Villa San Sanino

Marieb 'Incantevole' er et ord, jeg ofte hører i Italien, når nogen vil beskrive et sted, der er særligt betagende, og det er et ord jeg op til flere gange har hørt i forbindelse med Villa San Sanino. Og mon ikke du også vil lade dette ord komme over dine læber efter at have læst nedenstående beskrivelse, selv om jeg godt kan love at den bedste fremgangsmåde er at besøge stedet "in persona". Jeg kan i hvert fald sige så meget som at, set fra min side, så får personalet ekstra ros for deres personlige velkomst og imødekommenhed, værelser får en stjerne for at være pænt indrettede, udsigten får et stort plus... bare fordi den er så smuk, og maden får yderligere en ekstra stjerne. For mig er dette et rigtig hideaway, et rigtigt 'incantevole' hideaway.

Marieb

har besøgt Villa San Sanino

Da jeg begyndte at læse anmeldelser for Villa San Sanino blev jeg hel varm om hjertet, for et væld af superlativer dansede for mine øjne, og ord som hyggeligt, fantastisk, charmerende og prima blev nævnt igen og igen.

Da jeg var færdig med at læse alt hvad der var at læse, kunne jeg kun løfte på hatten og sige tillykke til ejerne, som ligger deres hjerte og sjæl i Villa San Sanino, og gør deres ypperste for at alle gæster føler sig godt tilpas, og gerne vil komme igen.

Og selv om huset er typisk toscansk uden unødige detaljer er det den familiære atmosfære der løfter det hele. Og det faktum, at du befinder dig på landet, omgivet af smukke landskaber, oliventræer og duftende lavendel hjælper også til en ophøjet ro i sjælen. 

Jeg bliver helt hypnotiseret af det jeg ser....

Nogle gange bliver jeg overrasket, selvom jeg efterhånden har set rigtig mange hoteller i årenes løb. og dette var én af de gange.

Efter jeg har parkeret min bil på parkeringspladsen, som tilhører Villa San Sanino og som ligger lige overfor, bliver jeg nødt til lige at stoppe op for bare stå og nyde det smukke landskab der ligger foran mig. Jeg får lidt sommerfugle i maven og mine forventninger stiger, skridt for skridt, som jeg nærmer mig det smukke gamle stenhus. 

Villa San Sanino er både lille og familiedrevet, så det føles næsten som at besøge et privat hjem, og det øger jo kun charmen og er et kæmpe plus i min verden. Her er det Ubaldo, Giacomo og Laura, der tager sig af dig og sørger for at du har alt, du behøver. Derudover er her tænkt over detaljer og finurligheder, når det kommer til det tekniske, og du kan forvente en ferie med høj kvalitetet i smukke omgivelser.

Her starter dagen, som alle andre dage gør i Toscana

Hjemmebagte kager, pålæg, ost, hjemmelavet marmelade, frisk frugt, æg, juice og forskellige varianter af kaffe er det syn du møder på morgenbordet. Morgenmaden serveres i det gamle citronhus, La Limonaia, eller udenfor under pergolaen og vinstokkene. Og det er også her i La Limonaia der serveres frokost og middag. Maden er "enkel", og med enkel, mener jeg, at det er traditionel toscansk med hjemmelavet pasta, Toscanas berømte køderetter og fremragende desserter. Til maden serveres lokale vine, som kan være alt fra Chianti Classico til Brunello di Montalcino og Nobile di Montepulciano. Jeg er overbevist om, at du vil gå mæt og tilfreds fra middagsbordet :)

Skulle du få lyst til lidt variation, kan du nemt tage en tur over til den middelalderlige landsby Montefollonico hvor du finder et par hyggelige restauranter eller til Torrita di Siena, som kun er omkring 3 km væk, hvor du også finder bank, supermarked, apotek og bar.

Her er du virkelig på rette sted hvis....

Noget af det bedste ved en ferie for mig, ud over god mad og sol og varme, er at jeg selv kan bestemme, hvordan min dag skal se ud og i hvilket tempo. Har du det også sådan? Så er du virkelig på rette sted, fordi...

Her kan du vælge at slentre ud til 'saltvands-infinity-poolen' hvor du har en dejlig udsigt over landskabet og her kan du slå dig ned og bare ligge og slappe af i liggestolene (kimono og flip-flops er tilgængelige ved poolen). Alternativt kan du hoppe i sadlen på hesteryg og på fire ben ride lange ture op og ned af de smukke Chianti bakker.

Villa San Sanino har en fantastisk beliggenhed, og der er meget at se og opdage. Hvis du ønsker at lære mere om landets kultur og historie, kan du begive dig i retning mod en af de nærliggende middelalderbyer og benytte lejligheden til at se på de mange små maleriske butiekker. Siena er en by, jeg aldrig bliver træt, og det bedste er, at det kun tager ca. 1 time at køre dertil fra Villa San Sanino.

At lære at tilberede nye spændende retter eller prøve nye og spændende vine er også noget, der ligger mit hjerte nær. Nu tror jeg, du tænker - sig ikke mere - og du har ret, men der er lige en ting mere, jeg gerne vil nå at fortælle dig, fordi vi nu er i min absolutte favorit del af Toscana, nemlig ved Crete Senesi, og lad dette være en opfordring til dig; at du må love mig at benytte lejligheden til at køre vejen mellem Pienza og San Quirico d'Orcia, Strada Provinciale 146 di Chianciano. Dette er en af de smukkeste veje jeg kender og udsigten fra Pienza er uovertruffen! Sæt dig på en af caféerne som ligger ud mod dalen med en god kop kaffe og bare nyd livet! 

Godt at vide om Villa San Sanino

Hvis du har spørgsmål eller brug for lidt gode råd om områdets seværdigheder så bare spørg Giacomo, Laura eller Ubaldo som altid står klar til at hjælpe dig. De kan også arrangere madlavningskurser (minimum 2 og maksimum 6 personer), vinsmagning og oste-prøvesmagning. Dette er stedet for dig, som kan lide at ride, shoppe, cykle, og som elsker mad & vin.
 

Læs mere om Villa San Sanino

Kort og afstande

 • Nærmeste by med restauranter og shoopping, Torrita di Siena – ca. 3 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze – ca. 104 km
 • Siena, Italiens nok meste kendte middelalderby– ca. 59 km
 • Pisa med sit skæve tårn – ca. 175 km
 • Hjertet i vindistriktet Chianti, byen Greve in Chianti – ca. 99 km
 • Etruskernas bjergby, Volterra – ca. 108 km
 • Tårnenes by, San Gimignano – ca. 95 km
 • Rom Fiumicino lufthavn – ca. 221 km
 • Firenze lufthavn – ca. 115 km
 • Pisa lufthavn - ca. 171 km
 • Bologna lufthavn - ca. 203 km

Værelser

Klassisk Toscansk er en del af charmen

Her findes kun 4 værelser og disse er indrettet i typisk lokal stil, både når det gælder møbler og tekstiler. Hvert værelse har sin egen farve, men alle har samme standard og giver samme fine indtryk. 

Suite Il Falco - er på 65 m² og ligger i den gamle lade. Her findes et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse i 2 plan med jacuzzi og seperat brus. Du har udsigt udover middelaldertidens Montefollonico og det grønne bakkede landskab fra jacuzzien.

Suite Le Civette - er på ca. 44 m². Her findes et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med et lille jacuzzi samt seperat brus.

Suite La Ghiandaia - er på ca. 40 m². Her findes et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med stort brus og et jacuzzi.

Suite Le Tortore -  er på ca. 44 m². Her findes et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med brus og jacuzzi. Du har udsigt ud over dalen og Ciliano’s bakkedale.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Sattelit-TV (Bang Olufsen)
 • Wi-Fi
 • Minibar
 • Badeværelse med toiletartikler fra Ortigia, badekar, morgenkåbe og tøfler
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Villa San Sanino:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Aircondition
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Have
 • Parkering el. garage
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet.

Adresse

Località Sant'Ansano 14
53049 Torrita di Siena (SI)

Hotellets hjemmeside finder du her.

Koordinater

Latitude: 43.1558
Longitude: 11.7593

Vores vurdering

Vi har verdens bedste job :) For vi rejser ud for at håndplukke hoteller med sjæl og karakter. Derfor har du neden for et hurtigt overblik med ’vores vurdering’ af forskellige ting, som vi selv lægger vægt på, når vi holder ferie. Det er en subjektiv vurdering, og som altid har vi forsøgt at beskrive stedet på den mest ærlige måde, der kan afspejles kort og godt i vores vurdering neden for.

Vurdering af hotellet Fra 1 til 10
Atmosfære 8
Værelsernes standard 8
Value for money 8
Service og faciliteter 8
Helhedsindtryk 8

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

 

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Læs mere

Hvorfor Hideaways?

Vi elsker at få feedback fra vores gæster! Tag et kig i ”gæstebogen” eller se hvad vores gæster skriver om Hideaways på Trustpilot.

Læs om ferieoplevelser fra vores gæstebog
Se Trustpilot-bedømmelser