Rejser til Cison Di Valmarino

Cison Di Valmarino er en kommune i dalen Val Marino og har godt 3.000 indbyggere. Val Marino binder Vittorio Veneto sammen med Follina og ligger i læ af Bellunesi alperne i nord samt Trevigiane og Quartier del Piave i syd. Cison Di Valmarino er også en del af den berømte vinrute Strada del Prosecco, mellem Conegliano og Valdobbiadene. Hvis du følger denne vej, får du masser af muligheder for at besøge vingårde, bølgende vinmarker og masser af små, hyggelige landsbyer. Cison Di Valmarino er en af byerne på den prestigefylde liste, I borghi più belli d'Italia, som indeholder de smukkestee middelalderbyer i Italien. Her er du med andre ord kommet til en sand perle i det nordlige Italien.

Et perfekt udgangspunkt for oplevelser i området

At vin kommer til at spille en rolle under dit ferieophold i Cison Di Valmarino er nærmest en selvfølgelighed. Uanset om du drikker vin eller ej, er du omgivet af smukke vingårde, hvor vinrankerne står tæt. Det er en uforglemmelig oplevelse at begive sig ud i området - til fods, på cykel eller måske til hest - og lære mere om det spændende område, hvor bl.a. Prosecco bliver produceret.

I Cison Di Valmarino har du også et perfekt udgangspunkt for at tage på udflugter til nogle af Italiens mest populære byer og kulturelle højdepunkter. Den mellemstore by, Treviso, er et besøg værd, og når du er på de kanter, er et besøg i Venedig naturligvis et "must". Her kan du tilbringe mange dage - hvis du har lyst - men du kan også bare nøjes med en dagsudflugt til byen med kanalerne, folkelivet, restauranterne og de spændende miljøer, som du ikke oplever andre steder.

Nyd naturen og de historiske pladser

Når du bor i Cison Di Valmarino, er du omgivet af en fantastisk natur, og det kan varmt anbefales at køre op til Dolomitterne. Bjergkæden er naturligvis et højdepunkt om vinteren, hvor skirejsende fra hele verden kommer for at nyde de snedækkede alpetoppe. Men de øvrige årstider byder også på aktiviteter og et smukt landskab. Snør vandrestøvlerne, kontakt en lokal guide og begiv dig ud for at se verden sådan lidt fra oven.

Du behøver naturligvis ikke forlade Cison Di Valmarino for at få gode oplevelser med i bagagen. Kommunen byder på mange pladser, som er fyldt med historie og charme, og en af disse er helt sikkert Castelbrando, som ligger nedenfor Monte Castello. Konstruktionen af det store palads fandt sted i den tidlige middelalder og har siden da været sæde for forskellige folkeslag, som har haft magten i området. Fæstningen er over tid blevet renoveret, og i dag er dele af bygningen et hotel - som byder på fantastiske udsigter.

Mad og drikke i Cison Di Valmarino

Som du sikkert allerede har forstået, er Prosecco det primære produkt, der produceres i området, og som mange valfarter til området for at nyde godt af. Hvad maden angår, er grillspyd af høj kvalitet og en af de mest populære retter fra  Cison Di Valmarino. Man tilbereder disse spyd på gammeldags facon, og kødet serveres varmt og sprødt sammen med tilbehør som kogte bønner og den bitre salatkål radicchio og kartofler.

Læs mere om Cison Di Valmarino

Rejsemål i Veneto

Find rejsen til Veneto her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér