Solrejser Umbrien

Nyd solen i det skønne Umbrien i Italien langt væk fra hverdagens krav og forpligtelser. Trænger du til en solrejse med afslapning ved poolen i en hyggelig atmosfære, hvor der ikke er overfyldt af mange turister, så er hideaways i Umbrien det rigtige valg.

Hvad enten du vælger et hotel eller en feriebolig i Umbrien kan du være sikker på en udsøgt ferie, hvor der også er mulighed for at opleve de mange lokale historiske steder. Hotellerne er små og intime, og de er yderst charmerende og meget attraktive med deres autentiske og lokale udseende. Her er der rig mulighed for at lade op i de smukke grønne omgivelser.

Ferieboligerne i Umbrien er nøje udvalgte og er også ideelle til en varm solrejse. Alle vore hideaways i Umbrien ligger naturskønt i ”Italiens grønne hjerte”, som Umbrien kaldes. Alle muligheder er her til stede for et solfyldt og afslappende ophold; Hvad enten du vil solbade dagen lang ved poolen med en god bog eller tage et afbræk med oplevelser i de historiske landsbyer i området.

Umbrien byder også på gode gastronomiske oplevelser. Dets køkken sammensættes af de fineste råvarer og er grundlagt af et solidt og simpelt håndværk. Bestiller du en solrejse i perioden marts til oktober er der størst mulighed for at få det optimale ud af vejret, idet solen ofte bager dagen lang og naturen står grønnest her.

Rejs ned til solen i Umbrien med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér