Hoteller i Toscana

I Hideaways forsøger vi at give dig en ferie-oplevelse i Toscana, som rækker lidt ud over det sædvanlige. Derfor har vi rejst regionen tyndt for at finde de hoteller, som vi mener egner sig bedst til vores koncept med hideaways. Et hideaway er et åndehul, der har sit helt eget liv, ofte lidt afsides og fjernt fra masseturismens lange arme. Og de hoteller i Toscana, vi nøje håndplukker til vores program, skal alle leve op til en række krav, der netop materaliserer denne ånd, som ligger i begrebet hideaway.

Blandt andet lægge vi vægt på, at hotellerne ikke har for mange værelser, at der er en pool og gode fællesarealer, og at der er en vis autencitet og oprigtig charme over stedet. Vi er også altid på udkig efter en god historie bag hotellet, nogle unikke omgivelser, eller en fast forankring i det lokalsamfund, som hotellet er en del af. Kort sagt skal der være noget ekstra ved hotellet, før vi bliver interesserede; men det vigtigste kriterium er, at vi selv har lyst til at vende tilbage til hotellet som besøgende.

Alle vores hoteller kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Se alle hoteller hos Hideaways

Kort information om Toscana

Toscana er den nok mest berømte italienske region i Danmark. Hvem har ikke set de mageløse - og efterhånden ikoniske - billeder af bølgende hvedemarker, der gennemskæres af endeløse rækker af cypresser, og et smukt gammelt bondehus, der knejser på toppen af en bakke?

De fleste vil også have hørt om regionens vidunderlige kulturbyer som renæssancebyen Firenze, Lucca, Siena og Pisa, for blot at nævne nogle få af dem. Især Firenze byder på en overflod af kulturelle, kunstneriske og historiske skatte, som kun få byer i verden kan hamle op med. Med hovedattraktioner som det verdensberømte kunstmuseum Galleria degli Uffizi, renæssancekirken San Lorenzo, og broen Ponte Vecchio over byens Arno-flod er Firenze ikke til at slippe uden om, hvis man er på ferie i Toscana.

Men også de historisk unikke byer som Lucca og Siena bør besøges, når man er på de kanter. Lucca, der blev grundlagt af etruskerne, og er berømt for sine omfattende bymur, og for at være Puccinis fødested, med en dertil hørende årlig Puccini-operafestival, er en ualmindelig smuk og behagelig by at være i, og et sted, du nemt kan spendere en dag i, mens du danderer rundt i de smalle gader og indsnuser mere end 2000 års historie. Også byen Siena rummer stor skønhed, og en historisk rigdom, som har fået Unceso til at udnævne dens centrum som verdensarv, og også her kan du nemt spendere en dag, mens du slentrer rundt og nyder atmosfæren; ikke mindst på byens berømte plads, Piazza del Campo, der iøvrigt er genstand for det legendariske hestevæddeløb Palio to gange hver sommer.

Men Toscana er meget mere end disse meget populære og berømte seværdigheder, som hvert år besøges og beundres af tusindevis af turister fra hele verden. Toscana er også rig på storslået natur, en vidunderlig kystlinje, og en masse små ukendte flækker, åndehuller og "gemmesteder". Og det er disse mindre kendte åndehuller, vi har forsøgt at finde frem til i Toscana - det vi kalder hideaways - således, at du både har mulighed for at tilbringe din ferie i fred og ro, men samtidigt har mulighed for at tage på dagudflugter til alle de kendte og populære seværdigheder, som du måtte have lyst til at opleve.

Andre rejsemål og hoteller i Italien

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Italien, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Italien, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Italien, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Sicilien, Sardinien, og på Amalfikysten. Husk, at du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på din ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

Umbrien

Umbrien passer som en fod i hose, når det gælder rejser til unikke hideaways; for regionen er i sig selv et stort hideaway, gemt væk fra masseturismens største floder.

Læs om vores hoteller i Umbrien

Sicilien

Sicilien er både ideel for bilrundrejser, ferier tæt ved havet og aktiv ferie, med vandreskoene skruet godt på. Ja, der er stort set ikke det, man ikke kan gøre på denne smukke, og historisk unikke ø; det skulle da lige være en storby-ferie.

Læs om vores hoteller på Sicilien

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér