Langtidsferie i Umbrien


Umbrien, som kaldes for "Italiens grønne hjerte", er den eneste italienske region uden en kyststrækning. Du vil dog slet ikke savne strande på din rejse til Umbrien, da regionen har så mange andre interessante og smukke seværdigheder at byde på.


Tager du på langtidsferie i Umbrien, kan du således blandt andet glæde dig til at besøge en perlerække af smukke middelalderbyer og landsbyer, hvor der venter autentiske italienske oplevelser. Besøg for eksempel nogle af regionens spændende historiske byer såsom Orvieto, Assisi, Perugia og Gubbio.


Udover de kulturelle oplevelser er en langtidsferie i Umbrien også en chance for at fordybe dig i italiensk madkultur og ikke mindst for at tage på opdagelse i den fantastiske, grønne natur. Læg for eksempel vejen forbi Cascate delle Marmore, som er et enestående kunstigt vandfald anlagt af romerne, der kan udforske ad anlagte vandrestier. Der er i det hele taget mange gode muligheder for at drage på opdagelse i Umbrien til fods eller på cykel.


På vores langtidsferier har du naturligvis også mulighed for at bestille billeje, som gør det nemt at komme rundt i Umbrien, og eventuelt også besøge byer i de tilstødende regioner. Vi sammensætter desuden gerne en rejse for dig, hvor du bor på flere forskellige hideaways i løbet af din langtidsferie, så du oplever mest muligt af denne smukke del af Italien.

Læs mere om vores rejser til Umbrien med håndplukkede, idylliske hoteller og ferieboliger

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér