Udflugter Italien

Der findes næppe et land i Europa der har så mange oplagte udflugtsmuligheder som Italien, i hvertfald hvis man er interesseret i historie. Nu er det jo ikke kun historiske seværdigheder man kan tage på udflugt til i Italien, der findes jo et hav af andre muligheder hvad enten det er natur eller underholdning.

Se priser på udflugter i Italien med Viator - Klik her

Bestil udflugter online

Det er nemt og hurtig at bestille udflugter i Italien online. Ønsker du at bestille en udflugt hjemmefra eller f.eks at sikre dig billetter til et bestemt museum i Italien, så kan du igennem vores samarbejde med Viator købe udflugter online med prisgaranti. Du finder både udflugter med eller uden lokal guide. Klik på ovenstående link for at se priser og beskrivelser af alle udflugter i Italien.

Mere information

Vi har skrevet om de mange forskellige seværdigheder i Italien her på siden men også på bloggen hvor du kan få inspiration til din rejse.

Vil du vide mere om Italien og hvilke hoteller du kan bo på når du rejser med Hideaways, så finder du et udvalg af gemmesteder på nedenstående liste. Under hvert hotel skriver vi om afstande til forskellige seværdigheder og oplagte mål for udflugter. Et tip er også at kigge nærmere på de mange bilrundrejser i Italien, her skrive jeg og mine kollegaer tips til dagsprogrammer inkl. udflugter.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér