Når der står Firenze på min flybillet, bliver jeg altid varm om hjertet, og kan glæde mig i flere uger inden afrejsen. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens smalle gader, som munder ud i de fineste torvepladser, og hvor duften af frisklavet tomatsovs og lyden af skramlende kasseroller præger bybilledet, samtidig med at byen langsomt vågner op. Det er ved sådanne lejligheder at jeg ønsker, at tiden ville gå i stå, bare et øjeblik. Der er noget helt specielt ved italienske storbyer, hvis du spørger mig, og i mit tilfælde skyldes det både dufte og lyde, men også det faktum, at de fleste har et rigtig hyggeligt historisk centrum. En af de ting jeg sætter stor pris på ved Le Stanze di Santa Croce er netop beliggenheden i en lille gyde midt i centrum. Du bor altså midt i smørhullet, men dog et stykke fra det værste turistmylder, så du kan være sikker på en god nattesøvn.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Tæt på Le Stanze di Santa Croce ligger kirken Basilica di Santa Corce og torvet Piazza di Santa Croce. Den centrale beliggenhed gør at du har mange af byens kulturelle seværdigheder og et stort udbud af forretninger og restauranter lige rundt om hjørnet, så du hurtigt kan komme frem og tilbage til dit overnatningssted. En perfekt beliggenhed, specielt når du om aftenen skal hjem efter en lang og oplevelsesrig dag i det skønne Firenze.

Du bor i byens historiske centrum

At der blot er fire værelser på Le Stanze di Santa Croce gør sit til, at det er et rigtig hyggeligt sted. Personligt synes jeg det er helt fantastisk, at man stadig kan finde små perler som denne midt i en pulserende "storby" - og frem for alt at det ligger midt i det historiske centrum med kort gåafstand til seværdigheder som Piazza del Duomo og Piazza della Signoria, som er nogle af byens mest besøgte. Derudover tager det blot 10 minutter at gå til Uffizierne og Ponte Vecchio. En ting som du ikke bør gå glip af, når du er i Firenze er, at besøge byens marked San Lorenzo, hvor du har et fantastisk udvalg af de fineste skind og lædervarer. Det tager ca. 20 minutter at gå derhen, præcist det samme som til togstationen Santa Maria Novella, som er Firenzes hovedbanegård. Og når vi taler om tog, så husk at tage en tur ud på landet, hvor du kan nyde de mange vinmarker og hvor de smukke olivenlunde blinker som sølv i solskinnet.

Vågn op til duften af italiensk kaffe

Du begynder dagen på glasverandaen med en klassisk morgenmad som består af italiensk kaffe, te, juice, brød, marmelade, kager, ost, skinke og frugt. Om sommeren, når vejret tillader det, lukkes verandaen op, så du kan sætte dig ud og læse en god bog eller planlægge dagens aktiviteter. De er ingen bar, men dog et lille køleskab, hvor du kan forsyne dig med kolde drikkevarer af forskellig slags. Men du behøver nok heller ikke en bar, for der er mange hyggelige restauranter og caféer i nærområdet. Beliggenheden er en af de ting som gør, at jeg selv ville vælge Le Stanze di Santa Croce, for netop området betyder meget for mig.

Godt at vide om Le Stanze di Santa Croce

Du bor i et område som kaldes ZTL - begrænset trafik zone, og du må altså ikke køre ind i området uden tilladelse. Kommer du med tog, tager det ca. 10 minutter at køre med taxa fra stationen til overnatningsstedet, men du kan også tage bus nr. C2 eller gå de ca. 25-30 minutter det tager. Hvis du lander i Firenzes lufthavn, kan du tage taxa direkte derfra, eller bus til hovedbanegården. Hvis du ankommer tidligt og før det er muligt at checke ind, så kan du stille din bagage på stedet.

Self check-in; du får en kode til porten, så du kan ankomme når det passer, og så får du også en besked med din værelse, morgenmad m.m. Derfor er det vigtigt, at du i god tid informerer om dit omtrentlige ankomsttidspunkt. 

Læs mere om Le Stanze di Santa Croce

Hideaways' kategori

10,0 Vores gæsters
bedømmelse
139 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Reception
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Firenze - 0 km
 • ... med Ponte Vecchio, shopping og domkirken
 • Siena, Italiens måske mest elskede middelalderby – ca. 80 km
 • Pisa med det skæve tårn – ca. 88 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti – ca. 30 km
 • Etruskernas bjergby, Volterra – ca. 83 km
 • De “1000” tårnes by, San Gimignano – ca. 61 km
 • Rom Fiumicinos lufthavn – ca. 309 km
 • Firenzes lufthavn – ca. 10 km
 • Pisas lufthavn - ca. 83 km
 • Bolognas lufthavn - ca. 107 km

Værelser

Det findes blot fire værelser på denne lille B&B, og de er alle forskellige. Værelserne som har navn efter de fire elementer vand, jord, ild og luft er alle hyggeligt indrettet i forskellige farver, som skaber harmoni og en god atmosfære. Hvis du ønsker et værelse med separate senge, så sig det ved bestillingen, så skal vi gøre vores bedste. Turistskat betales på stedet. Hvis du vælger et dobbeltværelse, kan det være en af de nævnte.

Dobbeltværelse Acqua
Dette fine værelser ligger i stueplan. I værelset er der en romantisk himmelseng og to vinduer, som gør værelset ganske lyst. Der er også et badeværelse med bruser. På forespørgsel er der plads til en barneseng.  

Dobbeltværelse Terra
Dette klassiske værelse ligger på 1. sal. Det er det største værelse og har to vinduer og er dermed meget lyst. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. På forespørgsel er der mulighed for ekstraseng. 

Dobbeltværelse Fuoco
Dette romantiske værelse ligger på 1. sal, hvor der er indgang og badeværelse med bruser. Soveværelset er en trappe oppe, hvor du har skråvægge og loftsvindue. Dette er det mests rolige værelse. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Dobbeltværelse Aria
Dette komfortable og farveglade værelse ligger på 1. sal. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. Dette værelse har en lille balkon. 

Faciliteterne er:

 • Aircondition
 • Safetybox
 • Wi-Fi
 • Badeværelse med hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Le Stanze di Santa Croce:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via delle Pinzochere, 6
50122 Firenze

Koordinater

Latitude: 43.7691
Longitude: 11.2632

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Andre hoteller Toscana

Læs mere