejser til Toscana, og vi elsker regionen. Læs mere om vores rejser og hvorfor du skal rejse med Hideaways til Toscana ved at klikke på nedenstående link:

Læs mere om alle rejser til Toscana

 

Kort information om Toscana

Der er ferieboliger for enhver smag og til ethvert behov. Uanset om turen skal være en intim ferie for to eller en ferie med hele den udvidede familie med børn og børnebørn, kan du finde en feriebolig med sengepladser til alle. Den toskanske stemning gør ferien afslappet og hyggelig. Livet foregår i et langsommere tempo, og det toskanske køkken er ganske enkelt uimodståeligt.

Planlæg hjemmefra

Hvis du på forhånd ved, hvilke seværdigheder du ønsker at besøge, er det en god idé at vælge en feriebolig, der ligger tæt på disse. Ferieboligen skal være din faste base, så du ikke skal bruge det meste af din ferie på at køre til og fra de udvalgte seværdigheder. Hvis du allerhelst vil bruge din ferie på at slappe af, så skal du vælge en feriebolig, der tilfredsstiller dine krav til afslapning. Måske vil du gerne have mulighed for et dyp i en swimmingpool. Måske skal der være en vandrerute i nærheden. Måske skal der være bymiljø med cafeer og marked i gåafstand fra din feriebolig.

Store variationer

Ferieboligerne findes overalt i Toscana. Landskabet i regionen er kontrastfyldt og varieret. Her finder du både hav og strand, samt bjerge og bakker. Mens børnene sikkert helst vil tilbringe tiden ved swimmingpoolen eller stranden, kan de også begejstres af Toscanas smukke naturområder, som du og din familie både kan nyde til fods, på cykel og på hesteryg. Mange udlejere af ferieboliger er flinke til at hjælpe med at finde udlejningssteder, hvis du ikke vil slæbe cykler med hele vejen fra Danmark.

Smag dig vej

Toscana byder på en masse skønne egnsretter, som du ikke finder mage til andre steder i Italien. Hvis din feriebolig har køkken, kan du begive dig ned på det lokale marked. Her finder du masser af lokalt producerede fødevarer, som du kan eksperimentere med ved dagens afslutning. Har du lyst til at besøge de lokale restauranter, skal du kigge efter steder, hvor der er masser af italienske gæster. Undgå restauranter med turistmenuer, for her vil du helt sikkert blive skuffet. Når du kører i det toskanske landskab, så und dig selv nogle lange pauser, hvor du udforsker regionens mange gårde, der sælger ud af høsten, hvad enten det drejer sig om oliven, vin eller noget andet.

Få inspiration til din ferie i Toscana i vores blog om rejser - her finder du forskellige indlæg om Italien og naturligvis også om Toscana, læs bla. indlæg i kategorien mad og vin

Udvalgte ferieboliger i Toscana

Borgo Artimino er beliggende meget tæt på Firenze, og hos Hideaways er vi glade for at kunne tilbyde ferieboligerne på Borgo Artimino til en super pris. Netop fordi at Borgo Artimini sælges til en meget billig pris, vil vi anbefale hurtig bestilling, specielt hvis du skal rejse til Toscana i juli eller september måned. Se priser og information om ferieboliger Borgo Artimino

Castellara di Tonda er et oplagt valg, hvis I rejser med børn til Toscana. Ferieboligerne ligger på et stort naturområde, og her er god plads til hele familien og mange faciliteter og aktiviteter til både børn og voksne. Du kan være sikker på, her normalt også er andre børnefamilier, specielt hvis I rejser i juli, august og september. Se priser og information om ferieboliger Castellara de Tonda

La Sovana er ferieboliger, når det er bedst i Toscana, vel og mærke, når vi taler om en feriebolig, som er til at betale for almindelige mennesker. Jeg vil ikke skrive så meget om La Sovana her, men blot opfordre dig til at klikke på det efterfølgende link og læse mere om dette fantastiske sted og se de dejlige billeder. Læs mere om ferieboliger La Sovana

Ferieboliger i andre områder af Italien

Her på siden har vi skrevet om ferieboliger i Toscana, men du kan også finde et spændende udvalg af ferieboliger i andre regioner af Italien. Husk, at vi hos Hideaways også tilbyder bilrundrejser, hvor du bor på forskellige ferieboliger under din rejse. Du kan f.eks også bestille en bilrundrejse, hvor du bor i både Umbrien og Toscana.

Se alle ferieboliger i Umbrien

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér