Podere La Casetta er et fint, lille agriturismo, præcis som man ofte forestiller og ønsker sig, at en enkel og familiedrevet vingård i Toscana skal være. Omgivelserne er naturskønne med grønne bakker og marker omkring den rustikke bygning, der er bygget i smukke sten. I området omkring huset er der olivenlunde og vinmarker, du kan tage en gåtur i og omkring. Udover den skønne atmosfære, der er på Podere La Casetta, er der også en dejligt pool, hvorfra der er en fantastisk udsigt over landskabet. Det kan ikke siges for mange gange, hvor god beliggenheden er her, hvis du spørger mig. Ydermere vil du også få en ypperlig service af værtsparret Stefania og Alessandro Tognetti.

Amalie Højland
Udvalgt af
Amalie Højland

Det er ingen hemmelighed, at Toscana ligger mit hjerte meget nært og er et sted, jeg ofte vender tilbage til. Eftersom jeg personligt besøger Toscana så meget, får jeg også ofte spørgsmål fra venner og bekendte om, hvor jeg skal bo. Og mit svar er ofte, at det er i området, hvor Podere La Casetta ligger. Herfra har du nemlig et perfekt udgangspunkt for  udflugter, og dertil har du det omkringliggende landskab, der er lige efter mit hoved. Det er den toskanske drøm. Helt enkelt. 

En traditionel, lille vingård

Podere La Casetta er en traditionel, lille vingård med et rustikt stenhus, der tilhører familien Tognetti. Gården, der kun råder over syv lejligheder, byder på en landlig og rolig ferie, hvor du kan slappe af og nyde det traditionelle Toscana. Stilen er langt hen ad vejen "Old school", men med al den komfort, du har brug for. I gården dufter der dejligt af roser og urter, og i den tilhørende have er der et lille lysthus, hvor du kan slå dig ned med et godt glas vin, hvis du altså ikke foretrækker din egen, private udeplads. En lille legeplads findes også til de mindste besøgende, og ikke langt derfra ligger poolområdet, hvor der er solstole og parasoller. Et perfekt sted at starte eller afslutte dagen på.

Gode muligheder for at se mere af Toscana

Endelig kommer vi til... beliggenheden. Den kan nærmest ikke være bedre. Fra Podere La Casetta har du ikke langt til den middelalderlige by, Montaione. I byens historiske centrum er der barer, restauranter, banker, posthus, tobaksforretninger, delikatesseforretninger, grønthandler og andre butikker. Montaione ligger kun 2,4 km fra Podere La Casetta. Der er også de mere klassiske byer, som du heller ikke må gå glip af. Det er byer som Firenze, Siena, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano og "vin-bakkerne" i Chianti. Du kan komme til alle disse byer indenfor omkring en times kørsel. Det tager heller ikke mere end en time at komme til havet og de toskanske sandstrande.

Lidt aktiviteter i løbet af dagen

Når det kommer til aktiviteter ud over at tage rundt i diverse byer, har du mulighed for at cykle, vandre og ride i området. Du kan besøge familien Tognettis grisefarm (den kendte Cinta Senese). Du kan også deltage i madlavningskurser, prøvesmage lokale varer eller besøge forskellige vingårde. Også Tognetti byder på prøvesmagning af sine egenproducerede specialiteter som olivenolie og vin... måske kan du købe nogle af godterne med hjem. 

Derfor skal du vælge Podere La Casetta

 • Du vil bo i et rustikt hjem med en tilhørende vingård
 • Du har flere interessante seværdigheder inden for kort afstand
 • Her er en skøn udendørspool med en børneafdeling
 • Der er en hyggelig og rolig atmosfære

Godt at vide om Podere La Casetta

Eventuelle lokale turistskatter betales på stedet. Et depositum på €200 skal betales ved ankomst. Varmeforbrug betales efter måler. Slutrengøring betales på stedet, ca 90 euro. Sengelinned og håndklæder er indkluderet i prisen. Det er muligt at tilkøbe ekstra rengøring, ligesom det er muligt at tilkøbe ekstra skift af sengelinned og håndklæder. Affald skal stilles ud, og køkkenet skal efterlades rent inden afrejse. Barneseng er på forespørgsel og mod gebyr. Ekstra store håndklæder kan lejes. Det er muligt at medtage husdyr, men det er på forespørgsel og mod gebyr. For gode råd og prøvesmagninger kan du forhøre dig hos personalet. Familien Tognetti har flere ejendomme (blandt andet der, hvor de producerer deres vin), og der bliver de fleste arrangementer og aktiviteter afholdt. Der er mulighed for at vaske. Der er adgang til internet i fællesområderne. Du kan benytte tennisbanen, der hører til gården Rodilosso - det ligger ca 3 min. væk med bil.  

Læs mere om Podere La Casetta

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
19 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
Se alle

Kort og afstande

 • Castelfiorentino, Nærmeste by med restauranter og shopping - ca. 10 km
 • Castelfalfi Golf Club ASD, Nærmeste golfbane - ca. 14 km
 • Siena, Italiens måske mest elskede middelalderby - ca. 59 km
 • Pisa med sit skæve tårn - ca. 65 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze - ca. 69 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti - ca. 58 km
 • Etruskernes bjergby, Volterra - ca. 28 km
 • Byen med de 1000 tårne, San Gimignano - ca. 18 km
 • Rom Fiumicino lufthavn - ca. 318 km
 • Firenze lufthavn - ca. 52 km
 • Bologna lufthavn - ca. 139 km

Værelser

Lejlighederne er enkle og rustikke med synlige loftsbjælker, stentag, farvede vægge og terracottagulve. Der er et veludstyret køkken med ovn, gasblus, køleskab/fryser og opvaskemaskine. Herudover er der en opholdsstue, telefon, satellit-TV og en møbleret terrasse eller udeplads med mulighed for at grille. 

Cantina, Fienile, Orciaia er alle i 2 etager og har 2 soveværelser samt 3 badeværelser. I opholdsstuen har du sovesofa. Der er plads til 4-6 personer. 

Granaio ligger i stueetagen og har 2 soveværelser samt 3 badeværelser. Der er plads til 4 personer. 

La Loggia ligger i stueetagen og har 2 soveværelser samt 2 badeværelser. I opholdsstuen er der en sovesofa. Der er plads til 4-6 personer. 

Portico ligger på første etage og har 2 soveværelser samt 3 badeværelser. I opholdsstuen er der en sovesofa. Der er plads til 4-6 personer. 

Rimessa er i 2 plan og har 2 soveværelser samt 2 badeværelser. I opholdsstuen har du sovesofa. Der er plads til 4-6 personer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Podere La Casetta:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Poggio all'Aglione
50050 Montaione

Koordinater

Latitude: 43.5403
Longitude: 10.9239

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Arezzo
 • Nærmeste lufthavn: 121 km
 • Afstand til havet: ca. 100 km
 • Pool
Italien, Toscana, Montaione
 • Nærmeste lufthavn: 57 km
 • Afstand til havet: ca. 75 km
 • Pool