Weekendrejser til Toscana  

Har du brug for at rejse væk på en forlænget weekend med din veninde eller kæreste? Toscana er særligt velegnet som destination til en weekendrejse, da den italienske region ligger blot få timers flyvetur væk fra Danmark. Du slipper med andre ord for at skulle bruge lang tid på transport, hvilket klart er at foretrække, når der er tale om en relativt kort ferie som en weekendrejse. Desuden er der altid masser af flyafgange til Toscana fra alle danske lufthavne, og det er derfor nemt at rejse dertil – også på skæve rejsedage og tidspunkter. Når du rejser til Toscana, er det oplagt at lande i Pisa eller i Firenze, hvor du har mulighed for at få en lejebil stillet til rådighed fra starten af din ferie. Med en lejebil kan du på egen hånd udforske Toscana og den betagende italienske natur, og vi anbefaler mange at vælge denne løsning til ferien.

Nyd god mad og kulturelle oplevelser på forlænget weekend i Toscana

Er du glad for god vin og lækker mad, er Toscana uden tvivl den rette destination for dig. Toscana byder nemlig på udsøgte retter, gode lokale vine og skønne olivenlunde. Ydermere kan du finde et hav af kulturelle oplevelser, hvilket er særligt attraktivt i sommerhalvåret. Du kan også vælge at tage på udflugt i de mange landskaber og marker, hvor solsikkerne altid står klar til at tage imod dig med et stort smil. I disse områder er det især oplagt at leje bil, da de mange oplevelser her på den måde bliver langt mere tilgængelige.

Når du er færdig med den gode italienske mad, kan du vælge at tage et smut forbi de mange klostre og berømte borge, der alle byder på spændende fortællinger og historier. Endelig kan du slutte dagen af med et glas rødvin fra en lokal vinproducent på en bakketop i en lille landsby, imens du ser solen gå ned. Der er altså et hav af muligheder, når du vælger at tage til Toscana, og du vil ikke komme til at kede dig her på en forlænget weekendrejse. 

Find en billig weekendrejse til Toscana

Sammensæt din egen weekendrejse til Toscana med attraktive priser på blandt andet hoteller og rutefly med vores søgemaskine. Du vælger selv, om du vil flyve til Toscana fra Aalborg, Aarhus, København, Billund eller Hamborg, og du kan på den måde sammensætte din ferie fra start til slut akkurat efter dine ønsker og behov. Ved at gøre brug af vores søgemaskine bliver det ikke nemmere for dig at finde flyruter og hoteller i høj kvalitet, der passer til dine ønsker, og vi har dermed gjort det så nemt som muligt at booke den perfekte weekendrejse med den, du holder af. I din booking har du ligeledes mulighed for at inkludere billeje, så du fra dag ét kan opleve de bedste sider af Toscana i en pakkerejse.

Glem alt om den travle hverdag derhjemme, og forbered dig på en forlænget weekend i livsnyderens tegn. I Toscana er der noget for enhver smag, uanset om du blot ønsker at slappe af med et glas kold hvidvin eller komme ud og opleve masser af kultur og historie.

>> Se hvordan du kan komme på luksusferie i Toscana her
>> Se alle vores rejser til Italien her

>> Læs mere om weekendrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér