Kør-selv-ferie i Umbrien

Er du ikke til charter og fastlagte programmer uden den store frihed til at bestemme selv, er en kør-selv ferie et godt valg. På en kør-selv ferie har du friheden til at køre i dit eget tempo og stoppe op, når du ønsker det undervejs. Der er mange forskellige ferieboliger at vælge imellem i Umbrien, hvad enten du foretrækker at bo på hotel, i ferielejlighed eller i din helt egen villa. Du kan vælge at bo i en af de charmerende byer i regionen eller ude på landet. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage på badeferie ved Trasimenosøen. Læs mere om rejser til Umbrien eller se alle hoteller og ferieboliger i nedenstående oversigt

Når du er på kør-selv-ferie, kan du jo også vælge at bo forskellige steder rundt omkring i Umbrien, så du prøver lidt forskelligt. Du kan også kombinere ferien i Umbrien med nogle dage et andet sted i Italien. Mulighederne er mange, når du har bilen med og ikke er låst fast af flytider og et program, som andre har bestemt for dig.

Se udvalgte rejser til Umbrien i nedenstående oversigt eller bestil et gratis skræddersyet tilbud på en rejse, der 100% er lavet ud fra dine ønsker!

Bestil uforpligtende tilbud

Vejen til Umbrien

Der er selvfølgelig et godt stykke at køre fra Danmark til Umbrien, men det opvejes af fornøjelsen ved at have sin egen bil med, hvor du har friheden og fleksibiliteten til at gøre, hvad du selv vil. Det er en god idé at dele køreturen op i to etaper, så du lige tager en overnatning et sted undervejs, for eksempel i Tyskland eller Østrig. Og når du så ved, at der venter en et skønt sted i Umbrien, så er køreturen til at klare.

Og skøn, det er Umbrien. Her i Italiens grønne hjerte er der ganske enkelt dejligt at være. Indimellem når man kører rundt i det frodige landskab, forbi vinmarker og olivenlunde og ser små landsbyer omkranset af en gammel solid bymur på en bakketop i det fjerne, så føles det næsten som om, tiden har stået stille i Umbrien siden middelalderen. Så selvom der er turister i Umbrien, så er det stadig lykkedes at bevare det autentiske og charmerende særpræg, der gør Umbrien til noget særligt.

Der er meget at se i Umbrien, og det vil være temmelig svært at komme rundt til alle de forskellige steder, hvis man udelukkende skal benytte sig af offentlig transport. Det vil i hvert fald kræve, at man har ret lang tid til sin rådighed. En kør-selv-ferie til Umbrien er derfor oplagt, hvis man gerne vil have friheden til at komme ud at se sig omkring i sin ferie.

Rejsemål med kør-selv-ferie i Italien

Her på siden kan du læse om kør-selv-ferie til regionen Umbrien, men du finder også kør-selv-ferie til andre rejsemål i Italien som f.eks Sicilien, Amalfikysten, Toscana og Sardinien. Læs mere om kør-selv-ferie til Italien og andre rejsemål med Hideaways.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér