Det er tid til at tage et kig på Relais Borgo il Massera, et lille landsted med blot fire lejligheder. Omgivelserne er grønne så langt øjet rækker, og det jeg holder særligt meget af ved beliggenheden er afstanden til den toscanske kyst og strandende ved San Vicenzo og Marina di Castagneto Carducci. Inden for 40 min. med bil (alt efter trafikken naturligvis) kan du få sand mellem tæerne, mærke havbrisen i ansigtet og sætte tænderne i lækre fisk- og skaldyrsretter. Velkommen og velbekomme: )

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

På samme tid befinder du dig i en lille landsby omgivet af den smukke, toscanske natur - og for at det ikke skal være løgn, så er du også bare ca. en times kørsel fra en af mine absolutte favoritbyer i Italien, nemlig Volterra. Her kan du nyde historiens vingesus, de smalle brostensgader, de smukke bygninger og en panoramisk udsigt. Det er lige præcis i sådan en sammenhæng, at ordene "strategisk beliggenhed" kommer til sin fulde ret, hvis du spørger mig. Ja, det er så midt i alt dette, at Relais Borgo il Massera ligger med rødderne plantet solidt i den toscanske muld.

Den lille landevej snor sig som en orm op og ned på de frodige, bølgende bakker, der skifter mellem at være "beklædt" med cypresser og andre træer til at være et helt 'åbent landskab' - men altid med de grønne nuancer til at pynte på hver enkelt bakke. Vejen til Relais Borgo il Massera er ikke anderledes - her snor den sig også, og du kan godt få tanken, om du mon er faret vild, men bare fortsæt, du er helt sikkert på rette vej. Et lille skilt med skriften: Relais Borgo il Massera dukker pludselig op, og så er du tæt på at være fremme ved det hundredeår gamle, lille landhus. 

Fire små huse og en swimmingpool

Relais Borgo il Massera er lidt mere enkelt og simpelt indrettet sammenlignet med mange af Hideaways øvrige steder, men vi har valgt at have det med i programmet på grund af dens herlige beliggenhed, de få lejligheder og muligheden for at kunne leje hele huset, hvis I er en større familie eller flere vennepar, der rejser sammen!

Selvom indretningen og stilen er "sparsom" og rustik, så er her en skøn atmosfære, og du har virkelig alle chancer for at koble helt fra og lade kroppen lade op med ny energi. Rejser du med børn, så er jeg overbevidst om, at de ligeså vil trives og få en god ferie, for de kan rende frit rundt på grunden og lege. Ved huset er der også en skov, og børnene elsker at kunne lege gemmeleg og andre sjove ting - f.eks. at dyppe fusserne i den lille å, der løber gennem skoven. OK, vandet er nok koldere her end i swimmingpoolen, men under alle omstændigheder er det en måde at få tiden til at flyve afsted på en måde, som de sikkert ikke er vant til derhjemme.

Du trænger sikkert også til at få lidt sol på kroppen. Det er der gode råd for på Relais Borgo il Massera. I haven og omkring poolen kan du nemlig slænge dig i solstolen - her er også en parasol, hvis du vil ligge lunt i skyggen og f.eks. læse en bog, mens du kan holde øje med ungerne, der plasker rundt i poolen.

Suvereto, Bolgheri, Castagneto Carducci...

...og Canneto. Dette er navnene på fire byer i nærområdet, som jeg synes er et besøg værd. Men jeg kan næsten fortsætte i en uendelighed, for der er ikke en region som Toscana, der har en samling af så mange attraktioner og seværdigheder.

Fra Relais Borgo il Massera kan du tage på flere interessante dagsudflugter og ikke bare besøge Pisa, Firenze og Siena, men også San Gimignano og Pienza. 

Elsker du (ligesom jeg) vin og har en drøm om at se Chianti's bølgende bakker fyldt med vinranker, ja... Så er du bare en times tid (plus/minus) fra vinområdet, der ligger mellem Firenze, Siena og Arezzo. 

En by, der oftest bliver glemt blandt de mange andre, er Grosseto, hvilket jeg synes er en skam. For ikke nok med, at her er en lang historie, så er det også en livlig by med et godt udbud af restauranter og shopping. Fra Relais Borgo il Massera er der ca. 70 km til Grosseto, og har du lidt tid i overskud, så skulle du tage at køre en tur dertil...

Det er bekvemt at bo i en lejlighed, hvor du har muligheden for selv at lave mad, når maven begynder at rumle. Selvom jeg selv holder af at kunne prøve at spise på forskellige restauranter og spisesteder, så holder jeg alligevel meget af, at kunne stå "hjemme i mit egen køkken" også - mens maden simrer, så tager jeg et glas vin med ud på terrassen og nyder duften af den hjemmelavede mad.

Efter som du er omgivet af flere små byer i nærheden, så har du aldrig langt til en (god) restaurant, og ca. 6 km fra Relais Borgo il Massera ligger Monteverdi Marittimo, hvor du kan få en velsmagende middag, og de har også en bank, en lille madbutik og en bar. Selvom du bør have en bil til rådighed, når du bor på Relais Borgo il Massera, så kan du også leje en cykel som et alternativ transportmiddel, hvis du gerne vil opleve omgivelserne på to hjul i stedet for. 

Godt at vide om Relais Borgo il Massera

Du kan som tidligere nævnt sagtens leje hele stedet og så få fuld privatliv, hvis I er flere, der rejser sammen. Der findes vaskefaciliteter på gården (mod gebyr) og desuden et fælles grill-område. Her er ikke nogen reception, så når du lander eller er ca. en times kørsel derfra på ankomstdagen, så skal du ringe til det nummer, der står på din bekræftelse, og så vil ejerne sørge for at tage imod dig og din familie (det er far og søn, der har stedet sammen).

