Agriturismo i Umbrien

I Umbrien er der mange gode muligheder for at tage på ferie på en agriturismo, eller bondegårdsferie om man vil. For at en feriebolig må klassificeres som en agriturismo, skal der være en produktion af fødevarer på stedet. Det kan være alle former for landbrugsvarer, men er meget ofte centreret omkring produktion af olivenolie og vin.

Der er agriturismo i alle prisklasser og kvaliteter, fra det enkle og ligetil til det mere ekstravagante og luksuriøse. Men uanset hvad man vælger, er agriturismo i Umbrien et godt valg, når man vil opleve det autentiske Italien. For gården ligger jo midt i landskabet, hvor den altid har ligget. Og bortset fra, at der nu er indrettet lejligheder og ofte etableret en swimmingpool, er der sjældent lavet meget om.

Agriturismo er et godt valg, når man har børn med på ferien til Umbrien eller andre rejsemål i Italien. For en agriturismo ligger i rolige omgivelser, væk fra trafikerede veje. Her er plads at bevæge sig på, og ofte er der en swimmingpool eller legeplads, som børnene kan boltre sig på. Mange steder er der også dyr, som børnene kan kigge på og røre ved. På mange af agriturismoerne bor ejerne på stedet og tager sig dels af gæsterne og dels af produktionen af vin, olivenolie og andet.

>> Læs mere om agriturismo

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér