Rejser til Saragano

På en bakketop syd for Perugia ligger en fredelig, lille by med en dejlig atmosfære. Saragano er det perfekte sted at holde ferie, hvis du vil langt væk fra det stressede byliv. Her kan du i stedet læne dig tilbage og nyde livet i selskab med dine kære. Landskabet byder på smukke udsigter, for vi befinder os jo trods alt i Italiens grønne hjerte.

Velkommen til Italien med Hideaways. Vi er specialister i rejser til Saragano og andre byer i området, og du bor på nøje udvalgte hoteller under dit ferieophold.

Tag på opdagelse i Umbrien

Saragano byder ikke på mange seværdigheder eller restauranter. Til gengæld har du det perfekte udgangspunkt for at tage på udflugt til nogle af Umbriens mest seværdige byer.

San Terenziano og Marcellano Collesecco ligger kun 5 km fra Saragano, og hvis du ikke ønsker den helt lange tur for at få noget at spise, kan du stoppe op her. Herudover ligger Saragano kun 15 km fra Montefalco (kendt for den unikke vin, Sagrantino), 20 km fra Todi (hvor du kan slå dig ned på et af de smukkeste torve i hele Italien, Piazza del Popolo), 25 km fra Foligno (bl.a. kendt for sin Quintana-festival), 30 km fra Perugia (Umbriens regionshovedstad med dens smukke arkitektur og populære events, som fx Umbria Jazz og chokoladefestivalen Eurochocolate). Endelig er der 30 km til Spoleto (engang hovedstad for longobarderne, som ifølge sagnet kom fra det sydlige Skandinavien). Du har altså masser af udflugtsmuligheder, og dine feriedage vil blive fyldt med dejlige indtryk og skønne oplevelser.

Brug en dag i naturen

Du har naturligvis også muligheder for at være aktiv under din ferie. Tag vandrestøvlerne på og gå på opdagelse i det smukke landskab, som snoer sig ad snørklede stier gennem bjerge og dale. Hvis tempoet skal op, kan du leje en cykel i en af de større byer i nærheden.

Mad og drikke i ferien

Umbrien kan egentlig også beskrives som "Toscana - bare mindre kendt". Det er noget, du kan drage nytte af under dit ferieophold, for så kan du nyde det hele uden at skulle "dele" med en masse andre turister. Slå dig ned på en af de små cafeer eller restauranter og nyd det lokale køkken, mens du betragter livet omkring dig. Umbrien er kendt for sin fattigmandskost, Cucina povera, hvor man får masser af smag uden at anvende de mest avancerede råvarer. Her passer man godt på det, der vokser i haven og i nærområdet, bytter varer med naboerne og drikker vin af vandglas - og det er præcis sådan, vi kan lide det italienske. Det bliver ikke bedre, og vi er sikre på, at du kommer hjem med masser af gode minder.

Læs mere om Saragano

Rejsemål i Umbrien

Find rejsen til Umbrien her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér