Fordelene ved det sydlige Toscana og Podere La Sassicaias lokation er flere. Først og fremmest er der de gode sol- og bademuligheder. Dertil kommer nærheden til regionen Lazio, hvor du kan få unikke mad- og kulturoplevelser. Du behøver dog ikke at tage langt væk for at få en opfriskende dukkert. Til villaen er der nemlig en privat pool. 

Andrea Wohllaib
Besøgt af
Andrea Wohllaib

Podere La Sassicaia er et hyggeligt hus med god komfort og en flot indretning. Man kan sige, at huset har en moderne stil med rustikke indslag, og netop den kombination har ejerne lykkedes godt med. Her kan du og din familie eller gode venner koble af efter en dag fyldt med spændende begivenheder. 

Herlig have og pool

Du bor altså i landlige omgivelser, men det betyder ikke, at du er helt isoleret fra resten af samfundet. Ikke langt fra dig ligger blandt andet Agriturismo La Speranza, der producerer egne vine og olivenolier. Til Podere La Sassicaia er der en velholdt have med græsplæne, en del planter og oliventræer. Der er også en terrasse, hvor der er mulighed for at grille. Du kan derfor sidde udenfor og spise i den friske luft. Et fint poolområde er der også (pool på 5x11meter og med en dybde på 1,4 meter), og herfra har du udsigt over det smukke landskab. Indretningen af huset er smagfuld og behagelig med trægulv, synlige loftsbjælker og hvide vægge. Der er også et køkken med diverse køkkenudstyr. Dertil er der en spiseplads, en dagligstue med sofaer og fire soveværelser. 

Magiske udflugter 

Med en beliggenhed som denne kan du tage på flere, herlige udflugter, hvad enten det er kultur, du er på udkig efter eller bare sol og bad. Marsiliana ligger ca. 3 km fra Podere La Sassicaia, og byen domineres af et imponerende slot, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. Så er du heller ikke langt fra havet og Monte Argentario med maleriske Porto Santo Stefano og Porto Ercole. Halvøen er virkelig et besøg værd, og her kan du frådse i lækre fiske- og skaldyrsretter og bade i det klare vand. Eftersom du bor tæt på grænsen til Lazio, kan du også teste nogle af de lokale specialiteter, som regionen er kendt for. Til den populære by, Tarquinia, er der kun en køretur på 45 minutter i bil. 

Derfor skal du vælge Podere La Sassicaia

 • Mulighed for sol og badning på strand
 • Flere gode udflugtsmuligheder
 • Godt med plads til 8 personer
 • Herlig have og privat pool
 • Komfortable faciliteter

Godt at vide om Podere La Sassicaia

Lokal turistskat betales på stedet. Et depositum på €500 (kontanter) skal aflægges ved ankomst. Der er en obligatorisk ugentlig rengøring, som koster €300. El, gas og vand er inkluderet. Sengelinned, håndklæder og varme er inkluderet. Køkkenet skal efterlades rent, og affaldet skal smides ud. Det er muligt at medbringe kæledyr, men det kræver, at du sender en anmodning og betaler et gebyr.

Læs mere om Podere La Sassicaia

Hideaways' kategori

9,8 Vores gæsters
bedømmelse

Hoteltype

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Magliano, Nærmeste by med restauranter og shopping - ca. 14 km
 • Terme di Saturnia Golf, Nærmeste golfbane - ca. 32 km
 • Siena, Italiens måske mest elskede middelalderby - ca. 120 km
 • Pisa med sit skæve tårn - ca. 205 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze - ca. 190 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti - ca. 160 km
 • Etruskernes bjergby, Volterra - ca. 158 km
 • Byen med de 1000 tårne, San Gimignano - ca. 163 km
 • Rom Fiumicino lufthavn - ca. 140 km
 • Firenze lufthavn - ca. 201 km
 • Bologna lufthavn - ca. 282 km

Værelser

Villaen har fire soveværelser og kan rumme op til 8 personer. Du har faciliteter som A/C i soveværelserne, Wi-Fi, DVD-afspiller, satellit-TV, Playstation 3 og et køkken med opvaskemaskine, køleskab og alt, hvad du behøver for at lave dine egne måltider. Der er i alt fem badeværelser med bruser/badekar og hårtørrer på alle værelser. Derudover er der en vaskemaskine og strygefaciliteter, hvilket kan være nyttigt.

I stueetagen har du en rummelig dagligstue, spisestue, køkken, et badeværelse samt to soveværelser med hver deres badeværelser. En etage op er der et soveværelse, hvor der er et tilhørende opholdsområde samt badeværelse med bruser. Herudover er der et soveværelse med badeværelse med bruser og en balkon. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Podere La Sassicaia:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Casale Nuovo, 36/B
58014 Marsiliana

Koordinater

Latitude: 42.5649
Longitude: 11.3760

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.