Afbudsrejser til Kroatien

Kroatien er lige så populær for sine hvide strande, som det er for sine antikke rigdomme. Landets unikke blanding af gamle og nye seværdigheder gør det til den ideelle feriedestination. Oplyst af den uendelige glitren fra Adriaterhavet forkæler dette Middelhavsland sine feriegæster med postkort-perfekte landskaber, krystalblåt vand, frodige grønne skove og byer, der er rige på historie og kultur. Vil du opleve kroatin og kan rejse med kort varsel så kan du finde afbudsrejser til alle rejsemål i landet online.

>> Se alle rejser til rejsemål i kroatien her

Afbestillingsrejse, last minute, restpladser, ja kært barn har mange navne, men i bund og grund handler det om at du vil rejse billigt. Bestiller du en afbestillingsferie elelr en "normal" rejse som ikek er på tilbud, så vil du altid bo på et af de nøje udvalgte hoteller i programmet, hos Hideaways Rejser sælger vi ikek rejser til Kroatien eller endre destinationer hvor du bor på uspecificeret hotel. 

 

Last minute afbestillingsrejser Kroatien

Foto: Rejser du til Kroatien på en afbestillingsrejse eller ej, så er byen Rovinj absolut et besøg værd.

Hvilke rejsemål kan du rejse til?

I skrivene stund tilbyder vi hos Hideaways følgene rejsemål i Kroatien

  • Det nordlige Dalmatien
  • Det sydlige Dalmatien
  • Kvarner-bugten
  • Istrien

Fortryllende, unikke og enormt smukke Kroatien er et land med meget kontrast. Fra sine ældgamle byer omgivet af mure til de imponerende strande, er der få andre steder, som tilbyder sådan en vidunderlig blanding af kultur og afslapning. Så grib dit pas, pak din solcreme og kom på besøg hos denne perle i Adriaterhavet.

Hvis man elsker natur, så vil Kroatien helt sikkert imponere. Uanset om man udforsker frodige grønne skove eller padler rundt i det blå vand langs de urørte strande, så er det et magisk sted, hvor man kan se nogle af de mest imponerende naturlige steder i Europa. Majestætiske klipper, snoede floder og kraftfulde vandfald er alle ting man kan finde naturligt i Kroatien, så husk at medbringe kameraet.

Hvis man elsker historie, så er det svært ikke at blive hovedkulds forelsket i Kroatiens gamle byer. I den gamle bydel i Dubrovnik kan man finde hyggelige gårdspladser, travle markeder og intime restauranter. Måske genkender du endda de dramatiske bygninger fra Game of Thrones-seriens baggrund? Hvis man vil se byen fra et unikt perspektiv, så skal man gå en tur langs de gamle mure, hvor man har en smuk udsigt over Adriaterhavet.

Hvis man leder efter action, så har Kroatien masser at tilbyde. Fra vandsport til cykelruter, så er der eventyr over hele landet. Kombineret med den livlige kalender med de årlige festivaler, der har traditionelt teater, dans og musik, så løber man aldrig tør for ideer til at holde hele familien underholdt.

Når det kommer til maden, så indeholder kroatiske retter friskfanget fisk og traditionel mad, der serveres med aromatisk kaffe og tropiske cocktails. For at opleve Kroatiens sande essens, så tag jer tid til en is og slap af på en terrasse, mens I ser på verden, der går forbi.

Du kan læse meget mere om destinationer og rejsemål i Kroatien i vores guide om landet.

Find den billigste last minute rejse online

Du kan søge efter billige last minute afbudsrejser og restpladser online i søgemaskinen fra alle flyselskaber og hoteller eller læse mere om alle rejser til Kroatien i vores guide. Skal du rejse last minute så er et godt tip at være lidt fleksibel med antal dage du vil rejse, på den måde finder du ofte den billigste pris onlin på afbestillingsrejser.
 

>> Læs mere om afbudsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér