Flyferie Umbrien

En flyrejse til Umbrien i Italien er afgjort den mest behagelige rejseform. En flyferie er at foretrække af alle rejseformer, idet du kommer hurtigt frem.

Vælger du fly som din foretrukne rejseform til Umbrien kan det være en fordel at leje en bil, så du kan komme rundt til seværdigheder og andre lokale historiske steder. Hideaways tilbyder rejser til Umbrien, hvor der er inkluderet fly, hotel eller feriebolig samt lejebil. Alle muligheder for en ferie til et hideaway uden stress og jag er hermed fuldt ud til stede. Hvad enten du er til en aktiv ferie eller en fordybende ferieform i Umbrien, så er de bedste forudsætninger til stede for en god ferie, hvis du vælger en flyferie. Såfremt du vælger at rejse med fly, så benytter hideaway lufthavnene i Rom eller Firenze. Alt afhængigt af hvilken lufthavn, du flyver til er der afrejse fra Billund, Aalborg og København. Du kan se hvilke lufthavne du kan flyve fra i Danmark i søgemaskinen hvor du også finder priser på alle flyrejser til Umbrien.

Flyvetiden fra Danamrk til Rom eller Firenze er ca. 2 timer og 30 minutter og du kan flyve med flyselskaber som SAS, Norwegian, Vueling og Easyjet. Det lune klima kommer dig i møde, når du træder ud af flyet og byder dig velkommen til din ferie i Umbrien. Du ankommer frisk og udhvilet til destinationen, og er dermed klar til at tage hul på alle de oplevelser, som venter forude.

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér