Borgo San Benedetto er et af de steder, som jeg faldt for ved første øjekast. Derudover er jeg helt vild med beliggenheden, tæt på nogle af regionens mest spændende seværdigheder, og atmosfæren der er ved huset. Du bor i en lejlighed med selvforplejning, og stilen er typisk toscansk, hvilket vil sige rustik. Her findes en restaurant og flere aktiviteter, som specielt er et hit blandt børnene. 

Andrea Wohllaib
Besøgt af
Andrea Wohllaib

Jeg havde været i kontakt med Borgo San Benedetto før, men da jeg var på ferie i området, var det passende at tage et smut forbi. Gården, der består af flere bygninger, ligger på en stor grund og er omgivet af et frodigt landskab. Det var allerede ved ankomsten til gården, at jeg kunne se, hvor populært et familiested Borgo San Benedetto er. Men det er jo klart; med en beliggenhed som her har du gode muligheder for at komme hjem med bagagen fuld af minder. Du bor nemlig strategisk godt i forhold til regionen, og du har god mulighed for at besøge flere kendte byer som Firenze, Siena, Pisa, Volterra og San Gimignano. Du bor landligt, samtidig med at du blot har 5 km til den nærmeste, lille by, Montaione.

En aktiv eller afslappende ferie

På Borgo San Benedetto kan du selv vælge, hvad dagen skal bringe, for der findes noget for alle. Derfor passer stedet godt til dig, der rejser med familien. Ønsker du en afslappende dag, kan du lægge dig ved det udendørs poolområde, hvor der er solstole og parasoller, du kan benytte. Hvis du vil være aktiv, kan du også gå en tur i det smukke område. Der står bænke langs vejene i området, hvor du kan slå dig ned og nyde udsigten. Her er nemlig en strækning på ca. 50 km, som fører dig gennem bakker, buske og marker. Hvis du vil have endnu mere fart på, kan du dyrke forskellige sportsgrene i området. Du kan f.eks. spille tennis, bordtennis, basketball, volleyball eller fodbold. Omkring 3 km fra gården er der mulighed for at spille golf. I Montaione kan du leje en cykel eller vespa og begive dig ud på nogle længere udflugter. Alt afhængig af, hvilken tid på året du rejser, kan du være heldig at kunne deltage i en trøffeljagt. Hvis du rejser med små børn, er der også en legeplads, hvor de mindste kan more sig og måske møde nogle nye venner. 

Hvad er en ferie i Toscana uden lækker mad og lokal vin? 

Det første, der slår mig, når jeg tænker på Toscana, er det maleriske landskab og de dejlige byer. Dernæst tænker jeg på maden og den guddommelige vin. På Borgo San Benedetto sætter man stor pris på at skulle forkæle smagsløgene. På gården bliver der derfor arrangeret vinsmagninger og madlavningskurser, der holdes af Luciana Masi. Omkring gården har du mange vinmarker, hvor du også kan komme på vinsmagninger. Da du bor med selvforplejning, kan det være fristende at købe lidt lækkert med hjem. Alternativt kan du reservere bord på restauranten Casa Masi. Her bliver der serveret lokale retter af  udvalgte råvarer. Atmosfæren er charmerende, og man får en fornemmelse af det gode, gamle Italien. Om sommeren kan du sidde i den overdækkede udestue.

Derfor vælger du Borgo San Benedetto

 • Beliggenheden tæt på adskillige seværdigheder
 • …og byen Montaione
 • De store udeområder og atmosfæren
 • Muligheder for aktiviteter for store som små
 • Restaurant på gården
 • Mulighed for egen villa for op til 10 personer

Godt at vide om Borgo San Benedetto

Lokal turistskat betales på stedet. Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Slutrengøring er inkluderet. Køkkenet skal efterlades rent og skrald skal tømmes. Køkkenet skal efterlades rent og affaldet skal tages ud. El, gas og vand er inkluderet. Det er muligt at medbringe kæledyr, men du skal sende en forespørgsel og betale et gebyr.  Barneseng er på anmodning og mod et gebyr. Det er muligt at låne en fælles vaskemaskine. For de forskellige aktiviteter skal du blot henvende dig til personalet i receptionen, som vil hjælpe dig. Da gårdens restaurant er ganske kendt, bør du bestille bord i god tid. På Borgo San Benedetto er der ingen reception, men kun et kontor, hvilket betyder, at du ikke kan komme senere end den planlagte tid. Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at der ikke er nogen mobildækning på Borgo San Benedetto. Grill er til rådighed på anmodning. Da bygningerne ligger spredt, kan afstanden til poolen og restauranten variere. Selv om lejlighederne har to og tre soveværelser, skal du betale for de ekstra senge. Wi-Fi er tilgængelig i fællesområderne og i lejlighedernes stue- og første etage. Dem, der ligger på anden etage har noget dårligere dækning.

Læs mere om Borgo San Benedetto

Hideaways' kategori

9,2 Vores gæsters
bedømmelse
66 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
se alle

Kort og afstande

 • Castelfiorentino, Nærmeste by med restauranter og shopping - ca. 15 km
 • Castelfalfi Golf Club ASD, Nærmeste golfbane - ca. 16 km
 • Siena, Italiens måske mest elskede middelalderby - ca. 69 km
 • Pisa med sit skæve tårn - ca. 56 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze - ca. 60 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti - ca. 69 km
 • Etruskernes bjergby, Volterra - ca. 35 km
 • Byen med de 1000 tårne, San Gimignano - ca. 25 km
 • Rom Fiumicino lufthavn - ca. 329 km
 • Firenze lufthavn - ca. 55 km
 • Bologna lufthavn - ca. 142 km

Værelser

Du kan vælge et dobbeltværelse eller en lejlighed med selvforplejning. Du kan også booke et helt hus, hvis I er flere. 

Værelserne er udstyret med A/C, Satellit-TV og badeværelse (du kan låne en hårtørrer). 

Lejlighederne (med tekøkken) er forskellige i størrelse, og hems kan forekomme. Køjesenge kan også forekomme, såvel som dobbeltsenge og enkeltsenge. Lejligheder (superior) har A/C. Nogle af de andre lejligheder har også A/C (Der er 4 uden). I lejlighederne har du også satellit-TV og alle har enten terrasse eller balkon. 


Villaen er omkring 150 m², og her er der plads til 10 personer. Her er fem værelser, der har sin egen indgang og badeværelse. Her er fælles køkken og en møbleret terrasse. I værelserne er der A/C, satellit-TV, Wi-Fi og telefon. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Borgo San Benedetto:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Collerucci, 29
50050 Montaione

Koordinater

Latitude: 43.5824
Longitude: 10.8789

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.