Der er gratis WiFi og selvføgelig også gratis parkering. Her er desuden et bordtennisbord, som ofte bruges til interne konkurrencer - særligt blandt de yngre gæster: )

Er du interesseret i at teste de lokale specialiteter, så kan du med fordel besøge La Vecchia Osteria i Monteverdi, Osteria del Ghiotto i Canneto, Il Castagno i Sassetta eller La Taverna del Pittore i Bolgheri. Frisk fisk kan du nyde på f.eks. La Pineta i Marina di Bibbona, Da Olinto eller Da Andrea i Marina di Cecina.

  

 

Læs mere om Relais Borgo il Massera

Hideaways' kategori

5 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med restaurant og madbutikker, Monteverdi Marittimo - ca. 5 km
 • Grosseto med sit store udbud inden for shopping og historie - ca. 71 km
 • Kystbyen med den fine sandstrand, San Vincenzo - ca. 40 km
 • Piombino hvorfor du kan tage færgen til Elba - ca. 40 km
 • Siena - måske Italiens mest elskede middelalderby - ca. 139 km
 • Pisa med sit runde tårn - ca. 95 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze - ca. 147 km
 • Hjertet af vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti - ca. 115 km
 • Etruskerne by, bjerglandsbyen Volterra - ca. 45 km
 • Tårnenes by, San Gimignano - ca. 77 km
 • Rom Fiumicino lufthavn - ca. 244 km
 • Pisa lufthavn - ca. 92 km
 • Firenze lufthavn - ca. 145 km
 • Bologna lufthavn - ca. 235 km
   

Værelser

Der findes som bekendt fire lejligheder på Relais Borgo il Massera og med mulighed for at leje dem alle på en og samme ferie, og så er her en pool (enten til deling eller privat pool, hvis du lejer hele gården). Lägenheden m. 1 resp. 2 soveværelser er i to plan.

Lejligheden Fico deler en 40 m2 stor spiseplads med pejs, med lejligheden Pero, hvilket er perfekt, hvis I er to familier, der rejser sammen. Lejlighederne er enkelt indrettet i klassisk, tocansk landstil med synlige træbjælker og terracottagulv. Møblerne er en blanding mellem det, som jeg vil beskrive som "romantisk rustikt".

Villa Limone ligger i et separat hus. Alle lejligheder har egen indgang og egen møbleret terrasse, hvor du sagtens kan nyde alle dagens måltider.

Lejligheden Uva er på ca. 40 m2 og har plads til 2 personer. Her har du et køkken-alrum med kitchenette, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. Mod betaling er det muligt med en ekstra opredning.

Lejligheden Fico er på ca. 70 m2 og har plads til 4 personer. Lejligheden er fordelt i to plan. I stueplan har du et køkken-alrum med kitchenette og en sovesofa (til to personer) og et badeværelse med bruseniche. på førstesal har du et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar. I soveværelset er det muligt med en ekstra opredning mod betaling.

Lejligheden Pero er på ca. 70 m2 og har plads til 4 personer. Lejligheden er fordelt i to plan. I stueplan har du et køkken-alrum med kitchenette og en sovesofa (til to personer) og et badeværelse med bruseniche. på førstesal har du et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar. I soveværelset er det muligt med en ekstra opredning mod betaling.

Villa Limone er på ca. 90 m2 og har plads til 6 personer. Lejligheden er også her fordelt på to plan. I stueplan har du et kitchenette med tilstøden køkken-alrum, to soveværelse, hvoraf den ene er med dobbeltseng og i det andet med en smallere dobbeltseng (140 cm bred), et badeværelse med bruseniche og et separat adskilt WC. På første sal (i det lille tårn) findes endnu en dobbeltseng på 140 cm i bredden og et badeværelse. Her er desuden adgang til en balkon. I "tårnværelset" er det muligt med en ekstra opredning mod betaling. Du kan endda også være endnu flere i lejligheden, da der i køkken-alrummet findes en sovesofa til yderligere to personer (mod betaling).

Faciliteter i lejlighederne:

 • Satellit-TV
 • Gratis WiFi
 • Kitchenette m. ovn, mikrobølgeovn, køleskab samt te- og kaffemaskine
 • Badeværelse m. hårtørrer
 • El og vand 
 • Sengelinned og håndklæder

Gebyrer, som skal betales på stedet:

 • Depositum på EUR 150 pr. lejlighed og EUR 600 for hele gården
 • Slutrengøring på EUR 40 (Uva), EUR 45 (Fico, Pero)
 • Slutrengøring på EUR 70 (Villa Limone), EUR 200 (hele gården)
 • Lokal turistskat
 • Gas- og varmeforbrug efter måler
 • Barneseng EUR 20 pr. uge
 • Barnestol EUR 10 pr. uge
 • Vaskemaskine EUR 5 pr. vask
 • Køkkenet skal efterlades uden opvask
   

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Relais Borgo il Massera:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada provinciale del Lodano
56040 Monteverdi Marittimo (PI)

Koordinater

Latitude: 43.1684
Longitude: 10.7312

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 96 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Livorno
 • Nærmeste lufthavn: 60 km
 • Afstand til havet: ca. 10 km
 • Pool
Italien, Toscana, Buonconvento
 • Nærmeste lufthavn: 117 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Toscana

Læs mere