Kør-selv ferie i Toscana

Pak taskerne, gen familien ind i bilen, og sæt kursen mod Toscana i Italien. Hos Hideaways finder du et stort udvalg af håndplukkede ferieboliger og hoteller i Toscana til din kør-selv-ferie. Toscana har et utal af seværdigheder, smukke naturområder og spændende museer, og du finder hideaways i alle områder af regionen.

Læs mere om rejser til Toscana eller se alle hoteller og ferieboliger i Toscana i nedenstående oversigt!

Ferieboliger og hoteller i Toscana

Alle hoteller og ferieboliger i Toscana, du finder i programmet her på Hideaways, er håndplukkede; vi sælger nemlig aldrig et hideaway, hvor vi ikke selv vil holde ferie. Du kan bestille ferieboliger med plads til hele familien eller bo i dobbeltværelse på et af de mange små autentiske hoteller, som Toscana er så kendt for. Du kan læse en udførlig beskrivelse af alle de forskellige hoteller og ferieboliger i nedenstående hoteloversigt.

Undgå myldretid og bilkøer

Selvom det er praktisk at have bilen med på kør-selv-ferien i Toscana, skal du alligevel tænke dig om. Undgå de store byer i myldretiden midt på eftermiddagen. Undgå også landeveje i retning mod de større byer om morgenen, når pendlerne er på vej på arbejde. Tænk også på, at søndag aften kan være et travlt tidspunkt på vejene, når de italienske familier vender hjem efter en søndag ved havet eller i bjergene.

Kør efter udsigten og oplevelserne

Toscanas landskab er utroligt afvekslende, selvom regionen i udstrækning er mindre end Jylland. Du finder både blide, bakkede landskaber med maleriske landsbyer, samt forrevne bjergscenerier med klipper og marmorbrud. Selvom turismen er en stor indtægtskilde, er landbrug stadig et vigtigt element i Toscanas økonomi. Overalt ser du pinje- og olivenlunde. I Maremma og Chianti finder du nogle af Italiens mest berømte vingårde. Kører du på kør-selv-ferie til Toscana i sommermånederne, skal du huske, at solen er hård midt på dagen. Husk solcreme i rigelige mængder, samt kildevand på flaske. Det er særligt vigtigt, hvis du har børn med i bilen.

Afveksling fryder

På kør-selv-ferie til Toscana begrænser du dig ikke til en enkelt by eller område. Du kan tilbringe så meget tid hvert sted, som du har lyst til. Du bestemmer selv afgangs- og ankomsttidspunktet. Er I flere generationer på tur, er der stor sandsynlighed for, at I har forskellige interesser. På kør-selv-ferie har du mulighed for at tilgodese alle. Børnene kan komme en tur til stranden. De voksne kan besøge middelalderlandsbyer, museer eller vingårde. Alle kan hygge sig med en vandretur i bjergene eller et besøg ved en af de mange børnevenlige attraktioner i Toscana. En kør-selv-ferie er en fleksibel ferieform, der giver plads til masser af afvekslende oplevelser.

Det er nemt at bestille din kør-selv ferie online

Du kan nemt bestille din kør-selv ferie til Toscana online her på Hideaways 24 timer i døgnet. Finder du ikke, hvad du søger eller har brug for hjælp, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, enten på chatten, telefon eller e-mail. Vi håber, du bliver inspireret af besøget her på Hideaways og finder den feriebolig eller det hotel, der opfylder dine feriedrømme.

Rejsemål med kør-selv-ferie i Italien

Det er ikke kun regionen Toscana, som hvert år tiltrækker gæster på kør-selv-ferie til Italien, andre rejsemål som Amalfikysten, Gardasøen og Umbrien ligger også på top 5 over rejsemål i Italien.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér