Billeje i Umbrien

Du får mere ud af din rejse til Umbrien med billeje. Regionen som kaldes "Italiens grønne hjerte", er har mange kulturhistoriske seværdigheder og smukke, gamle byer, som er lettest at besøge, hvis du har en bil til rådighed. Bestil din billeje sammen med din rejse til Umbrien her hos Hideaways, så kan du nemt finde den billigste billeje fra anerkendte udlejningsselskaber, hvor alle biludlejningspriser er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Når du bestiller din rejse, vil du i søgemaskinens andet trin kunne tilvælge nøjagtig den type lejebil, som opfylder dine behov bedst.

BILLEDE?: https://www.flickr.com/photos/heipei/9403736812

Lufthavne:

Når du rejser til Umbrien med Hideaways kan du vælge at benytte flere forskellige lufthavn, alt efter hvor i Umbrien du skal holde ferie. Umbrien har dog kun én lufthavn, der kan betegnes som international og ligger i selve regionenen, nemlig Perugia Lufthavn. Ønsker du at udforske mest muligt af Umbrien og Italien, kan du eventuelt vælge at bestille billeje med afhentning i én lufthavn og aflevering i en anden.

Perugia Lufthavn

Lufthavnen som på italiensk har det officielle navn 'Aeroporto Internazionale dell'Umbria – Perugia San Francesco d'Assisi' er dog ikke ret stor og benyttes kun af nogle få flyselskaber, heriblandt Ryanair. Du finder Perugia Lufthavn under lufthavnskoden PEG. På grund af det begrænset udvalg af internationale lufthavne i selve Umbrien, benytter vi hos Hideaways dog lufthavnene i Rom eller Firenze på vores rejser til Umbrien. Herfra er det nemt at fortsætte videre til dit hotel i Umbrien med billeje.

Rom lufthavn

Firenze lufthavn

Firence lufthavn ligger i Toscana som grænser op til Umbrien.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du ønsker at bestille billeje i lufthavnen eller fra et afhentningssted i Umbrien, kan du vælge mellem lejebiler fra en lang række kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, samt flere lokale biludlejningsselskaber. Hos Hideaways har vi valgt at samarbejde AutoEurope om at tilbyde billig og pålidelig billeje i Umbrien, da AutoEurope er kendt for at give deres kunder god service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok kendt for lave priser men også meget dårlig service.

Du kan læse mere om AutoEurope biludlejning her

Priser

De priser på Umbrien billeje, du finder i søgemaskinen hos Hideaways, inkluderer alle lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Så kan du trygt køre omkring i Umbrien uden at bekymre dig om afstande. Ved bestillingen har du naturligvis mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer: https://www.hideaways.dk/kundeservice/billeje/autoeurope

Fri kilometer Som tidligere nævnt er alle biler du lejer i Umbrien inkl. fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank

Ekstra udstyr

Typer af lejebiler

Vores samarbejde med AutoEurop i Umbrien betyder, at vi kan tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. I Umbrien kan du blandt andet leje biler af mærkerne Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Er du blot på udkig efter den billigst mulige lejebil til din ferie, er der et bredt udvalg i Mini- og Economy-kategorierne, her finder du for eksempel modeller som Fiat Punto Evo og Ford Fiesta. Rejser I hele familien eller en større gruppe venner til Umbrien, er der naturligvis også gode tilbud på større lejebiler. Hos Hideaways kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer. Benyt eventuelt også chancen for at nyde det solrige vejr i Umbrien med en cabriolet. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet eller en Fiat 500 Open Rooftop, som både er nemme at håndtere på de italienske veje og giver dig chancen for at mærke den friske, lune vind i ansigtet.

Oplev Umbrien med bil

Dy får mere ud af din ferie i Umbrien, hvis du har bilens frihed til at tage på dagsudflugter i eget tempo. Drag på opdagelse blandt Umbriens mange kulturhistoriske seværdigheder, hyggelige byer og nyd ikke mindst de smukke landskaber. Oplev mere med billeje i Umbrien.

Udflugt til Trasimeno-søen

Umbrien er Italiens eneste region uden en kystlinje, men til gengæld kan du tage på udflugt til Italiens fjerdestørste sø, den lavvandede Trasimeno-sø, som ligger i Perugia-provinsen. Trasimeno-søens og de omkringliggende små bjerge med middelalderlandsbyer kan sagtens måle sig med Gardasøen og andre af de mere kendte norditalienske søer, til gengæld er her ikke lige så overrendt. Her findes ikke brede sandstrande, men trænger du til en dukkert, er søen dog alligevel fin at bade i.

Chokoladens by - Perugia

Umbriens charmerende hovedstad Perugia har et rigt kulturliv og mange interessante spændende museer og kirker, som du sagtens kan bruge en dag på at fordybe dig BILLEDE: Evt. https://flic.kr/p/f6y9R6 Perugia er dog også kendt for sin chokoladefremstilling og chokoladen Baci (kys). Har du en sød tand, bør du benytte chancen for at få en rundvisning på chokoladefabrikken. Desuden er Perugia hvert år i oktober vært for en stor chokoladefestival med mulighed for at smage på chokolader fra flere hundrede forskellige producenter fra hele verden. Det er ikke kun chokoladen i Perugia, du kan forkæle dine smagsløg med på en rejse i Umbrien.

Læs mere om mad og drikke på rejsen rundt i Umbrien

Assisi - Umbriens åndelige hovedstad

Det var i den romantiske by Assisi, at grundlæggeren af Franciskanerordenen, Frans af Assisi, blev født i 1181. Pilgrimme fra hele verden kommer hertil for at besøge byen og ikke mindst den flotte basilika Di San Francesco, som er optaget UNESCO's liste over verdens kulturarv. BILLEDE: Evt. https://www.flickr.com/photos/brighton/673456812 Som et af Italiens vigtigste religiøse steder, er et besøg i Assisi en stor oplevelse for de fleste - også for ikke-troende. Har du egen transport i form af en lejebil, kan du eventuelt blive her til om aftenen, når byen er faldet lidt til ro og der breder sig en helt særlig stemning. Dette er blot nogle få forslag til udflugter med billeje i Umbrien. Husk også at udnytte friheden ved billeje til at forlade alfarvej og udforske de små skjulte perler af seværdigheder og hyggelige steder, som Umbrien også er rig på.

Mere information om billeje hos Hideaways.

Ovenstående informationer om billeje i Umbrien er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Umbrien, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér