Vingårdsferie Toscana

Vil du kombinere din ferieafslapning med enestående vinoplevelser, er en vingårdsferie i Toscana lige noget for dig. Vingårdene i Toscana ligger i smukke omgivelser mellem grønne oliventræer, vinstokke og rullende bakker med cypresser under en akvarelblå himmel. Toscana bugner af smukke landskaber og frodige marker.

Det bedste argument for at vælge Toscana til din vingårdsferie er, at Toscana er en af Italiens mest betydningsfulde vinregioner. Sangiovese druen er regionens stolthed, fordi druen i det toscanske klima med varme dage og lidt køligere nætter opnår den allerbedste kvalitet. Desuden er regionens vinavlere mere fokuseret på kvalitet end på kvantitet, så på en vingårdsferie i Toscana oplever du det ypperste indenfor italiensk vinproduktion. 80% af vinproduktionen i Toscana er rødvin. De resterende 20% fordeler sig på hvidvin og regionens specialitet, Vin Santo, der er en meget sød dessertvin.

Når du efter en dag med oplevelser i Toscanas middelalderlandsbyer, langs regionens fine sandstrande eller på et af regionens utallige museer skal forkæle dine smagsløg, bliver det ikke bedre end et glas eller to af en af de aromatiske vine fra Toscana. Der er nok at vælge iblandt, så hver dag rummer nye, spændende smagsoplevelser. En vingårdsferie i Toscana giver dig minder for livet.

Se hvor du kan bo på vingår i Toscana når du rejser med Hideaways

 

>> Læs mere om vingård

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér