Luksusferie Umbrien

Holder du af luksusferie, så har Hideaways i Umbrien i Italien perfekte muligheder for at opfylde dine ønsker. De eksklusive luksushoteller i Umbrien er nøje udvalgt, og der kræses ekstra om dig og dine behov for at du får den bedste oplevelse, og servicen er altid helt i top. Det er sådan en rigtig luksusrejse skal være.

Omgivelserne er smukke og betagende og hotellerne indeholder alt, hvad hjertet kan begære i forhold til velvære og afslapning. God mad og vin hører sig til på en luksusferie, og du vil opleve det italienske og umbriske køkken fra i allerbedste side. Det er tilmed i yderst idylliske og smukke rammer, som gør oplevelserne helt sublime. Ydermere byder Umbrien på mange andre gode oplevelser.

Med vores luksusrejser til Umbrien kan du bl.a. se de smukke historiske steder og middelalderbyerne, og du kan besøge olivenlunde og vingårde. Du kan også tage en smuttur på shopping i Rom. Mulighederne er mange. Du kan også vælge at slappe helt af og dase i solen ved hotellets pool. Du bestemmer selv tempoet og indholdet på Hideaways luksusferier, hvor eksklusiv er et af nøgleordene. Se vores udvalg af luksusferier i Umbrien, som kan matche dine ønsker og behov.

Du kan også få skræddersyet en luksusferie på et af vore eksklusive hideaways i Umbrien, som er nøje udvalgt efter god standard og høje kriterier.

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller