Minniferie i Toscana

Hvem siger, at en ferie altid skal være to eller flere uger? Snup en kort miniferie, og få ladet batterierne op. Det behøver ikke at tage mere end nogle få dage, og så er du atter fyldt op af spændende indtryk og ny energi. Toscana er oplagt som mål for en herlig miniferie, fordi regionen ligger tilpas tæt på Danmark til, at rejsetiden er minimal. Samtidig ligger Toscana så tilpas langt væk, at alt fra sprog til kultur er anderledes og spændende. Og så er klimaet tilmed noget bedre end i Danmark.

En lang weekend med middelalderarkitektur, små markeder, stor kunst og udsøgt vine kan være nok til at give fornyet energi. Besøg de flotte museer i Toscana, de uberørte strande på Elba, eller det flotte middelaldercentrum i Siena. Gå i Michelangelos fodspor, og drøm dig tilbage til Medici-tiden. Inviter din partner med på en romantisk miniferie i Toscana, hvor I kan forkæle hinanden med intime middage, skønne vine og lange gåture i den fantastiske toscanske natur. I bliver som nyforelskede igen.

En miniferie i Toscana behøver ikke at være besværlig. Vi tilrettelægger alt for dig fra fly til hideaway og billeje. Du skal blot sørge for at komme afsted og nyde ferien i fulde drag.

Rejs det antal dage du vil til Toscana, se udvalget her

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér