Luksusferie Toscana

Skal du virkelig forkæle dig selv, så skal du tage på en luksusferie i Toscana. Hideaways arrangerer luksusrejser til nogle af de bedste luksushoteller, hvor du kan nyde en formidabel service og udsøgt gastronomi. Du finder ikke mere romantiske og luksuriøse omgivelser end i Toscana, hvor moderne faciliteter og historiske bygninger smelter sammen og giver dig fantastiske ferieminder.

Toscana er berømt for sin historie, der har frembragt det ypperste indenfor arkitektur, mode og kunst. Uanset hvor du vender eller drejer dig, vil du opleve eksklusive butikker og fascinerende gallerier. Musik forkæler dine ører, og sublim kunst kæler for dine øjne. Lad dig forkæle fra hoved til tå på et af vore luksushoteller i Toscana.

Vi har udvalgt vore eksklusive hideaways med stor omhu. Her får du ikke en standardvare. Kun de allerbedste hideaways er kommet med på vores liste, og du kan forvente en oplevelse udover det sædvanlige. Alt er udført i topkvalitet fra sengetøj og møbler til rengøring og service. Kun det bedste er godt nok til dig på dit livs luksusferie. Vore luksushoteller koster lidt mere end vore gennemsnitlige hideaways, men det er det hele værd, hvis du ønsker kun at opleve det bedste af det bedste.

Luksusrejser til Toscana med Hideaways kan du starte fra lufthavnen i enten København, Hamburg, Billund, Aalborg eller Aarhus. Flyveturen foregår med rutefly, så du har størst mulig fleksibilitet og kan indrette din luksusferie fuldstændig som du vil.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller